Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Tovární waterblok pro CPU

Standardní Tovární waterblok pro CPU

Teď mě tady možná všichni ukamenujete,protože je toho tady všude napsáno tuny a právě proto ,že nemám tolik času to vše přečíst,tak bych se rád zeptal.
    Nevíte,kde v ČR (nejlépe na Sev.Mor.)sehnat nějaký hotový (nejlépe tovární) vodní chladič na procesor?Vím,že je tady spousta návodů,ale zrovna ten chladič bych si rád koupil,zbytek si zbastlím sám.
    Chladič bych potřeboval na Duron/Athlon.
    Nějaké firmy jsem našel,ale prodávají vždy kompletní set.

Díky

Standardní

Je tu víc lidí co dělají chlazení tady z overclockingu...
    Radek-b
    Galaxi
    Karlos a Pirs těch se poptej ...
    Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to výzva. Nemožné je nevyužitá síla. Nemožné je dočasný stav. NEMOŽNÉ NEEXISTUJE. Muhamad ali

Standardní Re: Tovární waterblok pro CPU

Citace Původně odeslal Denis
    Teď mě tady možná všichni ukamenujete,protože je toho tady všude napsáno tuny a právě proto ,že nemám tolik času to vše přečíst,tak bych se rád zeptal.
    Nevíte,kde v ČR (nejlépe na Sev.Mor.)sehnat nějaký hotový (nejlépe tovární) vodní chladič na procesor?Vím,že je tady spousta návodů,ale zrovna ten chladič bych si rád koupil,zbytek si zbastlím sám.
    Chladič bych potřeboval na Duron/Athlon.
    Nějaké firmy jsem našel,ale prodávají vždy kompletní set.

Díky
    Karlos - F-M
    Aquacool.cz - Opava

Standardní

radek je taky na severni morave....
    https://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
    https://www.litho.cz/ - kása světla a stínu, lithophane, noční světla

Senior Member
    Vliv
    279

Standardní

Myslim, ze vzhledem k cene WB a cene postovnyho by ses nemel nechat omezovat sidlem vyrobce...
    ()__()
    (<'.'>)
    (")_(")

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání