Mohl by mi nekdo polopatisticky vysvetlit jak sou zapojeny trubky v paralelnim vymenniku lebo co jsem koukal po netu tak vsude jen obrazky
hotoveho vymeniku a z tech ja nevidim nic.
Mohl by mi nekdo polopatisticky vysvetlit jak sou zapojeny trubky v paralelnim vymenniku lebo co jsem koukal po netu tak vsude jen obrazky
hotoveho vymeniku a z tech ja nevidim nic.
Dell Inspiron 1520
Paralelne znamena ze se hlavni privod rozvetvi na kazdou trubicku co jde pres vymenik a ny vystupu se zase spoji do jedne....seriovy je ze mas pres vymenik jednoho velkeho dlouheho hadaje to stejne jako paralelni a seriove zapojeni treba zarovek
nak
Athlon XP-M 2,4GHz
Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.
no jo ale co kdyz je pak proud v jedny z cest tak rozdilnej ze se tim v dany trubce zredujkuje dost prutok - teda jestli je to jen mozny ...
Podle me je lepsi seriovy...paralelni se opravdu bude prutokove lisit v jednotlivych sekcich...jen na seriovy to chce vykonne cerpadloNak
Athlon XP-M 2,4GHz
Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)