Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: Ipaccount problem

Standardní Ipaccount problem

Zdravim, mam problem s timto monitorovacim programem, stahnuta data mi to pocita pro veskere adresy, ale nedela mi to zadny grafy, nekde jsem se docetl ze je potreba program rrdtool, tak jsme si ho stahnul, ale opravdu nevim co s nim, v souboru rrd.php jsou nejaky radky kde se rrdtool spousti a ma vytvorit ten graf, ale nic to nedela. Prosim poradte. Dik Filip

Standardní

Nejspis bude problem v tom, ze chudak ipaccount nevi, kde ma binarky rrdtools hledat. Predpokladam, zes rrdtool nainstaloval, takze bude v /usr/bin nebo /usr/local/bin. Nektere programy ovsem v konfiguraci chteji celou cestu. To muze byt tvuj problem.
    Mozna ovsem je vse jinak a ipaccount chce RRD jako knihovnu pro PHP. A tady zacina ta sranda, protoze ji vetsinou musis zkompilovat, pokud neni v tve distribuci. Zdrojaky knihovny jsem tusim nasel bud u zdroju rrdtool, nebo v binarnim balicku u dokumentace. U dostatecne nove verze rrdtool (1.0.45+) by mely byt zacleneny patche, ktere resily kompilacni problemy tehle knihovny.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání