Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Modrá obrazovka a hláška "chyba zápisu...."

Standardní Modrá obrazovka a hláška "chyba zápisu...."

Toto se mi stane když se snažím instalovat ovladače VGA, ktere automaticky rozbaluje do C:\nvidia vyskoči mi modrá obrazovka s touto hlaškou- chyba zapisu do jednotky C , zmáčkněte libovolnou klavesu. Je to malej 2.2G disk že by mu vadila položka v biosu boot virus-enabled
    A v práci při kopirování z jednoho HDD(20G) na druhy HDD(2G) mi to dělá taky, opačně ne tim myslím z maleho(2G) na velkej(20G)
    Core2Duos 8200@ 4 Gigasy ,Thermal Take Tower112 +2x9cm ventilátor, podvozek Gigabyte GA-965P-DS4, 2 gigasy ramky GEIL 800MHz@1000MHz, grafika Leadtek 8800GTS 320MB, disk pevny SATA - 36 Gigasu od WD - RAPTOR a 350 Gigasu SATA od maxtora,19" Samsung LCD, laser mickey maus CYBER SNIPA :-))Bedna CHieftec veliká, DVD-RW ASUS a LG a to všechno živi 550W blue storm Fortron
    \"Kdo vysoko myslí, ten hluboko padá\"

Standardní

boot virus-enabled je ochrana proti prepsani boot sektoru, mozna i mbr...

a co vadny sektory? ten disk asi nebude novej, takze uz asi ma neco za sebou...

Standardní

je to tak ma vadne BB a on se snaži to tam zapsat, prej to de nějak vyřadit ale jek to nevím........
    Core2Duos 8200@ 4 Gigasy ,Thermal Take Tower112 +2x9cm ventilátor, podvozek Gigabyte GA-965P-DS4, 2 gigasy ramky GEIL 800MHz@1000MHz, grafika Leadtek 8800GTS 320MB, disk pevny SATA - 36 Gigasu od WD - RAPTOR a 350 Gigasu SATA od maxtora,19" Samsung LCD, laser mickey maus CYBER SNIPA :-))Bedna CHieftec veliká, DVD-RW ASUS a LG a to všechno živi 550W blue storm Fortron

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

Citace Původně odeslal Kamil Raška
    je to tak ma vadne BB a on se snaži to tam zapsat, prej to de nějak vyřadit ale jek to nevím........
    a klasicky scandisk nebo chkdsk /f si zkousel?
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

Na tom disku bych provedl lowlevelformat třeba tímhle softíkem (v BIOSu tomu disku nastav mod CHS)
    třeba FDISKem vytvořil logický disk a zformátoval ho
    a pokud to bude zlobit i nadále, tak bych to rovnou vyhodil
    HW přichází a odchází, já zůstávám :-)

Standardní

Citace Původně odeslal Hasich
    Na tom disku bych provedl lowlevelformat třeba tímhle softíkem (v BIOSu tomu disku nastav mod CHS)
    třeba FDISKem vytvořil logický disk a zformátoval ho
    a pokud to bude zlobit i nadále, tak bych to rovnou vyhodil
    díky moc, zjistil jsem že má nějake BB no zkusim je vyřadit, snad se mi to podaří, ještě jsem to nedělal, tak to zkusíme )

BTW: díky všem za snahu mi pomoct

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání