Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Par dotazu na Z-680

Standardní Par dotazu na Z-680

Zdravim, mam moznost prodat tyhle repraky za cca 9-10tisic, ma cenu je za neco menit? Ma nekdo nejakou osobni zkusenost s necim v podobny cenovy relaci a treba i lepsim vykonem? A druhej dotaz... provozuju je pres digital out na NF7-s a s nekteryma ovladacema jdou basy uplne do haje, nevite nekdo co s tim? Treba kterej driver je nejlepsi nebo tak...
    dik
    Sony Playstation 3, HP w2408, Logitech Z-5500 Digital

Standardní

S těma ovladačema mám podobnou zkušenost. Nejlepší basy se mě zdají u verze 2.03. Všechny vyšší verze od 2.45 mají sice lepší výšky, ale basy jsou zase nic moc. Ještě se mi taky ty basy nelíbí, když se zapne kanál pro efekty s nízkými frekvencemi, basy se sice zesílí, ale jejích kvalita je o hodně horší.

Standardní

Presne, to bude ono, akorat 2.03 jsem jako jediny nezkousel a v ostatnich vecech mas taky pravdu... mno a ted co, mam menit? Treba za Geniusky, i kdyz teda nemaj zadny dekodery

Moderátor Avatar uživatele Masster
    Věk
    42
    Vliv
    355

Standardní

Citace Původně odeslal lullu
    Presne, to bude ono, akorat 2.03 jsem jako jediny nezkousel a v ostatnich vecech mas taky pravdu... mno a ted co, mam menit? Treba za Geniusky, i kdyz teda nemaj zadny dekodery
    Geniusy se ale prodavaji ve dvou verzich, s dekoderem a bez, ty s jsou asi o 2000 drazsi, taky sem o nich uvazoval ale predni repro maj 1.1 m a to fakt nemam kam dat jediny repro kteryma by se daly nahradit sou asi jen gigaworksy
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

Standardní

Tak mi pred 2 dnima Logitechy shorely ( Vubec nevim proc, normalne jsem poslouchal hudbu a prestal hrat woofer a pak surround... pasiv vzadu na zesiku byl neuveritelne horkej a horkej pak blil i kdyz sem poslouchal hudbu jen tak bez basaku, taxem na Vanoc bez hudby Stejne sem je chtel reklamovat kvuli sumu, ale neee ted!!!

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání