Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Inno3d FX 5200 a prehrivani ...

Standardní Inno3d FX 5200 a prehrivani ...

jestli jsem zalozil duplicitni topic, tak se omlouvam, ale nic podobneho jsem ve vyhledavani nenasel ...

mate nekdo zkusenosti, na jake teplote se drzi GPU teto graficke karty, bez pretaktovani ?
    ja mam ve win, kdyz na pocitac nesahnu kolem 50°C a kdyz karte zatopim (nejaka 3d aplikace) tak se dostavam pres 70 °C a to uz se pocitac obcas zasekne ...
    Muzete mi nekdo prosim napsat, kolik by mela byt (kolik mate vy) teplota tohoto chipu? na webu vyrobce jsem bohuzel danou informaci nenasel ... Jde mi o to, jestli kartu reklamovat nebo ne ... diky ...
    Reth

[Leadtek Winfast 7800GT TDH 256MB; MB DFI LP UT NF4SLI-DR - nForce4 SLI; Athlon 64 3000+ Venice; Hercules FortiSSimo III; 2x 512 MB DDR 400 RAM A-Data CL 2,5;
    HDD Western Digital Caviar XL WD2500KS - 250GB 16MB SATA II]

Standardní

má aktivní nebo pasivní chladič?
    Vysoká teplota je běžná... Když máš však málo větraněj case a pasivní chlazení na VGA použij větráček, přidělej ho na ní a uvidíš tu změnu...
    PS:zajímalo by mě čím jsi měřil tu teplotu 70st...
    ty čidla totiš taky nejsou nějak zázračně přesný...

Banned
    Vliv
    0

Standardní

a takový čidlo co dá blbou teplotu ti to snadno kousne...setkal jsem se s tím teď u jedné MSI nForce 2 desky u teploty čipsetu...vyřešil jsem to biosem...

Standardní

mno, mam cidlo z case, ale nejdriv sem ho mel umisteny uprostred skrine, kde mi to ukazkovalo teplotu kolem 40 °C ... ale kdyz se mi obcas zacal zasekavat pocitac, tak sem si jednou sahl na pasiv od grafarny a malem sem se spalil, tak sem to cidlo dal na ten pasiv (prilepil izolepou) ... mam jen pasiv, ale driv sem mel tu samou kartu, a nekousalo se mi to (jaka tam byla teplota nevim, protoze sem nemel duvod to zjistovat) az teda pak na jedny LAN party me vyhoreli kondiky a sla na reklamaci, a dostal sem tuhle ... chvili to bylo ok, a pak se to nak asi podelalo ....

proto sem se ptal nekoho, kdo ma tu samou kartu, a je schopen na ni zmerit teplotu pri zatezi, na kolik se to dostane ... ja tam aktiv rvat nechci, spis bych ji chtel vyraklamovat, a vymenit ji za doplatek za neco lepsiho, ale musi bejt duvod na reklamaci ...
    Reth

[Leadtek Winfast 7800GT TDH 256MB; MB DFI LP UT NF4SLI-DR - nForce4 SLI; Athlon 64 3000+ Venice; Hercules FortiSSimo III; 2x 512 MB DDR 400 RAM A-Data CL 2,5;

Banned
    Vliv
    0

Standardní

Citace Původně odeslal Reth
    mno, mam cidlo z case, ale nejdriv sem ho mel umisteny uprostred skrine, kde mi to ukazkovalo teplotu kolem 40 °C ... ale kdyz se mi obcas zacal zasekavat pocitac, tak sem si jednou sahl na pasiv od grafarny a malem sem se spalil, tak sem to cidlo dal na ten pasiv (prilepil izolepou) ... mam jen pasiv, ale driv sem mel tu samou kartu, a nekousalo se mi to (jaka tam byla teplota nevim, protoze sem nemel duvod to zjistovat) az teda pak na jedny LAN party me vyhoreli kondiky a sla na reklamaci, a dostal sem tuhle ... chvili to bylo ok, a pak se to nak asi podelalo ....

proto sem se ptal nekoho, kdo ma tu samou kartu, a je schopen na ni zmerit teplotu pri zatezi, na kolik se to dostane ... ja tam aktiv rvat nechci, spis bych ji chtel vyraklamovat, a vymenit ji za doplatek za neco lepsiho, ale musi bejt duvod na reklamaci ...
    chceš důvod pro reklamaci? sundej pasiv a zatop jí...shoří...

Standardní

tak uz mam Leadtek Winfast A360 TDH, na tamtu mi reklamaci uznali, dostal sem za ni z5 aktualni cenu -10% a prihodil si 2,5k ... a dokonce sem dostal A360 TDH ! takze mam i hardware monitoring teploty ... (otacky to neumi, pac tam neni treti kablik od vetracku) ... a sem spokojen timto diky zucastneniym za rady a koncim diskuzi
    Reth

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání