Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: Kerio Personal Firewall - problém

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Kerio Personal Firewall - problém

Mám tento problém, program je spušten a ikonku ma v liste u hodin. Normalne blokuje a povoluje pristupy podle toho jak jsem to kteremu programu dovolil. Kdyz spustim novej progrem, ktery se chce pripojit, tak se objevi zadost jestli ma povolit ci zakazat kontakt s netem. Az doposud je vse normalne, jenze staci spustit u firewallu Administration nebo Firewall status tak se objevi okno, a nic s nim nejde delat. Program neodpovida, pritom ale ten v liste normalne pracuje dál.. Dík
    VBI Compal HEL80: Core 2 Duo T7200 | GeForce Go 7600 | 1 GB RAM | 160 GB HDD | DVD-+RW | 15.4" WXGA
    Octaviaclub - člen č. 62

Standardní Re: Kerio Personal Firewall - problém

Citace Původně odeslal Levis_X
    Mám tento problém, program je spušten a ikonku ma v liste u hodin. Normalne blokuje a povoluje pristupy podle toho jak jsem to kteremu programu dovolil. Kdyz spustim novej progrem, ktery se chce pripojit, tak se objevi zadost jestli ma povolit ci zakazat kontakt s netem. Az doposud je vse normalne, jenze staci spustit u firewallu Administration nebo Firewall status tak se objevi okno, a nic s nim nejde delat. Program neodpovida, pritom ale ten v liste normalne pracuje dál.. Dík
    No tak to může bejt narušenej virem (testni to neějakám antivirem), nebo blbej zdroj, skus si to znovu stáhnout na www.kerio.cz !!
    Desktop: MB MSI 865PE Neo | CPU P4 2.4 GHz | RAM 512MB DDR | HDD Seagate 120 GB, 7200 rpm, 8 MB | VGA Ati Radeon 9500 128MB(Unlock) | DVD Teac 16x / 40x | SOUND on MB | MIDLE TOWER, 300W | 17\" AOC | MX 518 ||| Notebook

Standardní

A jakou mas verzi?
    Sempron 2800+ @ 2,48MHz| AC freezer 64 | MB Gigabyte GA-K8NS Pro | 2 x 512 DDR@400 PQI | MSI nVidia GeForce 6600 DIAMOND | WDJB 160 GB | 410W Tagan | NEC DVDRW 4550

Standardní

No, mel jsem KPW 2.1.5, stahl jsem ho z kerio.com. Ale ted jsem se dival na kerio.cz a tam maji verzi 4.0.2. Tu bych mohl vyzkouset. Mimochodem, ktery Fw je lepsi: ZoneAlarm Pro nebo Kerio Personal Firewall?
    VBI Compal HEL80: Core 2 Duo T7200 | GeForce Go 7600 | 1 GB RAM | 160 GB HDD | DVD-+RW | 15.4" WXGA
    Octaviaclub - člen č. 62

Standardní

...program neodpovida...
    to se mi stalo taky, jenže u ZoneAlarmu - pomohla jiná verze

ktery Fw je lepsi: ZoneAlarm Pro nebo Kerio Personal Firewall?
    Kerio nabízí víc nastavení a funkcí, ale je náročnější na ovládání (třeba než si zaloguje povolený přenosy, tak do všeho šíleně kecá a je nutný odklepávat každou blbinu). Zato ZoneAlarm má tak jednoduchej interface, že za krátkou chvíli ani nevíš, že ti v kompu běží...

Pro síťaře a Muldery, co se neštítěj do správy firewallu investovat víc času, je z těhle dvou vhodnější Kerio. Pro domácí použití normálním júzrem, co jen nechce, aby mu dovnitř a ven proudily věci, o který nemá zájem, ZoneAlarm naprosto stačí.

Standardní

Kerio je daleko lepsi nez ZoneAlarm, prave proto ze Kerio toho kontroluje vic nez ZA. Zvlaste ta nova verze je moc pekna. Sice musis toho aspon ze zacatku dost adklepat a sem tam neco prenastavit aby ti to chodilo tak jak chces, ale pak uz taky ani nebudes vedet, ze ti neco na kompu bezi a budes mit PC v relativnim bezpeci. Zvlaste ta fcicka na blokovani obsahu webu je zajimava, ale bohuzel po 30 dnech placena. Ale i bez toho je to podle me nejlepsi firewall.
    Sempron 2800+ @ 2,48MHz| AC freezer 64 | MB Gigabyte GA-K8NS Pro | 2 x 512 DDR@400 PQI | MSI nVidia GeForce 6600 DIAMOND | WDJB 160 GB | 410W Tagan | NEC DVDRW 4550

Standardní

A co firewall integrovany v XP nie je dobry? nemam skusenosti tak sa pytam
    Asus P4GPL-X,Intel 2.8GHz HT FSZ800,1GHz DDR400,1x 120GB Maxtor 7200rpm + 1x 250GB Seagate,VGA PCIe ASUS 7600GT,24" TFT HP LP2465

Standardní

Citace Původně odeslal Steve
    Firewall ve Windows XP je tam jen proto, aby sis myslel, že si v bezpečí.

To tam jen tak dali vývojáři z nudy, protože to žádnej počítač neochrání.

Kerio rulezzzz.
    ASUS Blitz Formula P35 | C2Q 9550 @3.41GHz | TR Ultra120 Extreme | 4GB Corsair 6400C5 | 2x Samsung F1 320GB | Samsung F1 640GB | WD My Book Home 1TB | ASUS GTX295 1.8GB | SB X-Fi Titanium Fatal1ty Champion PCI-E | Leadtek DTV2000H | Asus 2014L1T SATA | Logitech G9 | Logitech Illuminated Keyb. US | 24" HP DreamColor LP2480zx + X-Rite | LIAN LI A7010 HotSwap | Corsair HX620 | Genius HT 5.1 Foto: Miláškové Nikon D200 & D300 | Nikkor AF-S VR 70-200/2.8 | Nikon TC-14E | Nikkor AF-S 14-24/2.8 | Nikkor AF-S 300/4 | Nikon SB-800 | 2xCF Extreme IV 8GB

Senior Member
    Vliv
    298

Standardní

Citace Původně odeslal Pinďoureček
    Citace Původně odeslal Steve
    Firewall ve Windows XP je tam jen proto, aby sis myslel, že si v bezpečí.

To tam jen tak dali vývojáři z nudy, protože to žádnej počítač neochrání.

Kerio rulezzzz.
    kerio mam, ale jeste nepouzivam.

ten winxp firewall jsem zkousel, ale je nejakej divnej. ackoliv povolim porty pro dc++ a ostatni zakazu, dc nejede. proc ackoliv povolim porty pro edonkey, program taky nejede. respektive jede, ale nestahuje. oboji..

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

rad bych se zeptal na toto, pouzival ( ) jsem kerio 4.0.10 jenze dnes najednou se stala tato vec. pripojim se k netu a najednou modra obrazovka a FWDRV.SYS dela vypis pameti ( jak je to nastavene v setupu Keria ) no jooo, jenze to dela pokazdy kdyz se pripojim. Zkousel sem viry, adaware a jinej bordel a vse vypada v poradku. nicmene proste vzdycky BSOD.

nakonec sem musel keria odinstalovat a nainstalovat si starej tiny personal firewall ( muj oblibenec, pouzival sem ho desne dlouho )

nevite co by mohl byt problem? nebo nesetkal ste se s tim nekdo?
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Norton Personal Firewall vs. Hamachi
    Založil Maxtor v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 06.12.2005, 17:47
  2. Nod32 + W95 -problém s vypnutím - VYŘEŠENO
    Založil Tantalos v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 02.02.2005, 13:20
  3. problem so sietou
    Založil rOn v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 6