Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: Problem se zvukem pri prehravani videa!!!

Standardní Problem se zvukem pri prehravani videa!!!

V posledni dobe mi skoro vsechny AVIcka hrajou hrozne potichu.Pouzivam BSplayer,vyjimecne WMP.Dela to v obou programech.Neporadi nekdo jak to vyresitV programu je VOL na max a bedny jsou tak zesileny,ze uz jsou prebuzeny a stejne to sotva slysim.A na zvukovce mam VOL taky na max.Dik

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

tohle vypada na nejakou chybu v ovladacich. neinstaloval si mezitim neco co by do nich mohlo sahnout? a co kabely? ty jsou ok?
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

Jenom grafarnu,ostatni HW je beze zmen jiz delsi dobu,a SW me zadnej novej nenapada ze bych instaloval.

Standardní Re: Problem se zvukem pri prehravani videa!!!

Citace Původně odeslal hermanson
    V posledni dobe mi skoro vsechny AVIcka hrajou hrozne potichu.Pouzivam BSplayer,vyjimecne WMP.Dela to v obou programech.Neporadi nekdo jak to vyresitV programu je VOL na max a bedny jsou tak zesileny,ze uz jsou prebuzeny a stejne to sotva slysim.A na zvukovce mam VOL taky na max.Dik
    bylo by dobrý si vyplnit podpis aby kazdý věděl co máš za zvukovku...
    Není v softwarové výbavě i ekvalizér? Že bys měl ztlumeno tam?

Standardní

vo win ovladacoch hlasitosti to nemas len stiahnute? ak to robi len v avi suboroch tak bych sa pozrel na dekodery zvuku, trebars AC3 filoter ak nim dekodujes vsetko ci to nie je stiahnute tam...
    Markoff
    Dennik z Ciny a jemu predchadzajuci trip po Azii 2010-2011

Standardní

Zvukovku mam onboard na Epoxu RDA3+,zvuk je potichu jen pri avi a mpeg souborech/proste jen ve videu/,mp3 ve winampu hrajou normalne a gamesy taky.

Standardní

Tak jsem v AC3 filtru dal vsechno na max a uz se na to da divat,ale jeste stale to neni ono,problem bude asi nekde jinde.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání