Výsledky 1 až 12 z 12

Téma: Potřeboval bych radu!

Standardní Potřeboval bych radu!

Potřeboval bych poradit jak to je z přihlašovaním win XP na Mikrosoft po připojení na internet. Je něco takového ,jak to obejit.

Standardní

Nejak mi neni moc jasne, co vlastne chces. Zkus to napsat vice "polopaticky".

Standardní Re: Potřeboval bych radu!

Citace Původně odeslal zico
    Potřeboval bych poradit jak to je z přihlašovaním win XP na Mikrosoft po připojení na internet. Je něco takového ,jak to obejit. :?:
    myslim ze tvoj nelegalny windows podavajuci reporty je kazdemu ukradnuty a ked sa toho bojis nainstaluj si ad-aware a x-teq setup a povypinaj blbosti...

PS: a na takto debilny nazov prispevku nabuduce uz fakt ignorujem, mali by ich ignorovat aj ostatni nech sa niektori ludia naucia pisat do subjektu problem ktory chcu riesit...
    Markoff
    Dennik z Ciny a jemu predchadzajuci trip po Azii 2010-2011

Standardní

Za ten malo upřesněný nazev se omlouvam, ale abgrejdem PC na P4 mi nastaly problemy. Po defragmentaci mi začaly mizet data pevneho disku.
    I cela defragmentace se chovala nějak divně pořád to vypisovalo nějakou chybu."mluvim o 98" a tak jsem si pučil XP o ktere jsem se nigdy nezajimal. Nainstaloval jsem je vše jede v pohodě akorad nevím jak to je
    z internetem. Jak to provozujete VY. Mám nainstalovat oba systemy
    Dík za rady.

Standardní

No tak tedy moc jsi neupresnil, co myslis tim dotazem "...jak to je z přihlašovaním win XP na Mikrosoft po připojení na internet. Je něco takového ,jak to obejit.". Porad nerozumim, co chces vedet...

Provozuju na PC oba systemy uz vice nez dva roky, k naproste spokojenosti.
    Kdyz ti pocitac vypisuje "nejakou" chybu, tak nam musis rict JAKOU chybu!
    XPecka a internet si velmi dobre rozumi.
    Popis tady pokud mozno podrobne, jak mas pocitac nainstalovany (myslim softwarove) a srozumitelne poloz dotazy, urcite to nejak vyresime.

Standardní

Mam dojem ze se pta, jestli se XP fakt pripojujou k mrdkosoftu - nekde byl onehda nejakej clanek -a jak se tomu pripadne da zabranit.

Standardní

Citace Původně odeslal Octopuss
    Mam dojem ze se pta, jestli se XP fakt pripojujou k mrdkosoftu - nekde byl onehda nejakej clanek -a jak se tomu pripadne da zabranit.
    To je mozne, ze se pta na tohle, ale pak tam plete defragmentaci ve w98 a nadelal z te otazky spis gulas. Kdyz budu vedet, poradim rad, ale zatim nevim s cim poradit.

Standardní

Citace Původně odeslal iv93611
    To je mozne, ze se pta na tohle, ale pak tam plete defragmentaci ve w98 a nadelal z te otazky spis gulas. Kdyz budu vedet, poradim rad, ale zatim nevim s cim poradit.
    Přesně to jsem chtěl vědět "jak se tomu připadně da zabranit"....

Standardní

firewall...

Standardní

firewall...
    Nějak tomu nerozumim.

Standardní

Kdyz nebudes pouzivat kraviny jako automaticke aktualizace nebo odesilani zprav o chybach, tak se NIKDY NIC NIKAM SAMO NEBUDE PRIPOJOVAT. Firewall je sice dnes skoro nezbytna vec, ale v teto souvisloti naprosto paranoidni zalezitost...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání