Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Automatické spouštění XP?

Standardní Automatické spouštění XP?

Dají se v XP nastavit vlastní programy pro spouštění CD. Hledal jsem v nastaveních, ale nic podobnýho sem nanašel, zkoušel jsem i zběžne registry, ale taky nic. . Jde to vůbec?

Standardní

ak chceš aby sa ti audio stopy, teda súbory .cda spúšťali v inom programe ako je predvolený, tak treba otvoriť Tento počítač, potom Nástroje - Možnosti priečinka a tam to nastav v záložke Typy súborov.
    Teclast F6 Pro, HP Probook 470 G0

Standardní

To jo, ale chtěl bych tak spouštět třeba .avi, aby se spoustil BSPLayer rovnou. Ale když tam dam film, tak se zobrazí takový to wokno, kde si můžu vybrat, co se má dál dít a já tam chci dostat taky BSPlayer. Je zajímaví, že třeba Winamp si to tam samo přidalo.

Standardní

Citace Původně odeslal Smitka
    ...tak se zobrazí takový to wokno, kde si můžu vybrat, co se má dál dít a já tam chci dostat taky BSPlayer...
    Kliknes pravym mysitkem na soubor, ktery chces otevrit, treba na .avi, a vyberes Otevrit v programu... a dale Zvolit program. Pak v okne, kde se te to pta, jaky chces pouzit program, kliknes na tlacitko Prochazet, najdes potrebny program a pak jeste musis zatrhnout policko K otevreni souboru tohoto typu vzdy pouzit...

Standardní

Citace Původně odeslal Smitka
    To jo, ale chtěl bych tak spouštět třeba .avi, aby se spoustil BSPLayer rovnou. Ale když tam dam film, tak se zobrazí takový to wokno, kde si můžu vybrat, co se má dál dít a já tam chci dostat taky BSPlayer. Je zajímaví, že třeba Winamp si to tam samo přidalo.
    pouzij posledni TweakUI, tam si jednoduse upravis "takový to wokno, kde si můžu vybrat, co se má dál dít" v polozce my computer>autoplay>handlers

a pokud ti de jen o BSPlayer, tak v options primo asociovat soubory filmu (.avi) a hotovo, ale to nevim esi bude fungovat s autoplay pac autoplay nepouzivam
    i3-2120 + intel Deer Flat (P67) + 8 GB DDR3 1333 + Radeon HD 6850 + Crucial M4 + WDC WD5002ABYS + Seasonic G-550 + Redstar U-703; w7 Pro x64
    CS:S, CATIA V5, PRO/E

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání