Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: nforce gart driver - agp nefunguje

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní nforce gart driver - agp nefunguje

Na uplne novej doske MSI K7N2-L delta nemozem rozbehat grafiku Geforce 2MX 400 64Mb (nemam praxy aby som kupil novu) skusal som rozne ovladace grafiky ... vzdy je len v PCI mode. Po instalacii nvidia system driverov mi vzdy spadne WIN2K sp4 cz na obrazovke take stvorceky a restart ... v biose je fast writes vypnute, aj AGP 8x (ak je zapnute,nepomoze) vsetky ostatne ovladace od nvidie idu bez problemov, skusal som aj rozne verzie nforce driverov. Problem je v GART driveri neda sa to nejak opravit? a ma taky problem aj niekto iny okrem mna? myslim, ci to nieje daka chyba v doske ... grafika je v poriadku.

Standardní Rada

ja mam k tomu takuto cestu kedze predpokladam ze mas AMD a ten win 2000 : http://www.pegasoft.cz/download/?id_firma=13

Standardní Este jedna vec

Zabudol som je to uplne dole a vola sa to Microsoft Windows 2000 Patch pro AGP aplikace na Athlon a Duron.

A este jedna rada ak sa to neda stiahut lebo maju na [i] server tak napis do google : Microsoft Windows 2000 Patch pro AGP aplikace na Athlon a Duron download

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání