Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Jak zrusit ulozeny nick?

Senior Member Avatar uživatele Mikus
    Vliv
    282

Standardní Jak zrusit ulozeny nick?

Doufam ze jsem tu s tim spravne, ze se to hodi pod Wokna.

Kdyz se nekam prihlasuju, mam casto moznost zahaknout, aby si muj pocitac zapamatoval muj nick a pri pristim prihlasovani mi ho do okynka rovnou napsal a tim usetril praci. Nemam na tyhle vymozenosti zajem, ale jednou jsem to zahaknul omylem a ted se mi stalo, ze to na jednom foru mam zapamatovany, aniz bych to zahaknul. Pritom otazka, jestli to clovek chce z ty pameti vyhodit, pak uz nepride a zrovna tak se mi dosud nepdarilo zjistit, kde bych tohle moh jinak zrusit. Zatim jen vim, ze v cookies to neni a ani Internet-CACHE (Temporary Internet Files) to na svedomi nema, zrovna tak v registrech jsem to nenasel.

Vi nekdo, jak se toho zbavim?

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

mikusi mikusi > search nezname?

navic jeste zalezi jaky prohlizec ( program > sekce programy a problemy s nimy ) mas.

nicmene v IE je to Nastaveni>Moznosti Internetu>Obsah>Automaticke Dokoncovani>Vymazat Hesla a Vymazat Formulare ( EDIT: tak a ted je to uplne )
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Vliv
    282

Standardní

Diky, upravil jsem to tam, doufam ze to klapne. Ono je toho v tech Vindousech trochu dost, co kde lze ci nelze nastavit, prehledny navod neni (Help - nojo, neni vzdy snadne v nem hledat), tak je clovek obcas odkazan na nahodne objevy a vedomosti zkusenejsich uzivatelu a sam se s jinymi o takoveto veci take rad podeli.
    mikusi mikusi > search nezname?
    Premyslel jsem, nenapadl me vhodny pojem, ktery by me ve vyhledavaci v rozumnem case dovedl k vysledku.
    navic jeste zalezi jaky prohlizec ( program > sekce programy a problemy s nimy ) mas.
    Jo, je to IE, ale jednak jsem nevedel, jak dalece to tkvi v nem ci hloubeji v systemu, a navic je MS-IE primou soucasti Woken. Takze doufam, ze jsem nespachal zas takovy zlocin a nestanu se beznohou jesterkou

Vliv
    282

Standardní

Bohuzel, nefunguje. Vsechno jsem tam povypinal, vymazal, cookies smazal, I-netCache a historii taky, IP-adresu zmenil, stranku nove nacetl, nicmene nick v okenku zustava

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

no nevim. ja tohle take resil a naprosto bezpecne to funguje. pravda ze nevim jak na systemu, kde jsi jen jako uzivatel. nicmene si po kompletnim vymazani a zmacknuti vsech vyse uvedenych tlacitek a jeste nejakych navic si i restartoval?

EDIT: jeste muzes ve vyse zminenem okne ododskrtnout automaticke dokoncovani pro jmena a hesla.
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání