Zdravím,
rád bych popsal zkušenost ze servisem Olympus - odběrové místo Foto Škoda v Praze ve Vodičkově ulici.
Už je to nějaký pátek co se foto škoda stal autorizovaným servisem OLYMPUSu (jakož to odběrové místo ale dost možná že drobotiny opravují i sami).
Dostal jsem asi 5 negativních informací od lidí co znám, že to si užiju a nebo třebas ať nepočítám, že to dopadne dobře..
No protože jsem člověk co si dělá obrázek až po vlastním úsudku rozhodl jsem se vám situaci popsat.
VŠE DOPADLO NADMÍRU SKVĚLE A RYCHLE BEZ JEDINÉHO ŠKOBRTNUTÍ !
nesl jsem tam svou E520 že mi nějak divně ostří - na automat (jako kdyby zaostřovací systém byl "líný" a řekl jo teď to je OK - a pak doma na compu budete překvapeni jak to máte rozmazaný.
Nicméně nedělo se to pokaždé jen za určitých podmínek (třeba mírně zatažená obloha), sychravo apod. A teď si představte že jdete reklamovat zboží o kterém nemáte ani důkaz co a jak dělá špatně!
Po 14ti dnech mi přišel mail, vaše zakázka je připravena k odběru.
Našli snad vadný CCD čip a samozřejmě jej vyměnili a znovu nastavili.. Nyní mě čeká opět dlouhodobé zkoumání jestli se situace zlepšila nicméně bál jsem se že to bude hardcore domluva a skutečnost byla úplně jiná!
Samozřejmě, že chápu, že závady vždy nejsou totožné a tudíž i samotná oprava/reklamace (její vyřízení) může být odlišná.
Proto píšu mou vlastní kladnou zkušenost, aby jste nědělali ukvapené závěry při 3. negativní informaci od "jedna bába povídala". Nikdy nevíte co dotyčný řešil a zda je nechtěl třebas oblbnout...