Ahoj, objednal jsem si přes internet v Alzasoftu monitor iiyama 1451. Monitor má nějaké vady. Jde mi o to jestli mám nárok ho vrátit bez udání důvodu do 14ti dní, když to bylo přes ten internet. No ale vyzvedl jsem ho osobně.

Ty vady:
iiyama 19" 1451 LS 902UT
Problem: Pri maximali­zaci jakehokoliv okna a naslednem vycentrovani a roztazeni obrazu tak, a­by byla vyuzita maximalni plocha obrazovky mohu bez problemu serfovat po­ inetu normalne a na tom pracovat. Ale pri spusteni nejakeho filmu ve fu­llscreenu, hrani hry v jinem rozliseni nebo vypnuti pocitace (monitoru) pre­s noc a naslednem zapnuti se mi cely obraz ( maximalizovane okno) vzdy ne­jak posune, takze z dolni listy (hodiny, ikony, Start) je videt jen polo­vina nebo obráceně (nebo je kolem obrazu cerny 1 cm tlusty okraj-nevyuzite misto) a musim opet manualne na monitoru posouvat obraz. Neni to tim, ze by byl monitor studeny. Grafickou kartu mam Geforce 2mx400 64Mb. Pred tim jsem mel 17" Aoc a bylo to ok. Dale je obraz na levem hornim rohu ujety smerem dolu. da se to srovnat tak ze pootocim cely obraz a lehce utopim listu s hodinamy v pravem dolnim rohu.Pak se mi take zda ze je obraz lehce rozmazany, hlavne v dolni polovine. Co mi poradite? Monitor mam teprve 3 dny.