V biose neni polozka na boot z SATA disku , ale iba SCSI. Nakolko mam v PC aj PCI IDE radic nejako mi to dlho botuje , nakolko si nevie vybrat. Slo by tam take nieco modnut do biosu , aby tam bolo SCSI a SATA ?
V biose neni polozka na boot z SATA disku , ale iba SCSI. Nakolko mam v PC aj PCI IDE radic nejako mi to dlho botuje , nakolko si nevie vybrat. Slo by tam take nieco modnut do biosu , aby tam bolo SCSI a SATA ?
Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.
Hoj Ajsti, podivam se na to. Jinak jakou versi SATA ROM mas v tom biosu? Mohl bych to upgradnout na novejsi...Původně odeslal AjsTi
AMD Athlon XP 1700+ B0 JIUHB @ 9x250 | Asus A7N8X DLX rev. 1.04 bios 1009 modded BPL + ROMSIP | Trig T40-7 Plus | 2x 512MB PC3500 DDR KingSton HyperX CL2 |ATI Radeon X800GTO@16 pipelines 256Mb TVOUT/DVI | Maxtor DiamondMax9 80GB 7200rpm 8Mb cache| Z-Com Xi626 | DVD-ROM Pioneer 120S | LC Power 550W | Compaq MV700 monitor | w2k/sp4 |
Neviem moja doska je 1.04 rev a bios tam mam 1006. Verziu biosu na sata nevim , ale mam oficialne z asus webu bios a ten obsahuje aj sata.
[Edit]
Podla vsetkeho mam tu istu dosku ako mas ty , ale stym ze mam bios 1006. Teraz aspon podla profilu som si pozrel.
Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.
Speci vim, ze jsi tu psal nekdy o modovani tveho BIOSu a nakonec dosazeni velice slusneho FSB. Nemohl bys prosim te ten BIOS dat k dispozici nebo napsat nejaky navod jak na to? Ted jsem o vikendu zacal chladit vodou, tak bych po roce zkusil i nejaky dalsi overclock.
Gigabyte 965-DS4 v3.3, Q9300, 4x1GB AData EE, Sapphire 4850
taky bych rad vyzkousel pokud si neco zajimaveho objevil.. me zatim zarazilo, ze muzu vybirat voltaz jen do 1,75V a nemuzu nastavovat libovolne nasobice u vsech frekvenci - 10x166 jede, 11x166 jede, 10x200 nejede, 11x200 jede (souvisi to s premapovanim nasobicu nebo co to znamena?)
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)