Mozem sa aj poskladat, ale video-in na mojej grafike nemozem rozbehat. Skusil som uz 2 verzie detonatorov a asi 4 verzie WDM driverov a stale nic. Na zachytavanie videa sa pokusam pouzit WinDVD creator. Mam tam na vyber medzi usb kamerou (to funguje) a WDM video capture - tam sa mi ukazuje iba proste cierne okno. Na pripajanie som puzival vystup z digitalu na TV a taku MSI rozstvorku, ktora sa pripaja do grafickej karty, kde by malo byt VI-chinch a svhs + VO-chinch a svhs.
Po nainstalovani WDM driveroch restarujem win(2000) a vlastne neviem ci sa nieco ma stat, ci ma nieco pribudnut v control paneli, alebo niekde v display properties, ale nepribudne. WinDVD creator vsak driver najde... V device manageri sa medzi sound video and game controllers NVidia WDM video capture (universal) spolu s dalsimi WDM polozkami nachadza
Skutocne neviem ako by som ten problem blizsie popisal, aj google som potrapil, ale neviem s tym pohnut. Ak by sa niekomu podarilo vyhutat co by sa este dalo urobit, skutocne by som bol vdacny![]()