Výsledky 1 až 11 z 11

Téma: Audiophile 2496 vs. Terratec 6fire 2496

Standardní Audiophile 2496 vs. Terratec 6fire 2496

Ahoj people...

Rozhodujem sa medzi tymito dvoma zvukovkami,tak snad ma niekto so skusenostami este ovplyvni...
    Chcem hlavne pracovat s hudobnym softom a toto su karty v rovnakej cenovej hladine (cca 9000 SKK). Tiez chcem nahravat z mikrofonu a tiez z gramca(audiophila nema phono vstup
    Ako su na tom ovladace? Ten Terratec ma o dost bohatsiu vybavu + predny panel,ale nieje to na ukor kvality zvuku popripade ovladacov,teda ked to porovnavam s Audiophile??!
    A na zaver...v porovnani Terratec (9000) vs Audiophile (z AT za 7000) je to jasne?
    Dik za Vase info.

Standardní

...a samozrejme ma zaujima,ci niesu problemy s nForce 2 chipsetom...

Senior Member
    Vliv
    290

Standardní

pokud to mas na nahravani, pak ber Audiophile kvuli lepsimu A/D prevodniku, ze nema phono vstup by te nemelo absolutne trapit, protoze jestli to s nahravanim vinylu myslis trosku vazne, stejne budes pouzivat nejaky kvalitni phono preamp.. ovladace bych rekl, ze jsou vychytanejsi u M-Audio nez Terratecu.. a mas to taky levnejsi (i kdyz porad drahy jak ** )
    /// Dell Latitude D600 | Dothan 1.7GHz@1.05V~800MHz@0.70V | 1024MB DDR266@2-3-3-6 | 40GB Hitachi Travelstar 5K80 | Samsung CD-RW/DVD SN-324S | Mobility Radeon 9000 32MB | 14.1" SXGA+ 1400x1050 | Broadcom 570x Gbps LAN | Intel PRO/Wireless 2100B WLAN ///

Standardní

Citace Původně odeslal Glassman
    pokud to mas na nahravani, pak ber Audiophile kvuli lepsimu A/D prevodniku, ze nema phono vstup by te nemelo absolutne trapit, protoze jestli to s nahravanim vinylu myslis trosku vazne, stejne budes pouzivat nejaky kvalitni phono preamp.. ovladace bych rekl, ze jsou vychytanejsi u M-Audio nez Terratecu.. a mas to taky levnejsi (i kdyz porad drahy jak ** )
    nahravat len z vinylu a mikrofonu,ten Terratec je komplexnejsi a samozrejme lepsi pristup ku vsetkemu na predn.paneli...ale momentalne je pre mna dost podstatna rychlost a stabilita ovladacov...
    za rovnaky peniaz by som isiel asi do Terratecu,ale ak bude Audiophila za slusny peniaz,tak asi ona...
    este otazocka...kam zapojim sluchadla do Audiophile?

Senior Member
    Vliv
    290

Standardní

heh, muzes pouzit redukci RCA->jack, ale spis je to tak, ze potrebujes tri veci: gramo preamp, mikrofonni preamp a sluchatkovy zesik.. pokud se ti to nelibi tak vem toho Terrateca, tam je to vsechno, ale necekej zazraky..
    /// Dell Latitude D600 | Dothan 1.7GHz@1.05V~800MHz@0.70V | 1024MB DDR266@2-3-3-6 | 40GB Hitachi Travelstar 5K80 | Samsung CD-RW/DVD SN-324S | Mobility Radeon 9000 32MB | 14.1" SXGA+ 1400x1050 | Broadcom 570x Gbps LAN | Intel PRO/Wireless 2100B WLAN ///

Standardní

Je mi jasne,ze k Audiophile musim zohnat predzosilnovace. Rozmyslam o malom mixaku,celkom sa mi pozdava Yamaha MG 10/2. Ak sa da mic preamp v pohode vyuzit aj ako phono preamp,tak ten mxacik ma 4xmic in...
    Tiez je tam sluchatkovy vystup,takze all in one
    Do domace mini studia by to malo stacit,nie?
    Este ma zaujima,ci Oxygen8(Radium49) musi byt prepojeny s PC aj cez MIDI,alebo cela komunikacia PC<->Oxygen funguje cey USB?
    Diiik

Standardní

... hmmm Yamaha nieee ... mame to v kapele MX12/4 alebo tak neak ... 8 mono, 2 stereo, digital efekt a take tie veci ... a strasneee to suumiiiiiiiii .... no fakt, ja neviem co to tam za OZ vyrobca napchal ale je to hrozneee .... a ten mix stal 35tis

Standardní

hmm,takze yamaha nie...tak potom by som este nejaky maly eurorack od behringera...

Standardní

... pocul som ze je to rovnako dost slabota. Ja sa vzdavam - ta Yamaha co mame ma vazne sklamala a naozaj neviem ci vobec existuje nieco pouzitelne v cene pre beznych ludi. Ja by som skor videl riesenie v kupe niecoho lacnejsieho - kludne aj Behringer alebo Phonic a ak ti to nebude vyhovovat tak rozobrat, vymenit OZ za lepsie a nastavit.

Standardní

no ja potrebujem ten mix len ako regulaciu vstupnej urovne k monitorom,sluchatkovy zosilovac a mic predzosilnovac a to vsetko len v domacich podmienkach...musi stacit aj Behringer za tu cenu

Standardní

tak nakoniec som sa rozhodol aj tak pre Audiotrak Maya 44mkII
    Cena v Sound Service v BA je 5400.-SKK a co sa tyka parametrov,tak mi upne vyhovuje na zaciatok.
    No a podla tohoto testu,ktory som som nasiel u poliakov by mala mat nizsiu latenciu ako Audiophile 2496,tak aj ovladace budu asi slusne

http://akutech.republika.pl/testy.htm

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání