Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: 5700Sparkle 256MB a biosy....

Standardní 5700Sparkle 256MB a biosy....

Po delší době zkoušení všech možných biosů jsem se dopracoval k biosu z leadteku jako pro mně nejvhodnějšímu a to ze dvou příčin: v ovladačích už mne neotravuje možnost přepínat z 2D na 3D nastavení - je tam jenom jedno a hlavně paměti jdou až na stabilních 615mhz (4ns hynix) bez jakýchkoliv chladičů oproti 580 mhz u originálního biosu od Sparkla. Ale největší překvapení mne čekalo po sundání chladiče - tak tlustou žvejku na čipu jsem opravdu nečekal a tak hrubý povrch chladiče taky ne (brusný papír na sklo to však opravil). Po namazání stříbrem jede karta na 520mhz oproti původním 502mhz což je příjemné. Velmi mne však zaujal vzhled čipu, nemohu si odpustit domněku, že IBM ty GPU dělá stejně jako AMD, protože nápis 5700 je tam nastříkán evidentně až po upečení čipu a uprostřed je jen nápis Nvidia FX a šlus. Je tam několik míst, který "vypadaj jako" můstky na amd, takže jestli někdo víte jak zapnout všech 8pipek a zvednout voltáž jsem jedno velké ucho . Jinak výkon na bartonu 2,2ghz a ficu kt-600pro s 256mb ram nic moc - 3DM03 3600 a 3DM01SE 12000.

Standardní

Jakej bios tam teda máš?Klasiku 5700 nebo si rozchodil ten Ultra?
    Mam Leadtek a bezproblémově mi to jede tak na 480/580...

Ještě sem chladič nesundaval,ale budu se muset na ten krásnej kousek křemíku mrknout

Jo a těch 8pipek by bylo super....počkáme co na to kluci z ruska...Na ATInu taky přišli,,
    Intel Pentium D 805
    AC Freezer 7 Pro , 1024MB DDR, Asus P5P800-VM
    Leadtek FX 5700

Standardní

Mám tam Leadtek A360P256.ROM a je lepší než ten můj originální, rusové to nešťouraj jen o tom píšou a jak jsem z té ruštiny pochopil tak korejci makaj na modifikaci biosu ultra verze aby byla použitelná na nonultra a potom koumaj nad tím proč je na quadru fx 1100 (base 5700) rozdílně napájenej vršek čipu. Já jim věřím

Standardní

Už aby to rozlouskli...
    Jo a nemůžeš mi kdyžtak poslat ten Bios od Leadteku?
    Asi bude stejnej jako co mam v kartě,ale na jejich stránkách sem jinej naž na A380 nenašel...

Nejde mi do hlavy proč ti to jde víc než mě.....(to je závist)
    Intel Pentium D 805
    Leadtek FX 5700

Standardní

Dík.Je docela zajímavé že jou dva,vždyť paměť si to určuje samo až při startu...
    Poznal si rozdíli mezi těma dvouma?
    Intel Pentium D 805
    Leadtek FX 5700

Standardní

No právě, že bios s 128mb mi karta s 256mb nebere a jenom pecka píská hned po restartu. Takže to bude asi trochu jinak než se psalo.

Standardní

No,je taky možný že to nejde kvůli časování pamětí.Na té 128MB mám Samsung 3,6 .
    Tak ti to časování ty 4ky asi nezvládaj.
    Intel Pentium D 805
    Leadtek FX 5700

Standardní

Tak sem to testnul a výsledek je stejnej.Žádnej rozdíl o/c.Stále je to best in 475-480/675-680
    Jdou mi oba co si mi poslal,jak 128,tak 256.Akorád že klasicky to nejde na ten druhej bios flashnout,musí se tam zadat to "nm".Chtěl sem si právě udělat disketu s automatickou obnovou,abych se nemusel párat s PCI VGA.

Sem zvědavej na ty upravený biosy......
    Škoda že mi nedá GPU víc jako vám

Edit:tak sem koukal na čip a je to krása.Ale dávaj tam tu hnusnou žvejku.Tak sem to hned napravil.Ale O/C nic moc (500 GPU se seká)
    Intel Pentium D 805
    Leadtek FX 5700

Standardní

Tak ten 5700U mi píše že je wrong.
    A380U nejde a vypnul mi i větráček

Jinak ta auto disketa funguje
    Intel Pentium D 805
    Leadtek FX 5700

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání