Mám celera na 1,7 Ghz a Asus P4B533 poradíte mi někdo prosím jak jej na 2Ghz otestovat nějakej prodrámek kde by se dalo zjistit zda se chová stabil.? díky
Mám celera na 1,7 Ghz a Asus P4B533 poradíte mi někdo prosím jak jej na 2Ghz otestovat nějakej prodrámek kde by se dalo zjistit zda se chová stabil.? díky
bude bezet stabilne ale na vykonu to nepoznas. celera 1.7 jsem s MSI 845e max taktoval core centerem a spadlo na 3GHzPůvodně odeslal Mandrake
1.7 celera wilíka na 3GHzPůvodně odeslal Likedi
![]()
![]()
pouzij prime 95 - turture test ( a nech ho bezet alespon 12h)
fakt že jo... 1.7celer sc478 fsb400 mám ho tu spadnul na 2960MHz víš co to je core center ne?...s box větrákemPůvodně odeslal DRTiCZ
ano vim, pretaktovaci utilita od msi pro ty nejvetsi oc machryPůvodně odeslal Likedi
a byl alespon na 2900MHz prime stable 12 hodin![]()
říkal jsem že na 3GHz spadnul nezkoušel jsem stabilitu jinde - stejně, u těhle celeru rozdil frekvence v rozdilu vykonu nepoznasPůvodně odeslal DRTiCZ
Původně odeslal Likedi
poznas to pri delani MP3jek, pakovani videa,souboru... ( ve hrach prakticky ne)
a hlavne v sandre( proto sandru neuznavam)
S tim nesouhlasim vykon navic neni nic moc ale treba kamosovi to z 1.7@2GHz delalo 500 bodu v 3dmarku
koukni se do biosu a pretoc FSB 133 by mel zvladnout bez zmeny Vcore ale toc to pomalu!
Tohle neni thred pro max OC 1,7micky, ale pomoc tomu manikovy nahore...
ja tomu neverim dokaz to nejakym screenem z WCPUID nebo podobnej programek... a box chladic jo... smeknu klobou jestli ten screen tu bude!!
vlastně, nemám ho tady, stavěl jsem s ním kamarádovi komp, bydlí o tři vchody paneláku dál. 1.7 na 2.0 ale rozhodně ne celeron a 500 bodu v jakém 3dmarku? a taktoval jen procesor?Původně odeslal pETSaa
fine zajistím screenshot.Původně odeslal pETSaa
Díky jsem nimand v tomhle oboru takže některé výrazy nepoberu takže se někdy optám no jedině kdy to nespadlo pouze prací ve Win bylo fsb na 125 a ani se to nerozběhlo na 130 mám to na ASUS P4B533 a pomýšlím o výměně za P4V800-X a hned výměna Cel za P4 Jo a prime 95 vezmu kde a co to umí.Jak sem již řekl jsem nimand ale jen tady tak se ke mě chovejte taky tak Dík![]()
Di do MSI. Jestli novou desku pro P4 tak MSI, podle financí, 865 Neo nebo dražší 875 Neo. P4 se dneska vyplatí 2.4GHz/800FSB HT.Původně odeslal Mandrake
díky za radu podívám se po ní
Tyhle rady jsou nejlepší - např. podle mě je ze "značkových" desek MSI největší shit!Původně odeslal Likedi
Doporučoval bych, aby sis vybral desku, podle toho, která se Ti líbí, zkontroloval, jestli umí co umět má (najít si testy, podívat se po 4u, případně se zeptat) a je to. Radami jako "Di do MSI" bych nedoporučoval se řídit ...
[PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
[Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)
bud v pohode dosahl jsi normalnich vysledku dulezita je zkusenost a nejaky ten vykon navic... jestli ti to nejede pres 130 tak mrkni co mas za pameti a jaky je pomer FSB mezi AGP a PCI muze to brzdit treba zvukovka. (nemas integrovanou??) jinak jestli chces vys tak jemne pridej Vcore.Původně odeslal Mandrake
byl to 3Dmark 01SE a jeste menil casovani pameti a zvysil to presne na 17*125. Grafika byla taknuta uz predtimPůvodně odeslal Likedi
Jak jsem říkal jsem víc než uživatel ale začínám se tímhle bavit.Ale tyhle rady jsou dobré.Líbí se mi asus....Ano zvuk je integr.Mám ještě Asus P4 na Via vt8237 je cenově výhodná a dost lidí ji chválí ale to uvidím jak pojede.Mám dotaz kde stáhnout PRG na TEsty popř na takt CPU,Graf ATD.Díky
MSI největší shit? a co je podle tebe nejlepší? Abit? Víš mám už třetí MSI desku a nikdy jsem neměl problémy, které bych nevyřešil upgradem biosu, a to jen v případě SCSI řadiče z doby kamenný. MSI možná nejsou nejrychlejší ale co se spolehlivosti týče tak nejlepší. Není to ani rok co jsem skládal nějaké AMD s Abit deskou. Mělo to být multimediální PC, ta deska na to papírově měla. Ovšem nakonec mi chodil jen zvuk a to v trojnásobné ozvěně. Jinak spousta firem už abit nedělá, a to kvůli desce ABIT BX133RAID, to byla pro dost lidí poslední kapka. Než něco takového napíšeš, nejdřív si to pořádně ověř. Spolehlivější než MSI je už možná jen GIGABYTE - a to kvůli DualBiosu, ale za mnohem vyšší cenu.Původně odeslal jan555
No v 3Dmarku 01SE si myslím že 500 bodů není zase tak moc...Původně odeslal pETSaa
Každopádně to nepoznáš. Jeden dva framy sem tam...Celery jsou stejně slabý...
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)