Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Problem GF4 MX 420

Standardní Problem GF4 MX 420

Ahoj, Nejdriv bych se predstavil -jsem zde poprve:Graf.karty a bordy neni moje parketa, ja jsem spis na mikrovlny-breeze.SVM.miracle atd. nyni jiz problem: Na bordu ASUS CUSL 2, mi grafika s orig. ovl. chodi dobre, i po rebootu,ale kdyz treba comp vypnu a spustim az druhy den, tak se mi rozliseni nastavi na 800x600.Je pravda ze ten comp jsem slozil teprve predevcirem a moc sem zatim nehledal problem, ale treba uz se s tim nekdo z vas setkal? Zkusi nekdo poradit, ev hodit udicku? Diky
    Milos Styx

Senior Member Avatar uživatele MK2
    Vliv
    294

Standardní

No poviem ti kde je problem, nanic windovs nahodeny, to nemoze grafka len tak prehodit, a stiahni si s nvidia stranky najnovsi ovladac,alebo v sekcii ovladaca tu na fore si najdi adresu na Nvidia forceware ovladace.
    Urcite mas dokafrany softwer,ja si myslim ze windows grafka je na 100% ok

A napis co mas za komp podrobny popis vsetkeho, teda procak a operacny system atd.

Standardní

Tak Ti diky, ale asi bylo neco s kartou- odesla do vecnych lovist stalo se mi to v ten nejnevhodnejsi den 24.12. pri bootovani se mi comp zasek,a neslo s tim hnout, vytahl jsem vsechny karty z PC, vymenil RAMku, HD,zdroj, uz jsem si myslel ze mam neco na bordu,tak uz sem tam dal starou historickou ATI 8MB a vono to zacalo chodit. N kazdy pad jsem rad ze ses mi ozval.DIKY a vse nejlepsi v novem roce Ti preje: miloslav.triska@ha-vel.cz
    Milos Styx

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání