jak nastavit aby po otevření příkazového řádku se objevila moje cesta a ne jaká tam je nastavena?
hledal sem v regedit a ve vlastnostech cmd a nikde sem to nenašel
jak nastavit aby po otevření příkazového řádku se objevila moje cesta a ne jaká tam je nastavena?
hledal sem v regedit a ve vlastnostech cmd a nikde sem to nenašel
"vlastnosti">"spustit v">nastav si co chces
ja na to taky koukal a ve vlastnostech nic takoveho neni ( WinXP )
Gigabyte P35-DS3L ::: Pentium Dual-Core E5200 ::: 4x1024MB atd.
nevim jestli to je i v cmd, ale v dosu si to delal jedním příkazem, sakra teď si nemůžu vzpomenout, kdyžtak pohledej na webu příkazy..
sááákrááá, já to fakt vím, ale teď nevím![]()
Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7
asi spatne koukas. start,programy, prislusenstvi, prikazovy radek-vlastnosti. defaultne je tam "%HOMEDRIVE%%HOMEPATH%" zmen si treba na "c:\" a pri dalsim spusteni tam mas cecko...Původně odeslal Miro2
a jo na to sem koukal ale nenapadlo mě že to je cesta "%HOMEDRIVE%%HOMEPATH%"Původně odeslal daso
THX
![]()
promptPůvodně odeslal commander
![]()
NOVY POCITAC: P4 3GHz HT, 2.5GB RAM (Geil), ATI X1950 Pro 256MB, DVD*RW Samsung 203, ATI TV Wonder VE, USB tuner Acer Volar Hybrid VX, DVD-ROM Toshiba M1712, 19" CRT, Iomega ZIP IDE, ADSL WiFi modem/router, backup:Microcom DeskPorte 56K, LPT: HP950, M$ Explorer 3.0 mouse, 500W Fortron BlueStorm II.
STARY POCITAC:
Abit BH6 v1.0(bios SS), Celer 850@952+redukce, 512MB RAM, GeForce neco, Samsung SpinPoint 160GB ATA a neco v supliku na radici Kouwell, DVD*RW LG, 17" ViewPoint 1795VCT, Microcom 10Mbit s(h)itovka, 350W Fortron, zvuk Media Forte FM tuner & Sound Galaxy Washington 16 ISA ;o)
WORK: Dell Latitude D630
uz vim kde je chyba, sem vzdycky pustil prikazovy radek prikazem pres Spustit a pak sem klikal na to okno a hledal to tamPůvodně odeslal daso
a ony se musi dat vlastosti toho zastupce![]()
Gigabyte P35-DS3L ::: Pentium Dual-Core E5200 ::: 4x1024MB atd.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)