Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Konfiguracia Kerio winroute Firewall (WinroutePro)

Member
    Vliv
    277

Standardní Konfiguracia Kerio winroute Firewall (WinroutePro)

Mam dva problemy ... som lama (to je prvy ) a druhy ze Kerio Winroutepro 4.2.5 mi stale odpaja ICQ a mIRC (proste je tam ze odpojit TCP po necinosti a max sa da nastavit 60 min) .. pozeral som ten firewall 5 kde sa to uz da zrusit ale ani jeden z nich neviem poriadne nastavit (som na lokalke kde je 90 PC a nechcel by som aby som nejako dokur...l siet, proste chcem zdielat full inet pre dva kompy bez obmedzeni).. za pochopenie vopred dakujem

PS: ak si myslite ze je bez sance mi tu nieco vysvetlovat tak to rovno zmazte

Senior Member
    Vliv
    298

Standardní

mala rada. v mirande, jak je to v icq nevim, je moznost keep connection alive. to znamena ze to posila kazdou minutu pakety, aby se spojeni tvarilo jako aktivni a snad by se nemelo prerusit. resp. nevim jak to mate na serveru, routeru.

Standardní

Nevim jak Tobe, ale me to Mirandu neodpojuje a to v ni nemam zatrzeno keep connection alive. Pouzivam ji ale prez NAT ne prez proxy server ve WinRoute. Prez proxy mi ji to odpojovalo i kdyz bylo zatrzeno keep connection alive.

Standardní

Provozovat cokoliv jinýho, než web browser přes proxy je šílenost, pže to někdy jde, někdy ne...přes NAT mi jelo zatim všechno.
    ...všechno lze nějak udělat, otázkou je jak...

Member
    Vliv
    277

Standardní

a prosim ta ako mam nastavit ostatne pocitace ked ten kde je NAT je na tom istom switchi (ja si mam dat jeho IPcku ako default gateway alebo co?)

Senior Member
    Vliv
    283

Standardní

Citace Původně odeslal aragorn
    a prosim ta ako mam nastavit ostatne pocitace ked ten kde je NAT je na tom istom switchi (ja si mam dat jeho IPcku ako default gateway alebo co?)
    Ano přesně tak.
    Velmi drahý vysokofrekvenční ohřívač okolního vzduchu.

Member
    Vliv
    277

Standardní

no uz som to vyriesil dal som tu IPcku aj na DNS forwarder ... nieco funguje nieco nie napr ICQ aj tak musim nastavit cez proxy

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání