Ahoj zabýval se tu někdo čtením informaci z NDSky? (Novell)....
Používám k tomu LDAP. Ale nevím a něják nikde nemůžu dohledat jak získat heslo od určitého uživatele (v nějáké zašifrované formě a jaké šifrování se tam používá).
Ahoj zabýval se tu někdo čtením informaci z NDSky? (Novell)....
Používám k tomu LDAP. Ale nevím a něják nikde nemůžu dohledat jak získat heslo od určitého uživatele (v nějáké zašifrované formě a jaké šifrování se tam používá).
HwTips.com
AMD Barton 2500+@2152MHz(12.5*172/1,65V) AQXFA 0335MPMW @ ASUS A7V8X full @ Cooper Silent 2 TC Rev.2 lapped@ 512MB DDR333 @ GeForce 4 Ti4200 128MB 310/610MHz @ Samsung SpinPoint 160GB S-ATA + WD 80GB JB 8MB @ DVD LG GSA-4163B @ DVD Pioneer 106s @ SB Audigy Player @ Fortron 350W+12cm fan @ Edimax EW-7128G
Mobile : DELL Inspiron 1520
Asi jsi nepochopil moji otázku. Mám NDS strom. Tam jsou uživatelé co se normálně logujou ke kompu přes klasickej novell. Já ty informace který vyplňujou do toho přihlašovacího formuláře (když sednou ke kompu) chci použít i k přihlašovaní na web.. Tzn stejné uživ jméno a heslo.....Původně odeslal mudboy
To co jsi napsal ty ldap_bind je jen logování uživatele s jakými právy bude moct procházet NDS strom. Nehledě na to že to co jsem uvedl můžeš v klidu provést přes objekt global tzn bez logování...
HwTips.com
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)