Stránka 1 z 2 12 PosledníPoslední
Výsledky 1 až 25 z 46

Téma: Muj komp - rozpracovano

Standardní Muj komp - rozpracovano

Konecne sem dostlal svuj vanocni sdarek do rozumnyho stavu, sice jeste neni zdaleka hotovej ale ukazat uz ho snad muzu. Doufam ze se dockam nejaky kontruktivni kritiky.
    http://kazdic.borec.cz/obrazky/muj_komp/P1010017.JPG
    http://kazdic.borec.cz/obrazky/muj_komp/P1010034.JPG
    http://kazdic.borec.cz/obrazky/muj_komp/P1010038.JPG

Jinak par starsich fotek na webu www.kazdic.tk

Standardní

No neni to zle.
    Ale podla mna tam je dost vela kablov a robi to tam bordel.
    Skus ich nejak usporiadat.
    BOARD:MSI KT4V || CPU: ATHLON XP 2400+ @ 3200+ || RAM: DDRAM 128 MB 266 MHz APACER CL2 - DDRAM 256 MB 266MHz TRANSCEND || HDD: 40 GB Maxtor 5400 Rpn (Shit) || GRAFIKA:SAPHIRE ATI RADEON 9000 Pro 128 MB DDR || CD ROM / CD - RW: CD ROM ACER 56X ,CD-RW LG 32x 10x 40x || COOLED BY: THERMALTAKE VOLCANO 9S || CASE: EUROCASE BIG TOWER MODDED + FRONTIER 300W FLEXO MOD ||NEW FOTO 26.2.2004: --=TU=--

Member
    Vliv
    278

Standardní

ale jinak dobry.....
    AMD Athlon XP (Barton)2500+@2000 ,A7V600,512MB 333MHz DDR,2XWD 80GB HDD(8MB cache 7200ot. ATA133),SAPPHIRE Atlantis 9500@9700@FireGL X1 128MB(358/311), AUDiGY II,AskeyTV Bt878,Pioneer DVD 16x40x, BigTower CHiEFTEC Black
    http://service.futuremark.com/compare?2k3=2145541

Standardní

Citace Původně odeslal cd-mann
    No neni to zle.
    Ale podla mna tam je dost vela kablov a robi to tam bordel.
    Skus ich nejak usporiadat.
    prave na to se chystam, mam na ot namyslenou takovou vychytavku po ktery by tma nemely byt skoro zadny. Az to zrealizuju tak se pochlubim

Standardní

vypada to zajimave,ten uklid kabelu tomu jen a jen prospeje
    https://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
    https://www.litho.cz/ - kása světla a stínu, lithophane, noční světla

Senior Member Avatar uživatele DOT
    Věk
    39
    Vliv
    295

Standardní

co jsi na tom modoval ?

snad nikoho svym nazorem neurazim , ale presne takhle si predstavuji vrchol nevkusu
    <III>
    C2Q@2,33Ghz | gigabyte G33 | 4x1GB GeIL | geforce 460
    IBM ThinkPad T60p
    olympus e-300+zuiko1454+zuiko4015+tamrac adventure7+Qentis STCO-01+fl36

Standardní

Citace Původně odeslal DOT
    co jsi na tom modoval ?

snad nikoho svym nazorem neurazim , ale presne takhle si predstavuji vrchol nevkusu
    musím souhlasit. Máš akorát drahou kysnu, a nevidim co jsi na ní udělal. (vlastně ty madla nahoře ) a vzhledem k tomu, že vnitřkem mám stejnou case, tak nechápu, jak třeba můžeš tam nechat všechny ty plasty atd, je to jen na škodu..
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Standardní

Taky pro to je tam napsany ze je to rozpracovany a nejsou tam fotky vnitrku. Tam je jeste hafo prace jak asi kazdej uzna. A draha kisna jak se to vezme, 13litru je urcite dost ale vhledem ze to neni jenom za holej case lae za komple is prislusenstvim /7fanu, lcd,...) je to jaks takz uchazejici, to treba Liang-Li se mi zda cenove horsi, 6tis za holej case. Jinak se nechci nikoho dotknout, ale premyslel sem i o Chiefu ale pripadalo mi ze ho ma snad kazdej a ten muj je prece jenom ojedinelejsi v cesky kontline.

Senior Member Avatar uživatele DOT
    Věk
    39
    Vliv
    295

Standardní

ojedinelej neojedinelej , me se proste nelibi , je to kolotocarna jak vystrizena a 13litru ? tak to jde mimo me chapani .

imho schiefa ma skoro kazdej , ale narozdil od TT je to vkusna a decentni case .

todle je muj nazor , takze se nenechej otravit . Kdyz jsi spokojeny a libi se ti , tak neni co resit !
    <III>
    C2Q@2,33Ghz | gigabyte G33 | 4x1GB GeIL | geforce 460
    IBM ThinkPad T60p
    olympus e-300+zuiko1454+zuiko4015+tamrac adventure7+Qentis STCO-01+fl36

Standardní

Jo, nenech se DOTem odradit... každý mod je jiný, některý o prachách a stavebnici, některý o sockařině a kutilství, no a některý o prachách a kutilství tak kuť...

PS: jo a mě se to aji líbí, ta almaraje dobrá
    DECENT II EXTREME
    ---> http://7luke.com/decent <--- už je zase jiný konfig ale není čas to změnit na webu

Standardní

Vsak taky nerikam ze se necham odradit, case zapalim a koupim chief. Urcite je to kazdyho vec jake ma case. I kdyz mam obcas pocit ze nektery lidi asi maj nejaky extremni nazory a nic se jim nezavdeci, tohle neni zadna narazka na neci vkus a nechci se do nikoho trefovat, treba nedavno se tady obevil odkaz na jeden dobre udelanej (podle rozsahu prace) modovanej bigtow chief a taky to bylo samy: kolotocarina apod, jasne nejsme v ameru kde ma kazdej penez jak slupek a xaser, 9800XT, 1GB corsair neni nic. A vic lidi tady bude mit Eurocasy a chiefy ktery nestojej majlant. (sakra si s takouvouhle sedru klavesnici )

Standardní

Citace Původně odeslal DOT
    ojedinelej neojedinelej , me se proste nelibi , je to kolotocarna jak vystrizena a 13litru ? tak to jde mimo me chapani .

imho schiefa ma skoro kazdej , ale narozdil od TT je to vkusna a decentni case .

todle je muj nazor , takze se nenechej otravit . Kdyz jsi spokojeny a libi se ti , tak neni co resit !
    Jenom k tem kolotocum tohle bych ja osobne povazoval za kolotocarnu http://www.casemodgod.com/forums/vie...c324653c9bf7aa

Senior Member Avatar uživatele globalkiller
    Rakovník (60km Praha,30km Kladno, 35km Louny)
    Věk
    41
    Vliv
    276

Standardní

Fialový podsvětlění zase mě někdo předběh to abych zase sháněl nějaký superkatody co nikdo nemá
    Main PC: AMD Athlon 2500+@2300MHz,Abit NF7-S,Corsair 2x512MB PC3200 CL2,Barracuda 7200.10 320GB, Barracuda 7200.7+ 160GB,ATI Radeon 9600XT,Yamaha CRW-F1,Lite-On SOHW-812S,Zalman CNPS-7000Cu A,Zalman ZM80C-HP,Zalman ZM47-NB,Sun Microsystems 21\",IntelliMouse Explorer 2.0

Standardní

Citace Původně odeslal Kazdic
    Taky pro to je tam napsany ze je to rozpracovany a nejsou tam fotky vnitrku. Tam je jeste hafo prace jak asi kazdej uzna. A draha kisna jak se to vezme, 13litru je urcite dost ale vhledem ze to neni jenom za holej case lae za komple is prislusenstvim /7fanu, lcd,...) je to jaks takz uchazejici, to treba Liang-Li se mi zda cenove horsi, 6tis za holej case. Jinak se nechci nikoho dotknout, ale premyslel sem i o Chiefu ale pripadalo mi ze ho ma snad kazdej a ten muj je prece jenom ojedinelejsi v cesky kontline.
    nechci rejpat, ale takže pokud vidim, tak si tam dal ty madla, a svíticí nožky (ultra-mod ) a to je zatim vše, je to tak(somozřejmě rozpracované)? Takže si nám chtěl ukázat že máš počítač a bednu za 13k.. Snad se mýlím..
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Standardní

Pravdu jiste mas, ale tak na pul, jasne ze sem se chtel trochu pochlubit a taky ziskat nejakou kritiku co jo a co ne, to s tim ukazat ze ta benda byla jaksi draha nebylo hlavnim umyslem. To bych to stylizoval nejak jinak, proste sem chtel ukazat to s cim si "hraju" a ne rozhlasovat ze si to muzu dovolit. BTW kdyz odelas vsechy vetraky, lcd, plexi, a podobny serepetiky dostanes zkuba to co mas ty, teda ten casetek coz je vlastne ocesana verze xasera, s decentnejsim predkem (kterej teda taky neni vubec marnej )

Jo k tem nozkam, je mi jasny ze pro nekoho sou dost kycovity ale me se proste nejak libily, stejny ty madla. A na upravy jak je treba tohle si zatim netrofam.
    http://www.casemodgod.com/forums/viewtopic.php?t=600
    tu bocnici bych chtel taky zvetsit, rozhodne to pak vypada mnohem lip. Jenom sehnat dremel nebo sikovnyho znamyho, plexi ja pak skoro malickost.

Standardní

Pravdu jiste mas, ale tak na pul, jasne ze sem se chtel trochu pochlubit a taky ziskat nejakou kritiku co jo a co ne, to s tim ukazat ze ta benda byla jaksi draha nebylo hlavnim umyslem. To bych to stylizoval nejak jinak, proste sem chtel ukazat to s cim si "hraju" a ne rozhlasovat ze si to muzu dovolit. BTW kdyz odelas vsechy vetraky, lcd, plexi, a podobny serepetiky dostanes zkuba to co mas ty, teda ten casetek coz je vlastne ocesana verze xasera, s decentnejsim predkem (kterej teda taky neni vubec marnej )

Jo k tem nozkam, je mi jasny ze pro nekoho sou dost kycovity ale me se proste nejak libily, stejny ty madla. A ta upravy jak je trba tohle: http://kazdic.borec.cz/forum/Picture%206.jpg

Nejak nemam nervy a rucicky /obe levy zakrouceny doprava)

pokud to teda chtes slyset ano mas pravdu.
    smekám před tebou, že si to takhle napsal. Jinak co se týče caseteku, tak casetek dělá case mimo jiné pro TT.. Jinak hlavně proto LCD, větráky atd. jsem si to dřív nekoupil, páč jsem chtěl svoje. A taky se mi ta má líbí víc, a to je dobře, tobě se zase líbí ta tvá, tak jsou všichni nakonec happy
    JInak kdyby tě zajímalo, jak jsem vyházel vnitřek, tak snad nějak to sem taky hodim až to bude víc hotový, ale jak říkám, všechno ven. Hlavně mřížky vzadu za fanama, ani jsem to nezkousel, prostě jsem rozbalil case a rozřezal to. taky ten plast na boku, takový ty dvířka, hrozně to drnčí, když na tom máš fany, ale jestli provozuješ ty fany co jsi dostal k tomu (smart fan2) tak je to vlastně jedno

Standardní

Nj mam tam ty smarty, neni to sice zadnej supersilent ale rozhodne lepsi nez sem mel pred tim. O tom ze vyndam ty plastovy dvirka uz nejakou dobu premyslim, btw zajimalo by em jak moc velky vliv ma to ze tam ty 2 fany nejsou, spis to jenom rusi dynamiku a dela neplechu. Bundle fany sem tam nechal pro to ze nemam potrebu je menit, mam case vedle na stole a v noci by trvale svitici fany nebyly moc koser.
    Jinak urcite sem otevrenej kazdy veci ktera by mohla pomoct v mym usili. jinak mozna pidite (mozan ne) po vysvetleni proc to mam takovy jakoby jenom poskladany s dilu. Vyvetleni je nasnade, jelikoz se o modding zajimam dost dlouho a tohle forum sem objevil scela nahodou docela nedavno tak sem cerpal hlavne ze zahranici, a napady se snazil uzpusobit svymu vkusu a moznostem. Tam je normalni i kase z lega a podobne.

Jo k tem fanum, zase tak extremne se v tom nevyznam ale to ze jeden ten kram stoji skoro 700,- snad trochu o kvalite vypovida. Jionak ja sam bych si je nikdy za takovou cenu nekoupil. To radsi barevnes colermaster/spire/...

Standardní

Jo k tem fanum, zase tak extremne se v tom nevyznam ale to ze jeden ten kram stoji skoro 700,- snad trochu o kvalite vypovida. Jionak ja sam bych si je nikdy za takovou cenu nekoupil. To radsi barevnes colermaster/spire/...
    tak to jsi trošku přestřelil, 7 kil tak leda v TNtrade, kde maji kolem 100% přirážky, židi. Smart fan je takovej normální fan, rozhodne ale ne (jak sám říkáš) silent.
    btw:ty dvířka jsou navíc přes plexi hrozně hnusný..(teda podle mě, neni pak už nic vidět. nezasvěcený sice na to čumí co je to tam za "ultra věci" ale prakticky-děsný)

co se týče rušení vzduchu, není nic jednodussiho než dat do bedny nejaky teploměry a zkouset

Standardní

hmm kur**, silne zacinam premyslet o tom ze ten kit vyndam, dou od toho vibrace podle par zdroju se tim prestane rusit aerodinamickej efekt - tunel. A bude to snad taky min hucet. BTW nevis jestli je bocnice na muj xaser kompatibilni s tvym casetekem?? Jsou prakticky totozny. Mam v nemecku vyhlidnuty bocnice alu na casetek za prijatelnou cenu a chtel bych si udelat poradnou bocnici s poradnym oknem, ale nechci si nahodou zkurvit tu pubvodni (ty levy ruce obe do prava)
    http://www.caseking.de/shop/catalog/...roducts_id=642

EDIT: mozna kdybys postnul nejaky foto, to je prece lepsi nez 1k slov

Standardní

hmm kur**, silne zacinam premyslet o tom ze ten kit vyndam, dou od toho vibrace podle par zdroju se tim prestane rusit aerodinamickej efekt - tunel. A bude to snad taky min hucet. BTW nevis jestli je bocnice na muj xaser kompatibilni s tvym casetekem?? Jsou prakticky totozny. Mam v nemecku vyhlidnuty bocnice alu na casetek za prijatelnou cenu a chtel bych si udelat poradnou bocnici s poradnym oknem, ale nechci si nahodou *** tu pubvodni (ty levy ruce obe do prava)
    http://www.caseking.de/shop/catalog/...roducts_id=642

EDIT: mozna kdybys postnul nejaky foto, to je prece lepsi nez 1k slov
    bočnice jsou identické. Až na face jsou to identické skříně. Nemám teď digitální foťák. Nemám to hotové. Půjde to na vodní paprsek.

btw: tak ted jsem dal 2x vzadu odsavaci, nahore odsvaci, 2x vepredu nasavaci, a pri UT2003 na CPU (cidlo digi teplomeru) bylo 39 C. pak jsem do toho kitu dal jeste nafukovaci fan nahoru, a teplota-38. tak to je teda na hovno vážení. Doufam že za to může ta kreténsky vyřešená bočnice, kde je jen pár dírek na nafukovaní, a nemůže to mít žádnej tah. Ani nemůžu vyskoušet, kam dát v bočnici fany, páč to nenasává

a to se dostáváme snad k nejvštší nemožnosti našich caseů-nasávací fany před diskama. to vymyslel debil. vubec prez to nejde vzduch. Jedou tam 2 papsty na 2000 rpm, a vánek jako kdyby nic, přemejšlim že to vyhodim ale nevim co místo toho. Sakra, měl jsem brát lian-li

Standardní

Taky si postupem casu rikam, ze lian je best volba, nerutralni, best provedeni, supr modovatelnost. No nic mozna priste, kazdopadne kit leti v sobotu ven. Jo kde nechavas delat tu bocnici, pokud vim tak Dudu to dela laserem a k tomu je tusim potreba navrch v CAD.
    BTW ty moje Smarty mi pripada ze sajou docela good, kdyz dam ruku pod predek tak je ot docela dost cejtit. vzadu nemlich to samy Jedou asi na 30%.

Standardní

Taky si postupem casu rikam, ze lian je best volba, nerutralni, best provedeni, supr modovatelnost. No nic mozna priste, kazdopadne kit leti v sobotu ven. Jo kde nechavas delat tu bocnici, pokud vim tak Dudu to dela laserem a k tomu je tusim potreba navrch v CAD.
    BTW ty moje Smarty mi pripada ze sajou docela good, kdyz dam ruku pod predek tak je ot docela dost cejtit. vzadu nemlich to samy Jedou asi na 30%.
    nechávám to řezat někde v praze, v brně to najdeš taky, když jsem tohledal, tak jich bylo po celý CR spusty.try seznam/google. vodou proto, protoze potřebuju i plexi a hliník, a to na laser moc není.
    RE BTW: jo, sajou, ale hlučí...
    bože mě to štve! (ty diskový pole). 99% desktopů má disky na dýlku, neee, já musím mít na šířku.(až to budu zejtra řezat, tak to ještě zkusim nějak otočit, ale nesázím na to).

vyházel jsem i ty debilní držáky na fany, blbost maximální (chieftecy to maji taky pokud se nemýlím), taky ty plasty, co mají držet PCI, to jsem nějak nepochopil, jak se to zandavá. Fakt, přechytračil mě plast . taky vypálím ten plast co je ze zadních dvířek, taky na 2 věci.. taky uřežu ty plasty, nahoře skříně a na bočnici, vyházel jsem konektory USB a Fir.Wir., ... Tak si tak říkám, co mi tam zbyde

Standardní

Docela bym e zajimalo co s toho potom zbude Jinak ty plastovy kolejnice sou fakt asi na tehle casech nejlepsi, onehda sem docela casto menil periferia to tohle je rozhodne rychlejsi nez sroubovat a sroubovat.

Standardní

Docela bym e zajimalo co s toho potom zbude Jinak ty plastovy kolejnice sou fakt asi na tehle casech nejlepsi, onehda sem docela casto menil periferia to tohle je rozhodne rychlejsi nez sroubovat a sroubovat.
    jj, přesně ty, ty jsem nepochopil jak fungujou

Standardní

Citace Původně odeslal commander
    jj, přesně ty, ty jsem nepochopil jak fungujou
    nasadeji se misto sroubu, maj tma na to takovy vystupky. Je to fakt cool reseni snad nejlepsi nas celym case. Casem jak se snazim upravovat zjistuju ze sem asi mel koupit neoc jinyho, le to uz ted nezmenim, case stoji na stoje. S vetsim mensim usilim si to uspusobim svymu, ale ta cena za nej bude jeste dlouho bolava, TNTTrade budu jeste dlouho proklinat do pekel

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání