Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Toshiba m1802

Standardní Toshiba m1802

Cus machri, mam tuto mechaniku a´kdyz jsem vypalil DVD-RW verbatim tak mi to vubec tato mechanika nenajde, stejne jako jine medium Imation. Vypalka ho ale najde. Zkousel jsem prehrat i novej firmware ale to nepomohlo....nevite v cem by mohla byt chyba? Dela vam to taky nebo to dela jenom mne a mam to dat na reklamacku? diky cusky
    abit nf7-s rev. 1.2, AXDA1700DUT3C 9497156280001 JIUHB 0312XPMW, radeon 9100 st-lab, DDR 256Mb - samsung 400Mhz, cp5-7jdib-ol

Standardní

No tak to teda nejses sam komu to dela problem!!
    Me a kamosovi to dela to sami!! Nefungujou nam jemon dvd co sou vysmahnuty ctyrkou co je smahnuty 2jkou tak to jede vpohode!! RW sem neskousel.
    Sme moc nepotesil s tim ze nepomohl novej firmware!! Sem se na to chystal ale zrejme tam skusim nahrat uplne jinej a uveds to do stavu "nefachcenko" a jit to reklamovat

Junior Member Avatar uživatele Ogrediablo
    Vliv
    272

Standardní

Cafte, no neviem ako vy, ale moja Toshiba 1802 cita bez problemov Traxdata 4x dvd.

Standardní

Citace Původně odeslal Ogrediablo
    Cafte, no neviem ako vy, ale moja Toshiba 1802 cita bez problemov Traxdata 4x dvd.
    wow, hele a jakou verzi biosu (firmwaru) ma ta tva toshiba??

Vliv
    272

Standardní

Citace Původně odeslal Pepe
    wow, hele a jakou verzi biosu (firmwaru) ma ta tva toshiba??
    Neviem presne, pozriem doma, napisem. Kupil som ju v piatok, strcil som do nej v sobotu 2 dvd s filmami palene na Traxdata 4x a no problemo, aj to zgrabovalo (sice len 2,6x speed) .

Takze sa ozyvam az teraz, bol som na sluzobke. Je to firmware 1030, cita naozaj vsetko, palene 2x - 4x, lisovane poskrabane ....

Vliv
    272

Standardní

Skusali ste ten novy firmware na zrychlenie kopirovania od HiJacka ? http://forum.rpc1.org/dl_firmware.ph...&manufactor=31

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání