Výsledky 1 až 17 z 17

Téma: Čim vystlat case?

Standardní Čim vystlat case?

Někde se tu válí link, ale já to za boha nemůžu vysearchovat, i když jsem ho už četl
    Bylo by dobrýho něco hustšího než molitan, protože mi přijde, že se musí dost do něj dostat prach. Možná neco protihlučnýho-má-li to význam.

Samozřejmě jsem vyhledal spoustu izolačních (zvuk) materiálů, ale ne žádný popisy, jenom číslo v katalogu, to mi moc neřekne...

takže nějakej link na obchod, nebo rada, zkušenost, nebo co prostě brát osvědčenýho ... dik
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Senior Member Avatar uživatele Prokop
    Vliv
    294

Standardní

Citace Původně odeslal Robot82
    http://www.eurofoam.cz/audiotec.htm
    mam ho ted v kompu. je to vynikajici komp neni po pouziti peny vubec slyse. hlavne zmizel piskot zdroje (taky sem jej oblozil). fakt doporucuju.
    u nas se da sehnat 1,5mx1mx1cm za 190kc s dph coz je nadherna cena (eurofoam centrala v brne) brzo budou fotky v dredu s mym kejsem
    .

Standardní

Citace Původně odeslal Prokop
    mam ho ted v kompu. je to vynikajici komp neni po pouziti peny vubec slyse. hlavne zmizel piskot zdroje (taky sem jej oblozil). fakt doporucuju.
    u nas se da sehnat 1,5mx1mx1cm za 190kc s dph coz je nadherna cena (eurofoam centrala v brne) brzo budou fotky v dredu s mym kejsem
    a jakou doporučuješ/jakou z nich máš? mě se mocnelíbí ty pyramidy etc., ale takova ta cerna deska s molitanem..
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Vliv
    294

Standardní

Citace Původně odeslal Commander
    a jakou doporučuješ/jakou z nich máš? mě se mocnelíbí ty pyramidy etc., ale takova ta cerna deska s molitanem..
    mam hladkou (cerna deska s molitanem) vyska 1cm
    .

Standardní

A co teplota? Nesla moc nahoru?
    AMD Opteron144 - Noctua NH-U12 pasiv | Gigabyte K8NSC-939 nF3 | 2x 512 MB DDR400 Mushkin | Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB + Thermaltake CL-G0003 | Hercules DigiFire 7.1 | Seagate Barracuda 7200.7 120GB | Seagate Barracuda 7200.8 250GB | CDROM NEC 24x | Lian Li PC-7A Plus | Enermax Liberty EL400AWT 400W | Samsung SyncMaster 730BF

Vliv
    294

Standardní

Citace Původně odeslal Vitus

A co teplota? Nesla moc nahoru?
    teplota se nezmenila ani o stupen. a to mi z kejsu vysava jen 120ka ve zdroji na 4V a coolermaster na 4V
    .

Standardní

2Prokop: muzes mi prosimte napsat kde ta jejich centrala v Brne je ?
    byl bych ti moc vdecny ..dik

Standardní

Citace Původně odeslal Tukancheez
    2Prokop: muzes mi prosimte napsat kde ta jejich centrala v Brne je ?
    byl bych ti moc vdecny ..dik
    jak to že b Brne? na webu maji Mladá Vožice.. Asi jenom nejaka firma co odnich bere, ne?

Banned mince Avatar uživatele Nigga
    Věk
    41
    Vliv
    0

Standardní

Skusal som hladat na Slovensku a na http://www.eurofoam.sk/ je nejaka Brnenska adresa. Mozno to bude ono, skuste pozriet.

Ale kde potom taku penu kupim na Slovensku?

Standardní

Citace Původně odeslal Nigga
    Skusal som hladat na Slovensku a na http://www.eurofoam.sk/ je nejaka Brnenska adresa. Mozno to bude ono, skuste pozriet.

Ale kde potom taku penu kupim na Slovensku?
    to je kousek od myho domu (asi tak 500m, nikdy sem netusil ze tam neco takovyho je ) ...

Standardní

thread s touto firmou sa tu povaluje uz hodne dlho je to inak na Komarove
    MC
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Standardní

Citace Původně odeslal MadCap
    thread s touto firmou sa tu povaluje uz hodne dlho je to inak na Komarove
    MC
    njn nejak sem si toho nevsim
    BTW: no v infu maj Hajeckou a to je u nas v Cernovicich (Komarov to jeste neni ) takze se tam asi nejspis pojedu nekdy juknout na kole
    ale to je nepodstatny hlavni je ze to mam kousek

Standardní

Takže já si to budu muset asi nechat poslat :/ pokud teda jeste neco jinyho treba v Praze sem nekdo neco nehodi..

BTW to MadCap: dyt jsem to rikal, ze jsem ho cetl

Standardní

2Prokop: Jenže ty máš vodníka, takže teplotu máš staženou na minimum vodou.

Ve všech bednách chlazených vzduchem to vždycky! zvedlo teplotu, nikdy bych si to do kompu chlazeným vzduchem nedal.

Synology DS213j - 2x2TB WD Red
    MacMini, 8GB RAM Crucial / Intel 330 180GB
    MacBook Pro 13 (mid 2012), 8GB RAM Crucial, Crucial m4 256GB
    iPad Pro / iPhone SE

Vliv
    294

Standardní

Citace Původně odeslal BeachKEN
    2Prokop: Jenže ty máš vodníka, takže teplotu máš staženou na minimum vodou.

Ve všech bednách chlazených vzduchem to vždycky! zvedlo teplotu, nikdy bych si to do kompu chlazeným vzduchem nedal.
    jasne ze sem myslel teplotu v kejsu. tomu ver.
    .

Standardní

tak jsem jeste koukal na nejaky Tecsound nebo tak nejak, nechal jsem si poslat info a mluvil jsem s clovekem z toho shopu jak tam maji audiotec, eventuelne by sel,ale jeste by me zajimal ten tecsound... ma jen asi 3mm, sakra i kdyz jsem se snazil, zadnou fotku toho jsem nenasel, nemate to nekdo, nebo nevite o necem? nebo eventuelne neco jineho?

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání