Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Kopírování Audio CD v Neru

Standardní Kopírování Audio CD v Neru

Čím to je, že když v Neru 6 kopíruju Audio CD, tak se mi nezkopírujou taky ISRC a UPC/EAN kódy? V tom kopírování to mám povolené a pálím to DAO/96, ale stejně to na kopii není. Ale když to kopíruju v CloneCD, tak se to zkopíruje i s těma subkódama... Mechanikou to asi nebude (TEAC W552e), tak jde to nějak v Neru nastavit, třeba v registru? Ne že by mi to až tak vadilo, spíš se ptám ze zvědavosti

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní Re: Kopírování Audio CD v Neru

Citace Původně odeslal Dani Filth
    Čím to je, že když v Neru 6 kopíruju Audio CD, tak se mi nezkopírujou taky ISRC a UPC/EAN kódy? V tom kopírování to mám povolené a pálím to DAO/96, ale stejně to na kopii není. Ale když to kopíruju v CloneCD, tak se to zkopíruje i s těma subkódama... Mechanikou to asi nebude (TEAC W552e), tak jde to nějak v Neru nastavit, třeba v registru? Ne že by mi to až tak vadilo, spíš se ptám ze zvědavosti
    no trebas je to tim, ze to ma nero zakazane ( nemyslim tim ze to mas odcarknute, ale zakazane jakozto autorska prava )

btw proc to resis kdyz ti CloneCD funguje? he?
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Member mince
    Vliv
    267

Standardní Re: Kopírování Audio CD v Neru

Citace Původně odeslal mISHA
    Citace Původně odeslal Dani Filth
    no trebas je to tim, ze to ma nero zakazane ( nemyslim tim ze to mas odcarknute, ale zakazane jakozto autorska prava )

btw proc to resis kdyz ti CloneCD funguje? he?
    kdyz copy,tak v clonecd.neresit.

Standardní

No ptal jsem se jen tak ze zvědavosti, jestli Nero umí kopírovat i subkanály...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání