Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Video-In problem: MSI GeForce FX 5900 SP

Standardní Video-In problem: MSI GeForce FX 5900 SP

Mozem sa aj poskladat, ale video-in na mojej grafike nemozem rozbehat. Skusil som uz 2 verzie detonatorov a asi 4 verzie WDM driverov a stale nic. Na zachytavanie videa sa pokusam pouzit WinDVD creator. Mam tam na vyber medzi usb kamerou (to funguje) a WDM video capture - tam sa mi ukazuje iba proste cierne okno. Na pripajanie som puzival vystup z digitalu na TV a taku MSI rozstvorku, ktora sa pripaja do grafickej karty, kde by malo byt VI-chinch a svhs + VO-chinch a svhs.

Po nainstalovani WDM driveroch restarujem win(2000) a vlastne neviem ci sa nieco ma stat, ci ma nieco pribudnut v control paneli, alebo niekde v display properties, ale nepribudne. WinDVD creator vsak driver najde... V device manageri sa medzi sound video and game controllers NVidia WDM video capture (universal) spolu s dalsimi WDM polozkami nachadza

Skutocne neviem ako by som ten problem blizsie popisal, aj google som potrapil, ale neviem s tym pohnut. Ak by sa niekomu podarilo vyhutat co by sa este dalo urobit, skutocne by som bol vdacny
    ABit NF7 (NForce 2 U 400), Barton 2500+, MSI GeForce FX 5900sp, 512MB DDR, Maxtor 160/8, speeze vulture spin

Senior Member Avatar uživatele ICE29
    Věk
    38
    Vliv
    272

Standardní

Skušal si iný software?
    Zajtra sa spýtam kamoša, jemu tiež také dačo robilo na MSI GF440MX, hadam aj to isté a on to rozchodil.
    C2D E6550 & Athlon X2@4200+ + FSC Loox N560 + Nokia E51 + Dell Latitude D630
    Sony a700+bordel okolo

Standardní

Skusal som aj DScaler, ten vyzera dost dobre, je free, ale vysledok rovnaky.
    Standardna odpoved ludi co mali s inou kartou rovnaky problem je "pouzil som detonator 44.xx a slo to" alebo "neslo mi to so ziadnymi detonatormi, ale pouzil som wdm 1.16 a idem mi to aj s 53.03"...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání