Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Intelli Mouse 5

Senior Member Avatar uživatele bukva
    Věk
    39
    Vliv
    294

Standardní Intelli Mouse 5

Mam takovej drobnej problem - mam 5ti tlacitkovou microsoftackou mys a kdyz neistaluju ovladace, tak vsechno funguje v pohode, akorat si nemuzu nastavit funkci bocnich tlacitek.
    Kdyz si nainstaluju ovladac Intelli Mouse 5, tak si sice vybirat funkci bocnich tlacitek muzu, zato se mi sprasi funkce prostredniho tlacitka - defaultne je tam prehazovani oken. Ale nikde tam neni napsany, aby prostredni tlacitko melo funkci "prostredniho tlacitka", ktery je dost zasadni treba v 3DS Max, protoze se jim otaci scena apod. A kdyz se mi misto toho prehazujou okna nebo dela cokoliv jinyho z te nabidky funkci, tak to neni zrovna fajn. Nevite nekdo, co s tim?
    Myšlení zkresluje realitu.

Standardní

standartni by melo byt autoscroll....zkus
    https://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
    https://www.litho.cz/ - kása světla a stínu, lithophane, noční světla

Standardní

To je default vlastnost novych IntelliPoint...
    Pust intellimouse a v BUTTONS prehod WHEEL BUTTON na AUTOSCROLL a vse bude fungovat jak ma...

Standardní

Citace Původně odeslal sorx
    To je default vlastnost novych IntelliPoint...
    Pust intellimouse a v BUTTONS prehod WHEEL BUTTON na AUTOSCROLL a vse bude fungovat jak ma...
    jo, to funguje

Každopádně by mě zajímalo, jestli se nedaj nadefinovat nějak líp ty boční tlačítka. Nabízí tam jen nějakejch 15funkcí a to je málo....třeba takový pg Down/up nebo něco jinýho by se hodilo A to vyklápění bych rád nastavil na ono dopředu / dozadu v IE.....

jó a taky by mě potěšilo na kolečku "middle buton" a né přepínání aplikací, či autoscrol....
    Nikon D50/70 + spousta hraček.Prace D3 + 14/2,8 + 24-70/2,8

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání