Problem: Po instalaci ovladacu (jak originalnich, tak nejnovejsich Catalystu) na tuto kartu jiz nelze nabootovat do WXP_SP1, setkali jste se nekdo s tim?
Problem: Po instalaci ovladacu (jak originalnich, tak nejnovejsich Catalystu) na tuto kartu jiz nelze nabootovat do WXP_SP1, setkali jste se nekdo s tim?
NOVY POCITAC: P4 3GHz HT, 2.5GB RAM (Geil), ATI X1950 Pro 256MB, DVD*RW Samsung 203, ATI TV Wonder VE, USB tuner Acer Volar Hybrid VX, DVD-ROM Toshiba M1712, 19" CRT, Iomega ZIP IDE, ADSL WiFi modem/router, backup:Microcom DeskPorte 56K, LPT: HP950, M$ Explorer 3.0 mouse, 500W Fortron BlueStorm II.
STARY POCITAC:
Abit BH6 v1.0(bios SS), Celer 850@952+redukce, 512MB RAM, GeForce neco, Samsung SpinPoint 160GB ATA a neco v supliku na radici Kouwell, DVD*RW LG, 17" ViewPoint 1795VCT, Microcom 10Mbit s(h)itovka, 350W Fortron, zvuk Media Forte FM tuner & Sound Galaxy Washington 16 ISA ;o)
WORK: Dell Latitude D630
Mozna by to mohla bejt chyba nekde v napajeni.
Ta karta pracuje na 100% az s tema ovladacema. Takze se to projevi az po nainstalovani.
Me to delalo neco podobnyho. Kdyz sem nainstaloval ovladace tak se mi ve Woknech uplne rozsipal obrz.
Tehdy mi prislo ze to bude napajenim, ale ted mi to blbne zase tak, ze se mi pocitac vubec nespusti a jen pípá. Nekdy pomuze odpojeni vsech mechanik od zdroje, nekdy jen hnout nejakym kabelem. Jednou sem musel prehodit ramku do druhyho slotu abych to rozbeh.
No je to proste naky divoky.
Ale omrkni to napajeni.
1. HP Compaq nc6320, Intel Core 2 Duo T7200, 2,5GB RAM, Seagate Momentus 500GB/7200/16MB G-Force
A copak máte za zdroje pánové![]()
Synology DS213j - 2x2TB WD Red
MacMini, 8GB RAM Crucial / Intel 330 180GB
MacBook Pro 13 (mid 2012), 8GB RAM Crucial, Crucial m4 256GB
iPad Pro / iPhone SE
Ja mam Fortrona 350W s tim velkym vetrakem. Takze v tom to nebude![]()
1. HP Compaq nc6320, Intel Core 2 Duo T7200, 2,5GB RAM, Seagate Momentus 500GB/7200/16MB G-Force
Tak zkus vyměnit Ramku za kvalitnější, dej tam OCZ, jelikož ASUS je na ně excelentně vybíravej, užil jsem si s tím svoje.Původně odeslal Navi
![]()
Synology DS213j - 2x2TB WD Red
MacMini, 8GB RAM Crucial / Intel 330 180GB
MacBook Pro 13 (mid 2012), 8GB RAM Crucial, Crucial m4 256GB
iPad Pro / iPhone SE
To budu menit nekdy zacatkem roku. Az trochu klesne cena ramek.
Ale je zajimavy, ze tu ramku sem musel vyndavat jen jednou. Jindy stacilo hnuot s napajecim kabelem. Jindy sem zase hejbal s IDE kabelem a zase jindy sem musel kompletne odpojit vsechny mechaniky.
Původně odeslal BeachKEN
ASUS a Original KINGMAX funguje super! To nemen,jen v pripade ze by byla OEM tak muze bejt problem,jeste ta pamet muze mit chyby,otestuj a uvidis.A ty Win se ti podarilo nainstalovak OK? Bez Bluescreenu?
Me to takhle blblo jak rikas kdyz jsem dal na kartu HERCULES ovladace ATI primo od ATI.Kdyz jsem dal pak od HERCULES tak to uz jede OK furt.
Zkus zmenit nastaveni AGPcka v biosu. Me taky takhle podobne kravila grafarna, nez jsem na to prisel, myslel jsem ze je v pytli. Vypnul jsem Fast Writes a jede OK
ještě možná zkus omega ovladače - měly by být víc na kompatibilitu a tak....
PC AREA --- Galerie českého a slovenského Casemoddingu --- OUTDOOR --- Na kole, po horách, atd... --- PM Consulting --- Projektové řízení, vzdělávání, konzultace, atd...
Zahada. Stacilo prehodit zvukovku do jineho PCI - ve spravci zarizeni samozrejme zadny vykricnik nebyl!![]()
NOVY POCITAC: P4 3GHz HT, 2.5GB RAM (Geil), ATI X1950 Pro 256MB, DVD*RW Samsung 203, ATI TV Wonder VE, USB tuner Acer Volar Hybrid VX, DVD-ROM Toshiba M1712, 19" CRT, Iomega ZIP IDE, ADSL WiFi modem/router, backup:Microcom DeskPorte 56K, LPT: HP950, M$ Explorer 3.0 mouse, 500W Fortron BlueStorm II.
STARY POCITAC:
Abit BH6 v1.0(bios SS), Celer 850@952+redukce, 512MB RAM, GeForce neco, Samsung SpinPoint 160GB ATA a neco v supliku na radici Kouwell, DVD*RW LG, 17" ViewPoint 1795VCT, Microcom 10Mbit s(h)itovka, 350W Fortron, zvuk Media Forte FM tuner & Sound Galaxy Washington 16 ISA ;o)
WORK: Dell Latitude D630
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)