Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Kopie systému na nový disk-dělám to prvně........

Senior Member
    Vliv
    271

Standardní Kopie systému na nový disk-dělám to prvně........

Mám disk 20Gb rozdělenej na 10 a 10 Gb. Je tam FAT32 a Win Xp Pro. Koupím disk 80Gb a chci ho rozdělit na 20 30 30. Na tom 20Gb chci system. Jakej program nejlépe použít a na co nezapomenout při klonování? Pročítal jsem to tu, ale hodně lidem to pak nechtělo bootovat, tomu bych se rád vyhnul. Instalovat se mi to nechce, mám tu toho dost na nastavování.........
    IBM ThinkPad T40

Senior Member Avatar uživatele honzAK
    Vliv
    299

Standardní

takze nejprve si rozdel tu 80ku a nastav partisnu na ktery budes chtit mit system na active, ( nejlepsi je na to PQ partition magic ).

A potom pomoci PQ DriveImage udelas kopii systemu a tu nasledne prenese na tu partisnu 80ky.

Standardní Re: Kopie systému na nový disk-dělám to prvně........

Citace Původně odeslal Ištván
    Mám disk 20Gb rozdělenej na 10 a 10 Gb. Je tam FAT32 a Win Xp Pro. Koupím disk 80Gb a chci ho rozdělit na 20 30 30. Na tom 20Gb chci system. Jakej program nejlépe použít a na co nezapomenout při klonování? Pročítal jsem to tu, ale hodně lidem to pak nechtělo bootovat, tomu bych se rád vyhnul. Instalovat se mi to nechce, mám tu toho dost na nastavování.........
    cez PQ M vytvorit particiu, tu sformatovat, disk tam skopcit napr. cez HDCopy.com prip. nejaky produkt od Acronis a pak este dat velkosti particii tak ako chces cez PQ M, ja som cez HDCopy prenasal system z 20 na 80 a z 80 na 120 bez problemov, i ked su vraj aj rychlejsie softy, ale coz tak casto to clovek nerobi (plny 80GB HDD preniesol na 120tku za cca 4 hodiny pod DOS)
    Markoff
    Dennik z Ciny a jemu predchadzajuci trip po Azii 2010-2011

Senior Member Avatar uživatele honzAK
    Vliv
    299

Standardní

kdyz uz jsme u ty rychlosti tak pq drive image je rychlej az az 5GB image mam zfouknutou za 6minut.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání