Výsledky 1 až 11 z 11

Téma: Adobe Photoshop

Standardní Adobe Photoshop

Nevíte někdo kde sehnat češtinu k Adobe Photoshop 7 ?

Senior Member
    Vliv
    302

Standardní

Photoshop nie je hra, musis si "zakupit" cesku verziu programu.

Standardní

To já přece vím. Mám doma CD z časopisu ale je to v Angličtině. Je to zkušební verze, jenže se v tom neorientuji. Tak jsem myslel jestli někdo nezná stránku kde by mohla bejt čeština.

Standardní

To já přece vím. Mám doma CD z časopisu ale je to v Angličtině. Je to zkušební verze, jenže se v tom neorientuji. Tak jsem myslel jestli někdo nezná stránku kde by mohla bejt čeština.

Standardní

Citace Původně odeslal Dusan
    vzdyt uz ti odpovedel Wuuduu:

Citace Původně odeslal Wuuduu
    Photoshop nie je hra, musis si "zakupit" cesku verziu programu.
    Uz jsi nekdy videl cestinu do Windows XP??
    Na webu amsoftu maji Adobe Photoshop 7.01 CZ WIN za 21490 Kc, myslim ze novejsi cesky(!) Photoshop jeste neni.

EDIT: http://forum.grafika.cz/read.php?f=45&i=2977&t=1927 mas o tom diskusi. jsou tam i nejake "zarucene navody", ale jsem k tomu uplne stejne skepticky jako nekteri lidi (asi profici) tam. a ty mas navic jeste zkusebni verzi...
    ceske zkusebni verze podle me nikdy neexistovaly a ani nebudou.
    doporucuju se nebat te anglicke verze a pracovat s ni. dalsi moznosti je zkusit Gimp http://www.gimp.org/, http://www.gimp.cz/

dustCatcherIII:AMD Barton 1,8GHz(+ArticCooling Silent2 TC rev2),512MB Hynix 400Mhz,IBM 180GXP 120GB,Seagate 40GB,MSI FX5900SP| CyberCase CY-229 (Arctic Fan Pro TC, CoolerMaster Neon LEDTLF-R82,JJ400Wsilent), Soltek KT600-RL| CDburn-DVD LG4520B,noFDD| 17\"LCD Gigabyte DVI| ChiconyKey (obyč tha best),MS IntelliMouseOptical| Hercules Fortissimo III 7.1, Creative Inspire T5400, Koss PortaPro Jr.

Banned
    Věk
    52
    Vliv
    0

Standardní

Ale ono to počeštění fakt funguje

Stačí stáhnout TOTO

http://aviaservis.cz/soukrome/soukro...re/tw10428.rar

a nahrát ve Photoshopu do složky "Required". Mám verzi 7.0 US, běhá to korektně i s diakritikou

Senior Member Avatar uživatele Haldo
    Vliv
    284

Standardní

Citace Původně odeslal vaga
    Videl, dokonca som ju aj pouzival ten tyzden co som mal XP natiahnute. A minuly tyzden som zohnal aj na W2k3. Ale tu som este neskusal. Jeden jazyk je velky cca 90MB.

---edit---
    Cestiny existuju skoro na vsetky programy, len ich treba najst, resp niekto ich musi prelozit. Osobne som mal na vsetky Macromedie, ale po nainstalovani som si akosi nevedel zvyknut na ceske nazvy a tak som to dal prec. Neviem preco, ale okrem OS pouzivam radsej vsetky programy v EN.
    - When you do things right, people won't be sure you've done anything at all.
    - Being happy insn't having everything in your life be perfect.

Standardní

Citace Původně odeslal Haldo
    Citace Původně odeslal vaga
    Videl, dokonca som ju aj pouzival ten tyzden co som mal XP natiahnute. A minuly tyzden som zohnal aj na W2k3. Ale tu som este neskusal. Jeden jazyk je velky cca 90MB.
    OK OK. Mozna ze takove veci existujou (nejsem vseznalek ), ale odmitam se o nich bavit - je to nelegalni.

ps. myslim si, ze neni takovy problem pouzivat anglicke verze programu

dustCatcherIII:AMD Barton 1,8GHz(+ArticCooling Silent2 TC rev2),512MB Hynix 400Mhz,IBM 180GXP 120GB,Seagate 40GB,MSI FX5900SP| CyberCase CY-229 (Arctic Fan Pro TC, CoolerMaster Neon LEDTLF-R82,JJ400Wsilent), Soltek KT600-RL| CDburn-DVD LG4520B,noFDD| 17\"LCD Gigabyte DVI| ChiconyKey (obyč tha best),MS IntelliMouseOptical| Hercules Fortissimo III 7.1, Creative Inspire T5400, Koss PortaPro Jr.

Standardní

Language packy do Windows su absolutne legalna vec, ktoru som dostal ako druhe CD k Windowsom v jednej krabici.
    AMD Athlon 1700XP+@2400XP+ DUT3C JIUHB default VCore, MB Epox 8k9a, Arctic Cooling Copper Silent TC, 256MB DDR266 Apacer CL2, HDD Hitachi DeskStar 250GB PATA, Sapphire ATI 9100 64MB, TEAC CDW58E, EIZO L568 @ DVI, 2x audio zostava

Standardní

Citace Původně odeslal Axel
    Language packy do Windows su absolutne legalna vec, ktoru som dostal ako druhe CD k Windowsom v jednej krabici.
    vidim, ze se do toho zamotavam cim dal vic
    prejdeme oficialni podporu pocestovani ve Windows (nic takoveho mi neni znamo, ale nemam duvod neverit) a zamerme se na Photoshop anebo programy obecne. pokud nejaka oficialni podpora je, logicky ji budu hledat na strankach vyrobce daneho programu. Pokud tam nic takoveho neni, tak velmi pravdepodobne oficialni podpora neni (coz se ostatne dotycny dozvedel zde). Pokud neni oficialni podpora, muze byt neoficialni - jakykoliv zasah do programu je vsak (pokud dobre vim) povazovany za nelegalni. Otazkou je, jak se pocesteni daneho programu realizuje, to by vsak potom bylo uz pro pravniky

Senior Member Avatar uživatele Haldo
    Vliv
    284

Standardní

Pokial ide o Windows tak to vydava priamo MS pod oznacenim MUI, ale je to dostupne iba cez MSDN (oficialne). Do systemu si potom mozes nainstalovat kolko len jazykov chces a priamo user si zvoli ktory z dostupnych chce pouzivat.
    Pokial ide o ostatne programy, vacsie firmy skor vydavaju cele lokalizovane verzie ako len nejaky preklad .
    - When you do things right, people won't be sure you've done anything at all.
    - Being happy insn't having everything in your life be perfect.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání