Jakej soft, popřípadě kde ho ztáhnout, na rozdělení jednoho didku na dva o poloviční kapacitě... Dík...
Jakej soft, popřípadě kde ho ztáhnout, na rozdělení jednoho didku na dva o poloviční kapacitě... Dík...
Intel Pentium 4 1.8Ghz@2.7Ghz cooled by artic cooling Super Silent 4 Pro TC/ Epox 4BDA / Sapphire Ati Radeon 9500@9700PRO / 256 MB DDRam, 333Mhz / Seagate Baracuda 40 GB / DVD writer HP dvd300e / BLUE Cathode is used / BLUE Flexo too
jednoznacne asi "PowerQuest PartitionMagic" a kdyz uz, tak tu nejnovejsi verzi, tusim ze 8. Ja to pouzivam a jsem spokojenejPůvodně odeslal Exter
http://www.powerquest.com/
jj Partition Magic 8.0 je the best... i když jsem kvůli němu v neděli přišel o 2 ze tří partitišen... naštěstí ta jedna co to přežila byla ta nejdůležitější UFF... a to jsem jenom potřeboval zmenšit Déčko a zvětšit Céčko(zálohavací parition "E" to přežila, ale C a D zmizely a ani obnovovací programy si nevěděly rady
)
AMD Ryzen 7 7800X3D | MSI MAG CORELIQUID E360 | MSI B650 GAMING PLUS WIFI | Kingston FURY 32GB DDR5-6000 | MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G VENTUS 2X OC | NVMe Samsung SSD 970 EVO 500GB | WD Blue 3D NAND SSD 1TB | MSI Vigor GK50LP + Logitech MX Master 3 + Xbox ONE Controler | Fortron CUT593P & Corsair RM650x | 27" HP 27xq | Windows 11 Pro 64bit | Synology NAS DS214 2TB | connected by Vodafone 500M/30M
ale tohle bude spis chyba uzivatele nez chybka programu, neeeeeeeeePůvodně odeslal Vykuk
![]()
A neznáte nějakej freeware, tohohle seženu jen demo...Původně odeslal Lisak
![]()
Intel Pentium 4 1.8Ghz@2.7Ghz cooled by artic cooling Super Silent 4 Pro TC/ Epox 4BDA / Sapphire Ati Radeon 9500@9700PRO / 256 MB DDRam, 333Mhz / Seagate Baracuda 40 GB / DVD writer HP dvd300e / BLUE Cathode is used / BLUE Flexo too
pokud ti nevadi ztrata dat, tak jeste fdiskPůvodně odeslal Exter
ale jinak si precti sz
A ještě mám jeden problém, na stahuj.cz to ztáhnout nejde (nemá to tam žádnou odezvu) a na tom powerquest.com to nemůžu najít. (Já vim je to se mnou jak s debilem, ale je to tak, neznáš něco, jako stahuj.cz, kromě studna.cz - tam to taky nejde, kde bych to ztáhnul)
zalezi odkial t xces robit
As mas W2000/XP tag v managemente pocitaca je sprava diskov....bez problemov to ide urobit aj tam
inac ... fdisk rulezz
osobne ...PM8
NTB - nejake Lenovo
PC - Intel i5 netaktovany
fotoze : Panasonic DMC-TZ20 + DMW-MCTZ20E
technical diver , deep full nitrox 75m :)
A kde je ten management v XPPůvodně odeslal proe
![]()
Původně odeslal Exter
klikni pravum tlacitkom na tento PC - spravovat / mangement/ - sprava diskov...... a ides![]()
NTB - nejake Lenovo
Ja tomuhle prostě moc nerozumim...
Dám tam spravovat, pak žádnej management nevidim, tak dám úložiště, správa disků a dál nevim co s tim...
Tak už ho mám, ale absolut nevim co s tim...jednoznacne asi "PowerQuest PartitionMagic" a kdyz uz, tak tu nejnovejsi verzi, tusim ze 8. Ja to pouzivam a jsem spokojenej
na prave strane mas "barevne prouzky" , ktere predstavuji disky. Vyberes si ten, co chces rozdelit a kliknes na nej pravim tlacitkem a kliknes na Resize/Move a objevi se ti tam okno a ty si tema soupatkama vyberes prislusnou veliskost...Původně odeslal Exter
![]()
Doprdele, tak co sem to ztáhnul. Já to ztáhnul z Kazy a tam člověk nikdy neví. Ale menuje se to partition magic 8, tak nevim.
no, kdyz to zapnu, vypada to taktoPůvodně odeslal Exter
![]()
![]()
no saq si us bol tam de trebaPůvodně odeslal Exter
![]()
sprava diskov: otvori sa ti okno podobne jak u PM8
na ten disk co xces rozdelit kliknes pravym tlacitkom - vyberies z rolety polozku vytvorit oddiel a WIZZARD ta prevedie vytvorenim oddielu -
potom ho us len das naformatovat
ked naformatuje kliknes na to zostavajuce miesto znovu pravym tlacidlom a cely postup zopakujesznova
spravovat /cz,sk/ = mangement /en/![]()
![]()
![]()
NTB - nejake Lenovo
Mam ho taky doma, problem je ale v tom ze mi funguje akorat v nouzovym rezimu. Normalne se kousne system. Mam Windows XP Profi.
![]()
Co můžeš udělat dnes, odlož na zítra ...
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)