Výsledky 1 až 13 z 13

Téma: Epox 8KRA2I Bracket

Standardní Epox 8KRA2I Bracket

Moc se omlouvám jestli se tu na to někdo již ptal. Neměl jsem sílu pročíst ten 20 stránkovej thread o 8KRA2*

Neví někdo kde se dá koupit ten zadní bracket ?? Na další USB konektory. a na ty zbývající audio výstupy Nejlepe adresu na internetový shop. Díky moc...

Popř kolik to tak může stát
    HwTips.com

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní Re: Epox 8KRA2I Bracket

Citace Původně odeslal Jurman
    Moc se omlouvám jestli se tu na to někdo již ptal. Neměl jsem sílu pročíst ten 20 stránkovej thread o 8KRA2*

Neví někdo kde se dá koupit ten zadní bracket ?? Na další USB konektory. a na ty zbývající audio výstupy Nejlepe adresu na internetový shop. Díky moc...

Popř kolik to tak může stát
    no byla by to zbytecna namaha. nic takoveho se tam neresilo. s tim bracketem tusim, ze tam staci jakykoliv, protoze zapojeni tech pinu je standardni ( tzn klidne i ten od MSI ). a kde? no tak to ted presne netusim, ale myslim, ze kdekoliv kde prodavaji desky by se to melo dat sehnat. cena kolem 200 penez.
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Administrátor マツダ mince Avatar uživatele Marty
    Věk
    43
    Vliv
    300

Standardní

U nasi skoly to maj v jednomu secondhandu, asi za 130Kc. je to jak bylo receno standardizovany tak zadny problem
    CUBE> Ryzen 7 7700X + Arctic Lq Frzr III 64 GB DDR5-6000 ◦ ASUS TUF B650PLUS ◦ ASUS RTX3060 OC 12GB ◦ Kingston KC3000 2TB ◦ SS G12 GM-650 Gold ◦ Samsung S27A800 4K
    WORK> HP EliteBook 845 G9 ◦ Ryzen 5 PRO 6550 ◦ 32 GB DDR3 ◦ 2048 GB nVME SSD ◦ 14.1" 1920x1080 LED + 2x 32" Dell 4K ◦ Win11 Enterprise
    SERVER> HP ProLiant Microserver Gen8 ◦ Intel Core i5-3540T ◦ 16 GB DDR3 ◦ 180 GB SSD + 2x4 TB WD RED + 2x16 TB Toshiba ◦ 10GbE NIC
    PHOTO> Canon EOS 70D ◦ EF 70-200/4L ◦ EF-S 10-18 STM ◦ EF 50/1.8II ◦ EF-S 40/2.8 STM ◦ Yongnuo YN-568EX ◦ Tamrac 5534
    HOMECINEMA> TV Samsung UE55Q55T 55" 4K ◦ DVD Pioneer DV-310K ◦ AVR Yamaha RX-V359 ◦ SPK Dexon Allegro 5.0
    OTHERSTUFF> Mikrotik RB760iGS ◦ Mikrotik CSS610
    ◦ Mikrotik CRS326 ◦ UniFi WLAN ◦ Xerox B235 ◦ Canon PiXMA MG5350

Senior Member Avatar uživatele svaca
    Věk
    48
    Vliv
    305

Standardní

Posli mi adresu pres e-mail, poslu Ti je gratis .....
    V kancelari se mi jich spousty vali .....
    Atari Falcon030,Phantom accelerator,CT63@MC68060@75Mhz,256 MB TT-RAM,14MB STRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0
    Atari 1040 STe - game machine :-)
    Atari 800XE - game machine also :-)
    MacBook Pro Unibody v5,3 2.66GHz, 8GB DDR3, 9600MGT, Snow Leopard
    PlayStation 3 40GB + XFPS RATE UP adapter

Standardní

A co ten audio bracket.
    Matherboard : EPOX EP-8KRA2+, CPU: AMD Athlon 2500+@2800+, Cooler: AC Cooper silent 2 TC rev. 2, RAM: 2X 256 MB 333 CL2, VGA: SAPHIRE Radeon 9700 Pro AC VGA Silencer, HDD: SATA WD Raptor 36 GB 2X ATA WD 40 WG, DVD: NEC DVD±R/RW ND1300A, NEC DVD-ROM, Case: CHIEFTEC DX-01, Cooling: Zalman ZM-MFC1, 4X Titan 8025L12C, Power: CHIEFTEC 360W,

Standardní USB standard? nevim, nevim

Nechci se prit, protoze tomu sam prilis nerozumim, ale ja mel prave se zapojenim bracketu na 8KRA2+ desce problem. Zkusil jsem pripojit bracket od bedny KME a komp se vubec nezapnul!! (po odpojeni bracketu ano). Podotykam, ze ten bracket do te doby uspesne fungoval na desce Shuttle AV18.
    Tak nevim jestli neni problem jinde.

Vliv
    357

Standardní Re: USB standard? nevim, nevim

Citace Původně odeslal Connor
    Nechci se prit, protoze tomu sam prilis nerozumim, ale ja mel prave se zapojenim bracketu na 8KRA2+ desce problem. Zkusil jsem pripojit bracket od bedny KME a komp se vubec nezapnul!! (po odpojeni bracketu ano). Podotykam, ze ten bracket do te doby uspesne fungoval na desce Shuttle AV18.
    nevim jak to ma resene KME case, ale ja montoval klasicke EUROCASE a tam je to resene pomoci jednotlivejch pinu ( neni to vsechno dohromady ) a zapojil sem je pomoci popisu v manualu. pokud je to zapojene mirne jinak, tak prehodim draty. v cem je problem? jestli to bylo v jednotnem konektoru, tak bude asi nejspis problem tam...

bejt tebou bych vzal manualy obou desek a porovnal...

Standardní Re: USB standard? nevim, nevim

Citace Původně odeslal mISHA
    Citace Původně odeslal Connor
    nevim jak to ma resene KME case, ale ja montoval klasicke EUROCASE a tam je to resene pomoci jednotlivejch pinu ( neni to vsechno dohromady ) a zapojil sem je pomoci popisu v manualu. pokud je to zapojene mirne jinak, tak prehodim draty. v cem je problem? jestli to bylo v jednotnem konektoru, tak bude asi nejspis problem tam...

bejt tebou bych vzal manualy obou desek a porovnal...
    KME to ma jsko celistvej konektor. Zapojeni u desek zjistim a porovnam. Snad to stihnu driv nez koupim novou bednu. (asi na jare)

Vliv
    357

Standardní

tak stopro problem v konektoru. bud rad ze jsi to neodpalil. na epoxech stejne jako na msi je tusim zapojeni +V data+ data- GND ( doufam, ze jsem neprohodil ty data, nechce se mi ted vstavat ).

jinak nevidim duvod proc by to nemelo chodit ( koneckoncu jde jen o 4 kabely bez elektroniky )

Senior Member Avatar uživatele svaca
    Věk
    48
    Vliv
    305

Standardní

To mISHA: Zitra Ti poslu ten brachet.

Ja mam KME (CX-2759) a hlavne je delam a kdyz jsem zapojil USB front panel, tak komp nenajel, zkusil jsem to znova a pak to bezelo, az do ted. Je to zapojene spravne, nebot ted surfuji na GPRS pod Linuxem, pres bluetooth ... )))

Tak snad po druhem spusteni to bude OK. Uvidime.
    Atari Falcon030,Phantom accelerator,CT63@MC68060@75Mhz,256 MB TT-RAM,14MB STRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0
    Atari 1040 STe - game machine :-)
    Atari 800XE - game machine also :-)
    MacBook Pro Unibody v5,3 2.66GHz, 8GB DDR3, 9600MGT, Snow Leopard
    PlayStation 3 40GB + XFPS RATE UP adapter

Vliv
    357

Standardní

Citace Původně odeslal svaca

Ja mam KME (CX-2759) a hlavne je delam a kdyz jsem zapojil USB front panel, tak komp nenajel, zkusil jsem to znova a pak to bezelo, az do ted. Je to zapojene spravne, nebot ted surfuji na GPRS pod Linuxem, pres bluetooth ... )))

Tak snad po druhem spusteni to bude OK. Uvidime.
    dekuji dekuji mnohokrat. no s tim KME nemam zkusenosti, takze nemuhu soudit

Standardní

Chlapy zkoušel někdo z vás si vyrobit ten audio Bracket. Jde mi hlavně o coax výstup. Myslím že by to mělo valit. V tom Bracketu neni žádná elektronika pokud vím.
    Matherboard : EPOX EP-8KRA2+, CPU: AMD Athlon 2500+@2800+, Cooler: AC Cooper silent 2 TC rev. 2, RAM: 2X 256 MB 333 CL2, VGA: SAPHIRE Radeon 9700 Pro AC VGA Silencer, HDD: SATA WD Raptor 36 GB 2X ATA WD 40 WG, DVD: NEC DVD±R/RW ND1300A, NEC DVD-ROM, Case: CHIEFTEC DX-01, Cooling: Zalman ZM-MFC1, 4X Titan 8025L12C, Power: CHIEFTEC 360W,

Vliv
    357

Standardní

Citace Původně odeslal svaca
    diky moc uz doslo to. budiz to tu jakozto dukaz me nehynouci naklonnosti za ten bracket

2Tjurny: no hele tam celkem o nic nejde, for je v tom, jak dobre umis pajet a jak si si jisty. operaky muzes zkratem celkem krasne odpalit. take jsou vystupy ze vsech dnesnich zvukovych karet ci cipu nizkonapetove ( bez vykonnoveho zesilovace ) takze staci mirny studenak nebo horsi kabel eventualne preslechy pri nedostatecnem stineni/zemeni. navic potom kam umistis konektory? budes vrtat do bedny nebo ji upravovat? ja si myslim, ze tech par korun za to neni vubec vyhozenych...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání