Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Má to logiku (rekl.rad CC)

Standardní Má to logiku (rekl.rad CC)

Caute, procital jsem reklamacni rad v CC a prislo mi,ze clovek co pise reklamace bud nema rozum a nebo neumi cist a nebo oboje dohromady, protoze vychazi-li z obc.zak. tak prece logicky nemuze psat:
    Na zboží, které už není v našem ceníku běží lhůta která je maximálně 30 kalendářních dní ode dne převzetí zboží. Jedná-li se o zboží pro Vás důležité, můžeme zapůjčit jinou komponentu po dobu reklamace za těchto podmínek:
    za zápůjčku zboží si účtujeme poplatek 5 % z ceny zapůjčeného zboží, který se platí předem
    zapůjčit lze jen standardní komponentu a nemusí se jednat o adekvátní náhradu za reklamovaný výrobek.
    zapůjčená věc Vám bude vyfakturována a při vrácení Vám bude vystaven dobropis za aktuální cenu v době vrácení zboží, pokud bude cena zboží nižší než v době půjčení

Nevznika mi v tu chvili nahodou nejaky naklad (pujcovne a pokles ceny) souvisejici s reklmaci, ten naklad mi fakturuje primo CC... Jenze to neni muj naklad, ale CC mi ho musi proplatit... fakt docela sila a zbytecny papirovani a zajimalo by mne, ktery logik pise rekl rady

Zteni zdar
    AMD XP 25+ BOX Barton SOLTEK SL-75FRN3-L - nVidia nForce2 Ultra 400 ADATA 450 512 DDR GIGABYTE MAYA GV-R96P128DU 128MB orig. 500/600 Seagate 7200.7 80GB TOSHIBA Combo AOC 9K+ Microsoft Intellimouse Explorer 4.0A

Standardní

Tak to je fakt dobrý!
    Intel Pentium D 805
    AC Freezer 7 Pro , 1024MB DDR, Asus P5P800-VM
    Leadtek FX 5700

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

Hmm, pekna ptakovina.

Realizovat zapujcku je v jejich vlastnim zajmu, protoze muzes uplatnovat ztraty. Napr. odejde ti switch a firma kvuli tomu tejden nepojede = klido jim nauctuju platy, usly zisk ... Takze je v jejich zajmu, aby mi neco pujcili. Vzhledem k tomu, ze pujcuji vetsinou strep, ktery ma nizsi hodnotu nez muj HW na reklamaci, nevidim duvod, proc bych jim mel davat nejaky prachy.
    Byl jsem takhle nekolikrat reklamovat jako firma, a nikdy nebyl problem (obcas po naznaceni co by nasledovalo ) pujcit neco (cokoli) jako docasne reseni. Stacilo podepsat prevzeti zapujcky.

Toto by slo aplikovat v pripade, ze se jedna o pozarucni servis, ale podle me nelze menit cenu. Jde si nauctovat poplatek.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Standardní

Prave ze je to zarucni servis a to pujcovny jim mam narok v ramci reklamace nauctovat... takze oni vytvorej minimalne 4 tiskopisy, s tim ze jeste doklad, dobropis, zauctovat pokles ceny, vyuctovat vynos, zisk... ja zas vytisknu papir, kde bude zadost na uhrazeni nakladu spojenych s reklamaci... mno jeste tam zahrneme nejakou tu dopravu, uslou mzdu...
    Proste kdyby se to melo delat podle nelogickeho rekl. radu CC tak by se delala jen urednicina a nic vic...
    Mozna ze se to CC vyplati, kdo vi co si uctujou do nakladu pri vyrizeni reklamace a jakou sedou ekonomiku tu tvorej...
    Mno nic, koukal jsem ze tohle je na udani na COI, ale vzhledem k tomu, ze inetove vydany rekl.rady maj snad dokonce nulovou vahu (inet je medium ne vsem dostupne) tak se COI pousmeje a rekne ze CC jen strasi a odrazuje pripadne reklamujici zakazniky... jsme stale jen v cechach... delal bych to taky
    AMD XP 25+ BOX Barton SOLTEK SL-75FRN3-L - nVidia nForce2 Ultra 400 ADATA 450 512 DDR GIGABYTE MAYA GV-R96P128DU 128MB orig. 500/600 Seagate 7200.7 80GB TOSHIBA Combo AOC 9K+ Microsoft Intellimouse Explorer 4.0A

Standardní

jo v tom nazvu tematu mely bejt otazniky...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání