Výsledky 1 až 21 z 21

Téma: Historie v Mirandě - jak ji smazat?

Member
    Vliv
    282

Standardní Historie v Mirandě - jak ji smazat?

Kliknu si v Mirande pravym tlačítkem dám clear log,smaže se čistá stránka a pak jak píšu tak se vtom zase strácím pač jsou tam řádky pár dní staré a řadí to podle času... .Kdo ví jak se toho zbavím?Asi mi to kešuje někde do logu,ne?bych to mohl smazat ten soubor a snad si novej neudela...ale kdovi jestli pak pojede,jen hadam....nevíte jak na to?

Banned mince Avatar uživatele Nigga
    Věk
    41
    Vliv
    0

Standardní

Pouzi pribalenu utilitku dbtool.exe a s tou v pohode vymazes vsetku historiu, alebo len oznacis vsetky spravy ako precitane.

Standardní Re: Historie v Mirandě - jak ji smazat?

Citace Původně odeslal Aldapo
    Kliknu si v Mirande pravym tlačítkem dám clear log,smaže se čistá stránka a pak jak píšu tak se vtom zase strácím pač jsou tam řádky pár dní staré a řadí to podle času... :-( .Kdo ví jak se toho zbavím?Asi mi to kešuje někde do logu,ne?bych to mohl smazat ten soubor a snad si novej neudela...ale kdovi jestli pak pojede,jen hadam....nevíte jak na to?
    hehe, presne kvoli tomuto sprostemu bugu (ma ho aj najnovsia verzia) som sa na nu po dni prace (zrovna vcera) vykaslal, nainstaloval vyborny Trillian a nemam sa na co stazovat, narozdiel od Miranda nema chaoticke ovladanie a bugy

velmi prijemny freeware program v zakladnej verzii, ma kopu funkcii, vie aj IRC, sifrovanu komunikaciu, uplnu skinovatelnost (hned som instalol skin MyXP a nemozem si Trillian vynachvalit v porovnani s odpadom Miranda)
    Markoff
    Dennik z Ciny a jemu predchadzajuci trip po Azii 2010-2011

Senior Member
    Vliv
    298

Citace Původně odeslal Markoff.tk
    Kliknu si v Mirande pravym tlačítkem dám clear log,smaže se čistá stránka a pak jak píšu tak se vtom zase strácím pač jsou tam řádky pár dní staré a řadí to podle času... .Kdo ví jak se toho zbavím?Asi mi to kešuje někde do logu,ne?bych to mohl smazat ten soubor a snad si novej neudela...ale kdovi jestli pak pojede,jen hadam....nevíte jak na to?
    hehe, presne kvoli tomuto sprostemu bugu (ma ho aj najnovsia verzia) som sa na nu po dni prace (zrovna vcera) vykaslal, nainstaloval vyborny Trillian a nemam sa na co stazovat, narozdiel od Miranda nema chaoticke ovladanie a bugy

velmi prijemny freeware program v zakladnej verzii, ma kopu funkcii, vie aj IRC, sifrovanu komunikaciu, uplnu skinovatelnost (hned som instalol skin MyXP a nemozem si Trillian vynachvalit v porovnani s odpadom Miranda)
    staci umet pouzivat pribalene utility(trillian jsem zkousel) a miranda je nejlepsim programem.. tak nac doporucovat neco jineho.

presne jak pise nigga: pribalena utilitka..

Citace Původně odeslal Jey
    Kliknu si v Mirande pravym tlačítkem dám clear log,smaže se čistá stránka a pak jak píšu tak se vtom zase strácím pač jsou tam řádky pár dní staré a řadí to podle času... :-( .Kdo ví jak se toho zbavím?Asi mi to kešuje někde do logu,ne?bych to mohl smazat ten soubor a snad si novej neudela...ale kdovi jestli pak pojede,jen hadam....nevíte jak na to?

staci umet pouzivat pribalene utility(trillian jsem zkousel) a miranda je nejlepsim programem.. tak nac doporucovat neco jineho.

presne jak pise nigga: pribalena utilitka..
    IMO ma fungovat programn tak ako ma a nie aby clovek skumal funkcie dalsich x pribalenych utilit ktore opravuju to co nevie opravit programator priamo v programe... ale ta historia bola posledna kvapka preco som odisiel, celkovo ma miranda chaoticke ovladanie v porovnani s Trillian na ktore som si okamzite zvykol a pripada mi byt podstatne pohodlnejsie...
    Markoff

Member
    Vliv
    282

Standardní

Dik moc za reakce,asi zkusim oboji jak utilitku tak ten Trilian,snad jen potrebuji tam mit ICQ i Jabber tak snad to Trilian umi,server na jabber nam bezi na vnitrni siti tak snad to neva(Miranda v pohode).Na Mirande me jeste vadi ze neukazuje i vteriny k casu a taky bych dal hnedle Entr a odeslano jako na xchatu,takhle musim jeste prejizdet mysi a klikat na OK... .

Banned mince Avatar uživatele Nigga
    Věk
    41
    Vliv
    0

IMO ma fungovat programn tak ako ma a nie aby clovek skumal funkcie dalsich x pribalenych utilit ktore opravuju to co nevie opravit programator priamo v programe... ale ta historia bola posledna kvapka preco som odisiel, celkovo ma miranda chaoticke ovladanie v porovnani s Trillian na ktore som si okamzite zvykol a pripada mi byt podstatne pohodlnejsie...
    No vidis, ja som zase zavrhol Trillian, ktoremu poriadne nefungoval away system a boli tam aj ine veci. Celkovo sa mi zda Miranda lepsia, uz len preto ze je free a natahas si do nej presne tie pluginy a ikonky co chces.

Junior Member
    Vliv
    261

Standardní

...a taky bych dal hnedle Entr a odeslano jako na xchatu,takhle musim jeste prejizdet mysi a klikat na OK... .
    Zpravu v Mirande (krome klepnuti mysi) muzes odeslat i pomoci Ctrl + Enter, nebo se da nastavit v "Udalosti (Events) --> Zpravy (Messaging)", odeslani po zmacknuti enter, nebo 2x enter.

Senior Member
    Vliv
    298

Standardní

Citace Původně odeslal CHW
    ...a taky bych dal hnedle Entr a odeslano jako na xchatu,takhle musim jeste prejizdet mysi a klikat na OK... .
    Zpravu v Mirande (krome klepnuti mysi) muzes odeslat i pomoci Ctrl + Enter, nebo se da nastavit v "Udalosti (Events) --> Zpravy (Messaging)", odeslani po zmacknuti enter, nebo 2x enter.
    jen tak btw, ze standartne je nastaveno alt+s.

Senior Member VIP Avatar uživatele DeeKay
    Vliv
    315

Standardní

Trillian jsem pouzival a prave z nej jsem presel k Mirande...
    Trillian je klasickej lamah client, kdezto miranda je plne konfigurovatelny nastroj, ktery si kazdy prizpusobi k obrazu svemu.
    Mam vytvorenou konfiguraci, ktera mi maximalne vyhovuje a je malo veci, ktery bych zmenil.

Standardní

no, tak ted jak o tom mluvite, mi to s tou historii zacalo je.bat taky... Zniceho nic mi se mi horni casti okna objevi vypis nekolika poslednich polozek historie a abych si precet to co sem prav napsal (nebo nekdo mi) tak musim odscrollovat az uplne nahoru... tak co s tim...? docela me to zacina stvat... ale do trillianu se mi nechce... :/

***EDIT***
    No, tak uz sem na to prisel sam diky foru na miranda-im.org
    http://forums.miranda-im.org/viewtop...hlight=history

Pro ty co neumi anglicky ( ), se to deje, pokud zmenite systemovy cas a pak se zobrazujou ty spravy, ktere maji pozdejsi cas, nez je system time... takze staci smazat historii nebo pockat, az bude cas zprav starsi nez systemovy a vsechno je ok... (Ale bug je to teda pitomy, nevim proc to neopravi... )
    ASUS P4P800E Intel P4 2.4GHz WinFast A7600 GT TDH 2x512MB RAM PQI 400MHz dual channel Seagate ST3200826AS + Seagate ST380011A + Seagate ST340016A SB Audigy 4 19'' LCD ViewSonic VX920 Logitech MX500

Standardní

Citace Původně odeslal Umbro
    no, tak ted jak o tom mluvite, mi to s tou historii zacalo je.bat taky... :-( Zniceho nic mi se mi horni casti okna objevi vypis nekolika poslednich polozek historie a abych si precet to co sem prav napsal (nebo nekdo mi) tak musim odscrollovat az uplne nahoru... tak co s tim...? docela me to zacina stvat... ale do trillianu se mi nechce... :/

***EDIT***

Pro ty co neumi anglicky ( :-) ), se to deje, pokud zmenite systemovy cas a pak se zobrazujou ty spravy, ktere maji pozdejsi cas, nez je system time... takze staci smazat historii nebo pockat, az bude cas zprav starsi nez systemovy a vsechno je ok... (Ale bug je to teda pitomy, nevim proc to neopravi... :roll: )
    no hej, lenze ja som nemenil ziadny cas...
    Markoff

Senior Member
    Vliv
    298

Standardní

no, tak ted jak o tom mluvite, mi to s tou historii zacalo je.bat taky... Zniceho nic mi se mi horni casti okna objevi vypis nekolika poslednich polozek historie a abych si precet to co sem prav napsal (nebo nekdo mi) tak musim odscrollovat az uplne nahoru... tak co s tim...? docela me to zacina stvat... ale do trillianu se mi nechce... :/

***EDIT***

Pro ty co neumi anglicky ( ), se to deje, pokud zmenite systemovy cas a pak se zobrazujou ty spravy, ktere maji pozdejsi cas, nez je system time... takze staci smazat historii nebo pockat, az bude cas zprav starsi nez systemovy a vsechno je ok... (Ale bug je to teda pitomy, nevim proc to neopravi... )
    no hej, lenze ja som nemenil ziadny cas...
    jj ja taky ne a jedna velmi dobra kamaradka taky ne.
    proste se mi to stalo koncem roku 2003.. ze zpravy z 30.12.2003 mely najednou datum 30.12.2004 a zobrazovaly se porad jako neprectene. nastesti to vyresila pribalena utilitka..

Member
    Vliv
    282

Standardní

Ja ten cas menil...no to je jedno,az se na to kouknu tak to nejak snad fixnu... .

Member
    Vliv
    282

Standardní

Hmm...sim jak se stim dbtool zachazi?Jsem to spustil neco to asi prepsalo a vic nic...pak jsem smaqzal historii aq ono velke smradlave...tak co stim,please??

Senior Member Avatar uživatele PetrT
    Vliv
    333

Standardní

Dik moc za reakce,asi zkusim oboji jak utilitku tak ten Trilian,snad jen potrebuji tam mit ICQ i Jabber tak snad to Trilian umi,server na jabber nam bezi na vnitrni siti tak snad to neva(Miranda v pohode).Na Mirande me jeste vadi ze neukazuje i vteriny k casu a taky bych dal hnedle Entr a odeslano jako na xchatu,takhle musim jeste prejizdet mysi a klikat na OK... .
    ona jde Miranda nastavit na 2x Enter = odeslani.
    Miranda a histori. Kdysi (=starsi verze) mi to obcas blbo. Mam doinstalovany plugin History+ z ktere si v pripade problemu oznacim co chci a dam smazat a ono se opravdu smaze. Ale s verzi 0.3.2 se mi to jeste nestalo.
    Triliana jsem zkousel taky, ale jsem asi blbej, pac jsem jej nedokazal ani poradne nastavit a porad se mi zdal strasne chaotickej. Mirandu mam nastavenou (mozna to bude tim) k obrazu svemu, je co nejvic minimalizovana (=zadne tlacitka-jen seznam lidi), ikony jako v ICQ a plus nejake pluginy a nestezuju si.

web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
    games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
    data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server

Vliv
    333

Standardní

Nerekl bych ze je to bug - je to proste razeni podle casu-dojde ke konfliktu mezi uz odeslanym textem a odesilanym. Jinak todle s tim casem je jasne (aspon pro me, taky jsem se s tim setkal). Ten pravy BUG ale vznika i bez zmeny casu ...a to je pak o to horsi

games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
    data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server

Member
    Vliv
    282

Standardní

Pleas hodte sem tedz odkaz na tu nej,nej Mirandu aby mi to neblblo,dikec.

Vliv
    333

Standardní

Pleas hodte sem tedz odkaz na tu nej,nej Mirandu aby mi to neblblo,dikec.
    Verze 0.3.2

tady je ta History+2.1.1

Member
    Vliv
    282

Standardní

Dik moc,stahnu si to doma.

Member
    Vliv
    282

Standardní

Teda porod jak s*vina,ale nakonec jsem tu historii napodvacate smazal a zvykam si na jine panacky... . Dik.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání