Nevíte někdo v čem je problém, popř. jak toto vyřešit?
Chci si zazálohovat celou partition C: s operačním systémem Win Xp na novém PC (P4 2,4GHz Asus P4P800, Sata Seagate 120GB). Byl jsem zvyklý toto dělat přes Norton Ghost 2003 se kterým jsem byl vždy náramně spokojený. Teď to ale nejede. Po přepnutí do PC-DOS modu a naběhnutí úvodní modré obrazovky NG 2003 zatuhne a nejde s tím už nic udělat. Nejde se dokonce ani vrátit do XP! - Musel jsem reinstalovat![]()
Po reinstalaci jsem zkusil nabootovat ze startovací diskety W98 a spustit dos verzi NG2003, ale zatuhlo to úplně stejně. No alespoň to nemělo žádný vliv na nainstal. OS a po restartu vše najelo.![]()
Myslím si, že to bude nekompatibilitou NG2003 se SATA, popř. čipovou sadou, ale možná máte jinou zkušenost. Díval jsem se na stránky Symantec, ale našel jsem jen, že nepodporují vytváření image disku z pole RAID (pokud jsem to dobře pochopil). Je mžné, že by to byl můj případ? Z RAIDem nemám žádné zkušenosti a nejsem si ani vědom, že bych něco takového nastavoval.
Poraďte jak toho Ghosta rozchodit v horším (ale taky dobrý) případě, jak tu partition zazálohovat jinak tak, aby pak šla třeba jen z bootovacího cd obnovit do původního stavu.
Dík