Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Audigy a AC3 problemek.

Standardní Audigy a AC3 problemek.

Zdravim lidicky, mam nasledujici problemek.
    Mam AUDIGY (posledni ovladace) a to mam pres digital pripojeny k LOGITECHum Z680, no a pri prehravani AVIcka s AC3 zvukem se ten zvuk jakoby zasekava a to jen v pripade ze jedu na 5.1, kdyz jedu jen stereo tak to vali OK. Zkoušel sem AC3Filter různě ponastavovat, zkousel sem verze 0.66 - 0.70 a chova se to stale stejne. Jakmile prepnu digitalni zvuk ze zvukofky na desce (nejaka ta co je s nForce chipsetem) tak to jede naprosto bezproblemu. Nema nekdou nejakou zkusenost jak to odstranit to zasekavani zvuku ?

Standardní

Ahoj delaj to posledni ovladace na Audigy (ty s EAX4.0) mel jsem stejnej problem.
    Toho trhani se da zbavit tak, ze nainstalujes starsi ovladace, nebo kdyz das ve filmu pauzu, pak play tak se to spravi, ale furt to neni ono.
    Jinak pokud mas v AC3filtery zadani out SPDIF, tak se zvukem nic nedela a posila ho zvukarne.
    Ja jsem to vyresil prechodem na KX drivery.

Standardní

Jestli chcete poradne porozumet AC3-problematice a to vcetne zvuku po digitale(s/pdif) tak si staci PORADNE precist readme k AC3 Filter...Uz i u verze 0.69 je trhani zvuku reseno...me to pomohlo...
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Senior Member Avatar uživatele svaca
    Věk
    48
    Vliv
    305

Standardní

Me to delala verze 0.70, ale verze 0.69 to nedela (i s EAX4) drivers ale v kazdem pripade KX ovladace to taky nedelaji ....

Nemyslim, ze je to ale AC3 filtrem, proste debilni Creative ... AC3 filter mi pod linuxem bezi taky ok ....

KX jsem uz zrusil, pri gameseni a filmech me z nich bolela hlava ....
    Atari Falcon030,Phantom accelerator,CT63@MC68060@75Mhz,256 MB TT-RAM,14MB STRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0
    Atari 1040 STe - game machine :-)
    Atari 800XE - game machine also :-)
    MacBook Pro Unibody v5,3 2.66GHz, 8GB DDR3, 9600MGT, Snow Leopard
    PlayStation 3 40GB + XFPS RATE UP adapter

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání