Výsledky 1 až 16 z 16

Téma: vodník-bloky

Standardní vodník-bloky

vím že tu toho je hodně, ale určitě mi toho dostu uniklo..

Dělá ještě někdo bloky kromě Pirse, Galaxe (nemá teď skladem ) a Aquacool (ty asi nejsou kvalitní že? )
    Nebo pokud by někdo měl nějaké naprodej...
    -- N2PAP-Ultra, AMD XP Barton @3200+ 2.21 Ghz 11x200, @vodni chlazeni ,2x256 MB Ram cl2,5, Sapphire ATI 9600xt, Seagate 160Gb ATA 100, 7200RPM, 8Mb cache, DVDR-RW sony, CDRW, Genius 5.1 Home Theater 3600W, CASE modded Big Tower, EL 550W silend, AOC LCD LM721A
    -- Notebook HPx9020, Celer M1,3 ghz, 256mb, DVD,15 LCD, wifi
    -- www.pc.borec.cz a forum www.pc.borec.cz/4um

Standardní Re: vodník-bloky

Citace Původně odeslal PCborec
    vím že tu toho je hodně, ale určitě mi toho dostu uniklo..

Dělá ještě někdo bloky kromě Pirse, Galaxe (nemá teď skladem ) a Aquacool (ty asi nejsou kvalitní že? )
    Nebo pokud by někdo měl nějaké naprodej...
    no ja bych vzal asi od pirce a karlose jejich vodnik se mi zda nejlepsi potom co sem tu cetl vsemozny thready a navic pokud se nepletu tedkom bude zasilka vodnicku jeden mi ma taky prijit tak sem zvedavy :P
    Opteron 144@2520Mhz watter cooled, DFI LAN PARTY, 2xKingstone 512 MB DDR 400 CL2, Sapphire x1800xl, SB Audigy Player, HDD WD 80JB 8MB, Fortron 350W, Mx510, func surface

Junior Member
    Vliv
    261

Standardní Aquacool

Můžete mi prozradit co máte proti Aquacoolu? Chci si ho pořizovat tak mi nekažte chutě!

Standardní Re: Aquacool

Citace Původně odeslal Scarabeus_man
    Můžete mi prozradit co máte proti Aquacoolu? Chci si ho pořizovat tak mi nekažte chutě!
    nic jen ze ty od KaRlOse a Pirse sou lepsi
    i5 2500K @ 4ghz 1,18V ,GELID Solution Tranquillo,ASUS P6P67-M-PRO,Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP,GIGABYTE GTX 560 Ultra Durable OC 1GB

Senior Member
    • PRAHA -> FM • KaRlOs[C] = KARLOS INTERNET = 100mbps
    Vliv
    283

Standardní

Tak s nim uchladit AMD nad 2500Mhz...
    vojkovsky.com | fine art nude photographer | Canon 5D MarkII | LCD 24" Eizo S2411W-BK + 64-bit High-end PC

Senior Member minceVIP Avatar uživatele Dawe
    Vliv
    292

Standardní Re: Aquacool

Citace Původně odeslal Scarabeus_man

Presne tak. Vem Aquacool a uchlad s tim mu j procak na frekvencich a voltazich viz podpis.

Jestli Aquacool udela pri 2695 MHz (FSB 224 tusim) na 1.95V po hodine Primu na FSB 220 38°C z cidla v Socketu tak si ho letim koupit.
    There is nothin' fair in this world
    There is nothin' safe in this world
    And there's nothin' sure in this world
    And there's nothin' pure in this world
    Look for something left in this world

Standardní

Zdarec...
    Tak sem si uz dosel pro chlazeni od skudky 120 za 300,- (co chcete v Praze...)
    Ale je skoro jako novej... Jenom mam problem, ze trubky in/out sou cca 20mm... a ja doufal ze budou 12mm...

no hlavne potrebuju poradit, jakej si mam poridit wb na cpu (zatim)... hodlam tak investovat 200-300,- . bohuzel ty od galxiho se mi zdaj predrazeny nevite o nejakejch ucinejch a hlavne levnejch? pekny sou taky od pirse ale ty asi budou taky drahy jak svin
    dik
    AMD64 3000+ ; GigaByte K8NF-9 ; 1GB Kingston HyperX PC3200 ; MSI nVidia GF6600GT (PCI-e) ; MaXtor 80GB ATA133 ; Fortron 350W

Standardní

http://tokra-klan.games.cz/modifikace/projektvch.html tady je super návod na bloky s plexi, tak ja jdu asi do toho.. vyjde to za par kaček a vypada to docela pěkně..

co na to říkate vy?
    -- N2PAP-Ultra, AMD XP Barton @3200+ 2.21 Ghz 11x200, @vodni chlazeni ,2x256 MB Ram cl2,5, Sapphire ATI 9600xt, Seagate 160Gb ATA 100, 7200RPM, 8Mb cache, DVDR-RW sony, CDRW, Genius 5.1 Home Theater 3600W, CASE modded Big Tower, EL 550W silend, AOC LCD LM721A
    -- Notebook HPx9020, Celer M1,3 ghz, 256mb, DVD,15 LCD, wifi
    -- www.pc.borec.cz a forum www.pc.borec.cz/4um

Senior Member mince Avatar uživatele Frost
    Věk
    42
    Vliv
    275

Standardní

Citace Původně odeslal Pavlista
    Zdarec...
    Tak sem si uz dosel pro chlazeni od skudky 120 za 300,- (co chcete v Praze...)
    Ale je skoro jako novej... Jenom mam problem, ze trubky in/out sou cca 20mm... a ja doufal ze budou 12mm...

no hlavne potrebuju poradit, jakej si mam poridit wb na cpu (zatim)... hodlam tak investovat 200-300,- . bohuzel ty od galxiho se mi zdaj predrazeny nevite o nejakejch ucinejch a hlavne levnejch? pekny sou taky od pirse ale ty asi budou taky drahy jak svin
    dik
    Taky jsem si myslel že bloky od Galaxiho nebudou tak vykony protoze jsou pomerne "mali" ale po nainstalovani a a po par testej jsem zjistil ze jsou vice nez dostacujici. Chladej perfektne, až me to prekvapilo. No moje frekvence CPU mluvi za vsechno a to mam pri full load 40C. Grafarna je taky na vodniku a když šáhnu na jadro(zezhora) tak je jen vlažné, dřív sem tam neudržel ruku.
    PC1:Intel i5 2500K@5GHz 1.38V watercooled Cawedog Zouy 2, Gigabyte Z68XP-UD5, Kingston 2x4Gb 1600MHz 9@8.9.9.28 1.65V, ZOTAC GTX560Ti AMP GPU 1000MHz 1.05V /MEM 4800MHz watercooled Laing DDC 3.2 with XSPC TOP |1x SSD Samsung 840 PRO 256Gb, Samsung 2Tb 32Mb, 2x WD 3Tb 64Mb watercooled|NEC 3551A | NEC EA244WMi 24" | Chieftec BX-02B-B-SL | Seasonic X-760 | Microsoft Wireless IntelliMouse Explorer 2.0 | Genius SW-HF 5.1 5000 | Dolby Keyboard |
    PC2: CoreDuo e5200 2.5GHz @4GHz 1.25V watercooled |Gigabyte P35-DS4 |watercooled-Galaxi&EHEIM 1046 300l/h :-) | GF 9800GTX+|2x2048Mb OCZ 1066@1066MHz cl5.5.5.15|
    Notebook: DELL E6410 Core i5 | 4Gb | 120Gb SSD Crucial M4 |

Vliv
    292

Standardní

http://tokra-klan.games.cz/modifikace/projektvch.html tady je super návod na bloky s plexi, tak ja jdu asi do toho.. vyjde to za par kaček a vypada to docela pěkně..

co na to říkate vy?
    Ze to uchladi velky kulovy.

Standardní

co na to říkate vy?
    pokud je clovek sikovnej dokaze to udelat hezky tak je na to radost koukat
    bohuzel malo kdo je tak sikovnej aby to vazne zvladl udelat doma temer z niceho
    vyroba vodniho chlazeni
    www.galaxi.cz/

Standardní

co na to říkate vy?
    to je skvela prace, ten clovek si s tim vyhral, to se musi nechat
    AMD Sempron 2500+ 1750MHz | MB ASUS A7N8X-X | RAM Samsung+Kingmax 2x512MB 333DDR CL2 | Gigabyte RADEON 8500 Deluxe MAYA | Lynx L22 | Seagate Barracuda 120GB 7200rpm | DVD-RW LiteOn 812S | Enermax 365W | 17" LCD Acer AL732 | zvuk: Lynx L22+TOPDAC+DISPRE+3xDPA380SSE | ~ WaterCooled: CASCADE CPU blok by Radek-B, radiátor Opel Kadett '87, čerpadlo Eheim 1046 ~

PC uz lehce postarsi...
    Sony A200 + Sony 18-200

Standardní

Citace Původně odeslal Dawe

co na to říkate vy?
    já bych neřekl, myslím, že to bude tak nastejno. Vyrobený je má precizně, žádná fušeřina, asi je to šikula

Senior Member mince Avatar uživatele Hrochoslon
    Vliv
    296

Standardní

Citace Původně odeslal Staňour

co na to říkate vy?
    já bych neřekl, myslím, že to bude tak nastejno. Vyrobený je má precizně, žádná fušeřina, asi je to šikula
    lol.... ale u tehle fotky z jeho stranky sem se fakt pobavil
    http://tokra-klan.games.cz/modifikac...2-vchcpu02.jpg
    neuveřitelně inovativní způsob vedení hadiček s vodou

jinak udelany krasne to se musi nechat. Jen sem si musel rejpnput
    C2D6420@3400mhz (1.375v)■Thermalright Ultra 120e ■gigabyteDQ62gb 800DDR2corsair ■samsung172X ■ audigy ■ zalmanZM400A(380w) ■
    ■MsiHD4850■ Racionální přístup má tendenci bagatelizovat to, čemu nerozumí ■
    "As long as there is duality between "what is" and "what should be" ~ man trying to become something else, making effort to achieve "what should be" ~ this conflict is waste of energy." ■ J.KRISHNAMURTI■

Vliv
    292

Standardní

Citace Původně odeslal Staňour

co na to říkate vy?
    Ja nerikam ze to neni pekny, ten clovek evidentne vi co dela, ale ze to bude chladit stejne jako Pirsovi bloky ? No ehm..... Na toto tema jsem vedl uz hodne flamu (i na IRC) a nemam zajem dalsi.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání