Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: P4C800 - zvlastni problem

Standardní P4C800 - zvlastni problem

Ted nevim jestli to spravne vystihnu a zdali jse o problem s deskou a ne procesorem. Vec se ma nasledovne jednou za cas se pc nesepne co je divny neroztoci se disky a nejde ani napajeni do nejakych mechanik ! Zkousel jsem k desce pripojit bednicky a post reporter hlasi CPU TEST FAIL jediny co tomuto stavu pomuze je reset CMOS pri zaplem PC tzv ve stavu kdy se nic nedeje a toto hlasi.Pote co se ro rozjede poc normalne stabilne funguje nez se zase toto za cas projevi .. nevim jestli to stim muze mit nejakou souvislost ale zdalo se me ze se to obcas stane i kdyz vymenim nejakej disk v suppliku nebo tak.

Fakt nevim cemu to mam prisuzovat jestli desce nebo prociku ? nebo OC ze proste na byt stabilni frekvecne na kterejch slape neni schopen nastartovat ?

BIOS mam posledni , at tam byl jakejkoliv nijak to nepomohlo chlazeny je to dostatecne - momentalne 30 v case, 38 - 45 pri zatezi po par hodkach v Prime. Nastaveno na 250x13 , 320 pameti, BY SPD nebo 7 3 3 2,5 , Spread Spcerum vypnuto,HT vypnuto.

Napada nekoho neco jak z toho ven ? pripadne co reklamaovat ? Skusit ? budu za cokoliv rad.

Standardní

Fakt nikdo ? jeste jedna vec dneska jsem to skusil nechat ve stavu ve kterym to bylo .. opet to udelalo a asi za 2 minuty to zacalo normalne bootovat ... fakt to vidim asi na ten procesor ??

Standardní

casova si nastav na
    2,5
    3
    3
    7

jinak se podivej jestli mas vsechny kabely poradne zastrceny, fakt me nic nenapada. kdyztak se ozvu.
    °°PC již nemám, na svém 12" Thinkpadu nejde hrát, takže se výhradně věnuji jen své práci a to prodeji koupelnvého vybavení a koupelnového nábytku přes e-shop KOUPELNY-CZ.cz , njn co nadělám°°

Standardní

7.3.3.2.5 samo nastaveno mam ...
    Kabely taktez ..

Standardní

a co takhle skusit jinej zdroj, ikdyz ty mas tusim 350W Forton ze? Ale stejnak bych skusil jinej.
    °°PC již nemám, na svém 12" Thinkpadu nejde hrát, takže se výhradně věnuji jen své práci a to prodeji koupelnvého vybavení a koupelnového nábytku přes e-shop KOUPELNY-CZ.cz , njn co nadělám°°

Standardní

Takze uz jsem to vyresil ... deska jde do reklamace bouhzel jsem mel smulu na blbou serii kdy dali zespodu moc cinu a zkratuje se to .. docela hukot tady je screen jak to pak vypada

http://koti.mbnet.fi/~nightops/eki/DSC00249.JPG

Docela zajimavy problem zase jsem o neco bohatsi

Standardní

Pekny
    Ale vypada to jak kdyz je to mechanicky poskozeny, necim rozmacknuty, otazka je kde to vzniklo.
    Intel Core 2 Duo E6750 @ ?? GHz, ASUS Rampage Formula, 4x1GB Kingston HyperX DDR2, WD Raptor 740 ADFD, Seagate Barracuda 7200.10 320GB, GAINWARD Bliss 8800GT Golden Sample, SB Audigy2 ZS Platinum + DTT 2200, Plextor PX-130A, SAMSUNG SH-203D, DELL P1130 21", Razer DeathAdder.

Standardní

no ono je to prave tak ze tohle jak tam toho dali moc tak je to v miste kde je ten plast spodni u cpu a to je vlastne pod tim plastem a proto je to tak rozmackly .. sve pak hraje i teplota no proste fakt bezva problem

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání