Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: daji se v CR sehnat ramky Mushkin's (PC3500 Level II)

Standardní daji se v CR sehnat ramky Mushkin's (PC3500 Level II)

Kingstone, OCZ, Corasir jo, ale co tydle asi ne ze? Nevideli ste je v nejak nemeckym shopu? vsude tydle ramky vychvalujou.
    °°PC již nemám, na svém 12" Thinkpadu nejde hrát, takže se výhradně věnuji jen své práci a to prodeji koupelnvého vybavení a koupelnového nábytku přes e-shop KOUPELNY-CZ.cz , njn co nadělám°°

Standardní Re: daji se v CR sehnat ramky Mushkin's (PC3500 Level II)

Citace Původně odeslal Neller
    Kingstone, OCZ, Corasir jo, ale co tydle asi ne ze? Nevideli ste je v nejak nemeckym shopu? vsude tydle ramky vychvalujou.
    www.shop4memory.com (irsko) -perfektní shop, solidní taky jsem je tam bral a myslim taky rychardus (ale ne mushkiny)

mas je za 4 dny a jsou super. v CR tu byl nejakej link, ale vypadalo to divně, ani tam nebyli v ceníku. Asi ses bohatej, co?

EDIT: dyť máš 1GB 450Mhz ramek, co blbneš? víš kolik stojí ? mě stálo 2x512 asi 7500kc, tak potěš platit Giga. Nemyslim že to bude znatelný nárůst s tvojí pamětí. A navíc pro tvych 3,5 Ghz P4 aby to jelo 1:1 na husty timingy potr¨řebuješ menší ¨voltážní mod ramek a až je odpálíš tak máš po srandě
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Standardní Re: daji se v CR sehnat ramky Mushkin's (PC3500 Level II)

Citace Původně odeslal Commander
    www.shop4memory.com (irsko) -perfektní shop, solidní taky jsem je tam bral a myslim taky rychardus (ale ne mushkiny)

mas je za 4 dny a jsou super. v CR tu byl nejakej link, ale vypadalo to divně, ani tam nebyli v ceníku. Asi ses bohatej, co?

EDIT: dyť máš 1GB 450Mhz ramek, co blbneš? víš kolik stojí ? mě stálo 2x512 asi 7500kc, tak potěš platit Giga. Nemyslim že to bude znatelný nárůst s tvojí pamětí. A navíc pro tvych 3,5 Ghz P4 aby to jelo 1:1 na husty timingy potr¨řebuješ menší ¨voltážní mod ramek a až je odpálíš tak máš po srandě
    sem ted nekde cetlclanek, kde popisovali vliv casovani rymek na vykon komplu a bylo to fakt znatelny! a kdyz ja jedu treba 2,5--3--3--6--4 tak to neni zrovna nejlepsi vysledek! jina ja mam dva kusy 512MB a ty bych chtel vymnenit zy tyhle (podivam se na netu)

ps: jak ste to platili?
    °°PC již nemám, na svém 12" Thinkpadu nejde hrát, takže se výhradně věnuji jen své práci a to prodeji koupelnvého vybavení a koupelnového nábytku přes e-shop KOUPELNY-CZ.cz , njn co nadělám°°

Standardní

kreditkou nebo můžeš převodem myslim. polož si otázku- využiješ to? ja si ji nepoložil, a ted mám ramky leč úžasný, ale mohl jsem ušetřit pár litrů na něco jiného.
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Senior Member Avatar uživatele globalkiller
    Rakovník (60km Praha,30km Kladno, 35km Louny)
    Věk
    41
    Vliv
    275

Standardní

Já nevim,ale u takovýdleho upgradu bych počkal na vstup do EU to se pak začnou dít upgradovací divy mezi OC
    Main PC: AMD Athlon 2500+@2300MHz,Abit NF7-S,Corsair 2x512MB PC3200 CL2,Barracuda 7200.10 320GB, Barracuda 7200.7+ 160GB,ATI Radeon 9600XT,Yamaha CRW-F1,Lite-On SOHW-812S,Zalman CNPS-7000Cu A,Zalman ZM80C-HP,Zalman ZM47-NB,Sun Microsystems 21\",IntelliMouse Explorer 2.0

Standardní

Citace Původně odeslal globalkiller
    Já nevim,ale u takovýdleho upgradu bych počkal na vstup do EU to se pak začnou dít upgradovací divy mezi OC
    no su zvedavej,

Senior Member mince Avatar uživatele UFo
    Vliv
    286

Standardní

Kingstone, OCZ, Corasir jo, ale co tydle asi ne ze?

no su zvedavej,
    zeptej se roxika, me se zda ze tu pred casem hazel link na nejakou firmu v CR
    Durex Applebred 1400 | Asrock K7NF2-RAID | 2x 512MB DDR 400 PQI | Inno3D gf4mx440 | WD 3200YS + 60GB Baracuda V | DVD-RW NEC 3551A | Seasonic S12-430W | M-Audio DX4 + Koss Porta Pro | Hyundai Q790 Silver | Logitech Office Internet Keyboard + MS Wireless Intelli Mouse Explorer 2.0A

| didaktik gama 80k + kazetopaskova jednotka sp210t | playstation 2 + eye toy | dreamcast |

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání