Jsem to prodal s nasledujici smlouvou:
Prodávající strana: xxxx xxxxxxxxxxx
Bytem: xxxxxxxxxxx
Rodné číslo: xxxxxxxxxxxxx
Dále jen „prodávající“
a kupující strana:
xxxx xxxxxxxxxxxxxxxx
Bytem: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Rodné číslo: xxxxxxxxxxxxx
Dále jen „kupující“,
uzavírají tuto kupní smlouvu. Předmětem smlouvy je tiskárna Minolta PagePro 1300W bez spotřebního materiálu, výrobní číslo P52502162001
Kupní cena byla stanovena dohodou na 1000,- Kč. Prodávající tímto prohlašuje, že vědomě nezatajil kupujícímu žádné vady a kupující stvrzuje, že se seznámil s technickým stavem tiskárny a souhlasí s ním, funkčnost tiskárny byla ověřena bezchybným tiskem, předmět prodeje je tedy v okamžiku prodeje bez závad a plní svou činnost tedy tisk. Záruční lhůta byla tedy zkrácena na „odzkoušení v okamžiku prodeje“.
Tato smlouva je vyhotovena ve dvou stejnopisech a obě strany stvrzují její správnost svým podpisem. Obě strany dále stvrzují svým podpisem, že smlouva nebyla uzavřena za jednostranně nevýhodných podmínek, nebo pod nátlakem. Dále strana kupující svým podpisem potvrzuje převzetí předmětu smlouvy a strana prodávající převzetí plné kupní ceny.
Za stranu prodávající Za stranu kupující
............................ ........................
V Pardubicích, dne 6.7.2005
a ted mi to chce novej majitel vratit, protoze spotrebni material (toner a valec jsou prej drahy), ze prej jsem mu nerekl ze to je bez valce, ja ale napsal presne to co je na bedne "bez spotrebniho materialu" a bavili jsme se jen o tom ze toner stoji 2400 a nic vic, ze je potreba jeste neco jineho jsem nevedel...
Podle me je ted na nem, ze si to koupil a ja jsem snad prece z obliga, nechce se mi vracet penize, je to prece jako kdyz nekdo koupi auto a chtel by ho vratit ze na nej jsou k dostani jen drahe pneumatiky
Mimoto jak rikam, ja jsem mu nekolikrat rikal ze je to bez spotrebniho materialu a ze s tonerem mu ji prodat nemuzu, protoze uz jsem na nem tiskl...
Takze please za rady, ja myslim ze na vraceni penez narok nema...
PS1: argumentuje ze jsem mu nerekl ze je potreba valec, jenze ja jsem jasne napsal bez spotrebniho materialu a ze je potreba koupit toner a pak uz jsme se bavili jen o cenach toneru... k tomu ze je treba koupit valec jsme se nedostali, me to ani nezajimalo, protoze ja proste prodaval "tiskarnu bez spotrebniho materialu"....
PS2: doslova ze jsem to prej zatajil a ze jsem to sam nevedel, ja to opravdu nevedel, me to nezajimalo, ja to tak dostal z globusu, takze jsem pouze doslovne opsal to co bylo na bedne...