Výsledky 1 až 15 z 15

Téma: Jaké paměti na Asus A7N8X Deluxe

Standardní Jaké paměti na Asus A7N8X Deluxe

Mám tuto desku rev. 1.04 Bios 1007, chtel bych se zeptat jaké paměti mám koupit, ted mám noname znacku 1x256 DDR 333. Chtěl bych vědet jestli mi na teto desce pobeží DDR 400 a výš např. 433 nebo 466. Dále mi jde samozřejmě o značku, vím že tato deska je dost vybíravá. A ještě bych chtěl vědět jestli je lepší koupit jednu 512ku nebo dvě 256 a dat je do dualu. Děkuji za odpovědi

Standardní

Ja mam reviziu 2.0 a mam v nej 2x 512mb mercury jedna je s Vdata chipom a druha A data. idu mi v pohode na 400. Niesu to moc kvalitne pamate tak max daju 430. Ak sa ti da tak vyuzi dual!

Standardní

Asusu chutnaj Nanya, Samsung, Micron...
    sou to firmy co s nima Asus spolupracuje a vzdy je testuje na kompatibilitu...
    ja bych vzal ty Nanya, mam pocit ze sou v datasheetu (podivej se)...
    minimalizujes tim pravdepodobnost nekompatibility
    jo a jeste usetris pac Nanya Original je lehce nad urovni OEM-ek
    nekamaradim s vama

Senior Member Avatar uživatele Jirka_koffee
    Vliv
    282

Standardní

Kamosovi tam jedou 2*256MB OCZ 400Mhz
    Q6600 | Gigabyte GA-EP45-UD3R | 4 GB A-Data Vitesta EE | NV9600GT HP | Seagate ST3320613AS | Enermax PRO425W | Antec Three Hundered | Samsung 2243BW

Standardní

A kde je koupim(Nanya) na CC ani Alzasoftu a v Monime je nemaji ?

Standardní

Citace Původně odeslal Klasik
    A kde je koupim(Nanya) na CC ani Alzasoftu a v Monime je nemaji ?
    Nanya dodava Libra Electronics
    nekamaradim s vama

Standardní

No, po mích zkušenostech bych bral jedině OCZka, používají Winbond chipy a jsou skutečně super, když vezmeš 400, tak je klidně na těch 433 pustíš, zvládnou to a mají garanci až 3.0V, což jinde nikdo nedá. Hlavně si dej u ASUSu taky pozor na zdroj!

Synology DS213j - 2x2TB WD Red
    MacMini, 8GB RAM Crucial / Intel 330 180GB
    MacBook Pro 13 (mid 2012), 8GB RAM Crucial, Crucial m4 256GB
    iPad Pro / iPhone SE

Standardní

Citace Původně odeslal BeachKEN
    No, po mích zkušenostech bych bral jedině OCZka, používají Winbond chipy a jsou skutečně super, když vezmeš 400, tak je klidně na těch 433 pustíš, zvládnou to a mají garanci až 3.0V, což jinde nikdo nedá. Hlavně si dej u ASUSu taky pozor na zdroj!
    hm, tak na tohle pozor... ja mam na stole jedny 400 Enhanced a vubec dobre nejedou... mam pocit ze jistotu stejnych chipu muzes mit jen u dualchannel KITu pac ty se prodavaj primo pro dual...
    jsi si jisty ze maj vsechny ocz 400 maj v sobe winbondy
    jinak garanci na 3.0V nemaj, myslim ze jen do 2.8V
    nekamaradim s vama

Standardní

Citace Původně odeslal Xima
    hm, tak na tohle pozor... ja mam na stole jedny 400 Enhanced a vubec dobre nejedou... mam pocit ze jistotu stejnych chipu muzes mit jen u dualchannel KITu pac ty se prodavaj primo pro dual...
    No, projdi si pár fór a uvidíš sám, jinak garance je skutečně do 3V, což je docela saďourská šťáva na RAMky Celá Rev3.2 u OCZ 400 jela na Winbondech, ono kolikrát záleží na kousku, ale ty 400MHz jdou dát na 433 v pohodě, akorát si s tím člověk musí vyhrát.

iPad Pro / iPhone SE

Standardní

No, projdi si pár fór a uvidíš sám, jinak garance je skutečně do 3V, což je docela saďourská šťáva na RAMky Celá Rev3.2 u OCZ 400 jela na Winbondech, ono kolikrát záleží na kousku, ale ty 400MHz jdou dát na 433 v pohodě, akorát si s tím člověk musí vyhrát.
    jasne ale nemluvis ty nahodou o Performance
    nekamaradim s vama

Standardní

Jasně že Performance. Jenže pokud jsi si nevšiml, tak OCZ EL jsou vlastně Performance. Máš v tom nějakej guláš.

http://www.ocztechnology.com/product..._PC-3200_Rev_2

Jinak jsem se seknul v revizích, takže se omlouvám, jedná se o Rev.2

iPad Pro / iPhone SE

Standardní

Jasně že Performance. Jenže pokud jsi si nevšiml, tak OCZ EL jsou vlastně Performance. Máš v tom nějakej guláš.

http://www.ocztechnology.com/product..._PC-3200_Rev_2

Jinak jsem se seknul v revizích, takže se omlouvám, jedná se o Rev.2
    no, nevim jestli v tom mam gulas ja nebo ty, ale z toho odkazu neni patrne ze EL jsou Performance
    kde mas dukaz toho ze Performance rev.2 jsou totez co EL?
    jak muzes tvrdit ze vsechny 400 mhz ocz pouzivaj winbond BH5
    a stale cekam na ten link kde bude popsana ta tvoje garance do 3.0V
    nekamaradim s vama

Standardní

no, nevim jestli v tom mam gulas ja nebo ty, ale z toho odkazu neni patrne ze EL jsou Performance
    Tak za 1. v bazaru to máš samej inzerát na OCZ 400EL a sám se nepodíváš na značení tak to je pak těžký, vezmi si OCZ performance a podívej se na značení na té nálepce, je tam co? Je tam PC3200EL a bingo, tady máš svoje Enhanced Latency, jinak co se týče winbondů, tak to je jejich zásobovatel čipů, jak jistě víš, OCZ si svoje nedělaj, akorát přepalujou názvy na nich , všude na netu jsou uváděny Winbondy a když jsem jednou z nich sundaval pasiv, tak tam byly. Corsair používá stejné paměti, takže taky BH5, jinak si projdi pár recenzí a všude je taky uvedena garance 3V.

iPad Pro / iPhone SE

Standardní

Tak za 1. v bazaru to máš samej inzerát na OCZ 400EL a sám se nepodíváš na značení tak to je pak těžký, vezmi si OCZ performance a podívej se na značení na té nálepce, je tam co? Je tam PC3200EL a bingo, tady máš svoje Enhanced Latency, jinak co se týče winbondů, tak to je jejich zásobovatel čipů, jak jistě víš, OCZ si svoje nedělaj, akorát přepalujou názvy na nich , všude na netu jsou uváděny Winbondy a když jsem jednou z nich sundaval pasiv, tak tam byly. Corsair používá stejné paměti, takže taky BH5, jinak si projdi pár recenzí a všude je taky uvedena garance 3V.
    praveze sem mel tech OCZ uz hodne a par jsem jich tady prodal, tak si dovolim jednu technickou:
    PN-OCZ400256EL neni totez co PN-OCZ400256EL a take ne totez co PN-OCZ400256ELDCPE-K atd...
    jake jsou pouzite chipy nemuzes zobecnovat na zaklade sundani jednoho pasivu
    pokud jsi mluvil s nekym z distribuce OCZ tak ti urcite nerekl, ze dodavaji pouze Winbondy BH5 dalsi vec: stejne chipy jsou garantovany pouze u Dual Channel kitu...
    a poprosil bych konecne nejaky ten konkretni link na tu garanci tech 3.0V
    nekamaradim s vama

Senior Member minceVIP Avatar uživatele Tom
    Vliv
    286

Standardní

Mne se na Asusovskych deskach(nforce 2) osvedcily KINGSTONY. 400 CL3, bezeli na 450, CL 2.5, 3,3,8 .)
    Phenom II X4 960T @ 4 GHz 1,425V 5th and 6th core functional, Arctic Cooling Freezer 13 Pro, Asus M4A785TD-V EVO, 16GB DDR3-1600 Kingston HyperX, Sapphire HD 7950 Vapor-X OC (1140/6400 MHz) , Kingston HyperX SSD - 120GB, SAMSUNG 1TB Spin Point F3, WD 20EARX 2TB, WD 15EARS 1,5TB, Dell U2412M, Seasonic M12II-620 620W, ASUS Xonar D1 soundcard + CREATIVE GigaWorks T3, LOGITECH Z-5500(placed in front of TV), Razer DeathAdder Left-Hand, Logitech Illuminated Keyboard CZ, rSeat EVO V3 RB + Logitech G27

HONDA Accord Type-S (2,4 DOHC VTEC)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání