Jak vam klesa vykon pameti po zapojeni sitovky? Me o tretinu, to je hruza
Jak vam klesa vykon pameti po zapojeni sitovky? Me o tretinu, to je hruza
IBM ThinkPad T42
u ty jeho desky by me neprekvapilo nic![]()
Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.
chyba, neklesne o tretinu, ale na tretinu, to snad neni normalni![]()
![]()
, takze kdyz chcu neco hrat, musim ju vytahnout.
Fox!MURDER: Myslis, ze je to chybou desky?
IBM ThinkPad T42
PCChips neni deska![]()
Ne ale vazne, at je to deska jaka chce, jeto podivny... Ta sitovka je integrovana nebo ne? Neni to treba ISA?Ja ten podpis nejak vyrazne nestudoval, tak nevim jestli to tam nahodou neni, tak me kdyztak nekamenujte
![]()
To, ze PCCHIPS neni deska taky vimBohuzel jsem v dobe, kdy jsem ji koupil nemel dost penez.
Sitovka neni integrovana, je to normalni Realtek do PCI. Vykon sem meril v Sandre a ve W98 a W2000, oba mam dohromady a vykon je psanej v obou stejne, takze to asi nebude jenom nejakym spatnym nastavenim.
Kdysi sem mel sitovku i na P200 a taky se mi zdalo, ze je o neco pomalejsi, ale tohle fakt moc.
IBM ThinkPad T42
a to nepomaha ani ji dat do jineho pci slotu?Původně odeslal Toncek
nekamaradim s vama
zeptej se rainbowa.. Ten je machr pres tuto deskuPůvodně odeslal Toncek
![]()
■C2D6420@3400mhz (1.375v)■Thermalright Ultra 120e ■gigabyteDQ6 ■ 2gb 800DDR2corsair ■samsung172X ■ audigy ■ zalmanZM400A(380w) ■
■MsiHD4850■ Racionální přístup má tendenci bagatelizovat to, čemu nerozumí ■
"As long as there is duality between "what is" and "what should be" ~ man trying to become something else, making effort to achieve "what should be" ~ this conflict is waste of energy." ■ J.KRISHNAMURTI■
Xima: ta "deska" ma jen 2 PCI sloty, myslim, ze uz jsem to zkousel, ale mozna to jeste zkusim
IBM ThinkPad T42
Kámoš má sice trochu jinou, ale CPU podobný AMD K6 450MHz a když tam strčí tu samou PCI síťovku jako máš ty, tak mu taky spadne výkon. Komplet celý komp se mu zabrzdí a tak si tak myslím, jestli to není spíš výkonem kompu celkově, že prostě tyhle síťovky chtějí větší výkon CPU(1GHz - xxx). Jinak je logické, že každý komponent v kompu sebere trochu výkon a je taky fakt, že tahle síťovka přišla na trh, když už tenhle CPU nebyl ani zdaleka nejnovější. Já bych se v tvém případě poohlédl po nějaké 10MB starší ISA síťovce a odzkoušel to s ní. Věřím, že to lecos napoví a i potvrdí tenhle článek.Původně odeslal Toncek
Zajimava uvaha. Bohuzel "deska" nema ISA slot, abych to zkusil.
IBM ThinkPad T42
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)