Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: Obnova souboru z NTFS

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Obnova souboru z NTFS

udelal jsem vcera pruser jak prase...smazal si z disku asi 2GB dat...

neznate nakej program na obnovu souboroveho systemu z NTFS? dik moc

Senior Member minceVIP Avatar uživatele Tom
    Vliv
    286

Standardní

uz se to tady resilo x-krat , priste zkus SEARCH. Pouzij nejakou utilitku na zachranu dat treba drive rescue, easy recover, R-Studio etc

Kazdopadne dostat data z NTFS je slozitejsi nez z FAT32 .), doufam, ze se ti to poradari.
    Phenom II X4 960T @ 4 GHz 1,425V 5th and 6th core functional, Arctic Cooling Freezer 13 Pro, Asus M4A785TD-V EVO, 16GB DDR3-1600 Kingston HyperX, Sapphire HD 7950 Vapor-X OC (1140/6400 MHz) , Kingston HyperX SSD - 120GB, SAMSUNG 1TB Spin Point F3, WD 20EARX 2TB, WD 15EARS 1,5TB, Dell U2412M, Seasonic M12II-620 620W, ASUS Xonar D1 soundcard + CREATIVE GigaWorks T3, LOGITECH Z-5500(placed in front of TV), Razer DeathAdder Left-Hand, Logitech Illuminated Keyboard CZ, rSeat EVO V3 RB + Logitech G27

HONDA Accord Type-S (2,4 DOHC VTEC)

Standardní

...mozes vyskusat aj GetDataBack NTFS
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

Standardní Re: Obnova souboru z NTFS

Citace Původně odeslal jmeno
    udelal jsem vcera pruser jak prase...smazal si z disku asi 2GB dat...

neznate nakej program na obnovu souboroveho systemu z NTFS? dik moc
    Ak chces poslem ti r-studio 2.0 pre ntfs

Senior Member Avatar uživatele PetrT
    Vliv
    334

Standardní

Citace Původně odeslal .:::iGor:::.
    ...mozes vyskusat aj GetDataBack NTFS
    S tim jsem mel vzdy spatne zkusenosti, nikdy mi nic neobnovill A to jsem zkousel obnovovat soubory ihned po smazani.
    Mam vyzkouseny "PC Inspector File Recovery" a zatim nikdy nezklamal...

web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
    games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
    data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server

Standardní

Zdravicko, nasel sem tady tohle tema a resim podobny problem... nakou zahadou sem prisel o data (resp. o pristup k nim, nevim jestli je to vadnymi fatkami nebo cim)... kazdopadne: Stahl sem si Easy Recovery Professional, ten sice disk prohleda, soubory najde, ale protoze je to jenom trial, nemuze je obnovit. Dalsi jsem zkousel Recover 2000 - ten s NTFS umi taky, jenze neobnovuje soubory vetsi nez tusim 32kb - tudiz k prdu Kdysi se mi velmi osvedcil TIRAMISU, jenze sem ho nekde potratil a uz sem sehnal jenom v1.60 pro NTFS - jenze zase je to neregistrovana verze - tudiz k prdu

Prosim moc moc moc, doporucte link, zaslete zip, proste neco FUNKCNIHO co umi obnovovat data z krachlych NTFS partitionu. Nutne to co nejdriv potrebuju muj email by mel byt v mem profilu.

Moc vam dekuju, kdyz ne za soft (pac to zrovna legalni asi neni ) tak za rady.
    -> Cybe <-
    Epox 8RDA3+, nForce2 Ultra 400 rev. 2.1, 2×1024MB DDR400 DualChannel, AthlonXP 2600+ (Barton) + CoolerMaster Aero 7 Lite, Leadtek WinFast A6600GT TDH, Maxtor 160G ATA/133, Maxtor 80G ATA/133, Seagate Barracuda 320G SATA, Pinnacle DC10+, SoundBlaster Audigy, Chicony wireless keyborad + Logitech MX620 + Logitech Freedom 2.4 Cordless Joystick, Samsung syncMaster 931BF, Lexmark E120N

Standardní

Prosím mně taky- na WD 200GB (nesystemový disk F:-kde jsem měl zálohovaný filmy atd.) při obnově Win mi to napsalo něco jako ,,obnova sectorů na driver/F: tak jsem to típnul. A teď mi ho system normálně ukáže, ale jako nenaformátovaný.

Jo a druhý problém se Seagatem (taky nesystemový D když spustim Seagate Wizard a třeba ho jenom opět zavřu tak system naběhne a běží normálně-pokud ale vypnu počítadlo tak mně vždy při nabíhání win. skončí na modré obrazovce a je tam něco takového: system byl zastaven aby nedošlo k poškození atd. a taky zkuste odebrat všechny nově nainstalované disky a nebo zkontrolujte správné zapojení hardwaru. Prostě Winy jinak nespustím než nabootovat z disk Wizard Geagate - vyskočim z něj - trojhmat - vše běží normálně dokud ho nevypnu.

Diky předem
    1,8a,512M RAM(RDRAM),MSI 6545(i850),2*Bar.IV(80GB)+WD BB 200GB,Gainward GF4 4800SE XP/GS - 320/720,Plat. EX,DVD-Toshiba 1612,CD-RW (PlexWriter 4012),Creative Inspire 5700

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání