Kingstone, OCZ, Corasir jo, ale co tydle asi ne ze? Nevideli ste je v nejak nemeckym shopu? vsude tydle ramky vychvalujou.
Kingstone, OCZ, Corasir jo, ale co tydle asi ne ze? Nevideli ste je v nejak nemeckym shopu? vsude tydle ramky vychvalujou.
°°PC již nemám, na svém 12" Thinkpadu nejde hrát, takže se výhradně věnuji jen své práci a to prodeji koupelnvého vybavení a koupelnového nábytku přes e-shop KOUPELNY-CZ.cz , njn co nadělám°°
www.shop4memory.com (irsko) -perfektní shop, solidní taky jsem je tam bral a myslim taky rychardus (ale ne mushkiny)Původně odeslal Neller
mas je za 4 dny a jsou super. v CR tu byl nejakej link, ale vypadalo to divně, ani tam nebyli v ceníku. Asi ses bohatej, co?
EDIT: dyť máš 1GB 450Mhz ramek, co blbneš? víš kolik stojí ? mě stálo 2x512 asi 7500kc, tak potěš platit Giga. Nemyslim že to bude znatelný nárůst s tvojí pamětí. A navíc pro tvych 3,5 Ghz P4 aby to jelo 1:1 na husty timingy potr¨řebuješ menší ¨voltážní mod ramek a až je odpálíš tak máš po srandě![]()
Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7
sem ted nekde cetlclanek, kde popisovali vliv casovani rymek na vykon komplu a bylo to fakt znatelny! a kdyz ja jedu treba 2,5--3--3--6--4 tak to neni zrovna nejlepsi vysledek! jina ja mam dva kusy 512MB a ty bych chtel vymnenit zy tyhle (podivam se na netu)Původně odeslal Commander
ps: jak ste to platili?
°°PC již nemám, na svém 12" Thinkpadu nejde hrát, takže se výhradně věnuji jen své práci a to prodeji koupelnvého vybavení a koupelnového nábytku přes e-shop KOUPELNY-CZ.cz , njn co nadělám°°
kreditkou nebo můžeš převodem myslim. polož si otázku- využiješ to? ja si ji nepoložil, a ted mám ramky leč úžasný, ale mohl jsem ušetřit pár litrů na něco jiného.
Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7
Já nevim,ale u takovýdleho upgradu bych počkal na vstup do EU to se pak začnou dít upgradovací divy mezi OC![]()
Main PC: AMD Athlon 2500+@2300MHz,Abit NF7-S,Corsair 2x512MB PC3200 CL2,Barracuda 7200.10 320GB, Barracuda 7200.7+ 160GB,ATI Radeon 9600XT,Yamaha CRW-F1,Lite-On SOHW-812S,Zalman CNPS-7000Cu A,Zalman ZM80C-HP,Zalman ZM47-NB,Sun Microsystems 21\",IntelliMouse Explorer 2.0
no su zvedavej,Původně odeslal globalkiller
zeptej se roxika, me se zda ze tu pred casem hazel link na nejakou firmu v CRPůvodně odeslal Neller
Durex Applebred 1400 | Asrock K7NF2-RAID | 2x 512MB DDR 400 PQI | Inno3D gf4mx440 | WD 3200YS + 60GB Baracuda V | DVD-RW NEC 3551A | Seasonic S12-430W | M-Audio DX4 + Koss Porta Pro | Hyundai Q790 Silver | Logitech Office Internet Keyboard + MS Wireless Intelli Mouse Explorer 2.0A
http://www.citworld.com/index.php?group=commerce&=
kliknout na 'vstupte' a je to![]()
| didaktik gama 80k + kazetopaskova jednotka sp210t | playstation 2 + eye toy | dreamcast |
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)