..."vlozte cd-rom s win XP a...."..urcite nekdo tuhle hlášku znáte...JAK SE JI MAM ZBAVIT????Naskoci mi tam pri kazdym spusteni!!!
..."vlozte cd-rom s win XP a...."..urcite nekdo tuhle hlášku znáte...JAK SE JI MAM ZBAVIT????Naskoci mi tam pri kazdym spusteni!!!
a co se stane, kdyz vlozis cd s win XP?
ASRock ALiveNF6P-VSTA | AMD Athlon64 (Orleans) 1,8@2,4 GHz 1,4 V | 2,5 GB DDR2 | nVIDIA GeForce 7600 GS | MAXTOR DM10 250 GB | LG GSA-4165B
---
◄ ΔΑςΙΔ ΒΟΩΙΕ ► On the 8th day God created David Bowie.
kdyz se nejaky instalaci povedlo prepsat systemove soubory, tak si to reklo o to cd - dal jsem zrusit a uz to neopruzovalo noPůvodně odeslal Maverick
![]()
| didaktik gama 80k + kazetopaskova jednotka sp210t | playstation 2 + eye toy | dreamcast |
kdyz tam dam cd tak to zmizi s nemusim ani na nic klikat,taky to obcas zrusim,ale porad nabiha dokola a dokola a dokola a dokola :-(
Mas tam nejaky nekorektny soft alebo hru, ktora ti dodrbava systemove subory, pozri sa, ci mas na disku adresar 'dllcache'.
AMD Athlon 1700XP+@2400XP+ DUT3C JIUHB default VCore, MB Epox 8k9a, Arctic Cooling Copper Silent TC, 256MB DDR266 Apacer CL2, HDD Hitachi DeskStar 250GB PATA, Sapphire ATI 9100 64MB, TEAC CDW58E, EIZO L568 @ DVI, 2x audio zostava
tak mu to tam to cd dej - treba je ten chybejici soubor pro os dulezity....Původně odeslal Maverick
![]()
me to myslim delalo pri instalaci nejakych divx kodeku - tak proto jsem dal storno/zrusit, jinak bych mu tam to cd taky vrazil
| didaktik gama 80k + kazetopaskova jednotka sp210t | playstation 2 + eye toy | dreamcast |
otázka. ak som vymazal dllcache a drivers cache, môžem to znovu nejako vyextrahovať z WinXP CD? problém je však v tom, že už tam mám nainštalovaný aj SP1 a všetky opravy
Teclast F6 Pro, HP Probook 470 G0
bych spíš nainstaloval SP1 + udelal windowsupdatePůvodně odeslal Wizzard
pokud windowsum bude neco chybet, reknou si o instalacni cd
drivers cache jsem mazal taky, kdyz jsem ze systemu odstranoval rucne ati drivery, toho bych se nebal
co se tyce dllcache, tak tam si system udrzuje naposledy pouzite knihovny.. ale jak dlouho to nevim - kazdopadne kdyz to vymazes, nic se nedeje - ty knihovny jsou stejne dal v adresari \system32
no veď pravidelne chodím na WinUpdate a zatiaľ všetko funguje ako má, len keď som inštaloval skener, tak to prepísalo nejaký súbor a po reboote to zahlásilo, že nejaký súbor bol prepísaný, ale odvtedy nič a skener chodí.
takže prakticky dll cache a drivers cache nie sú potrebné![]()
Teclast F6 Pro, HP Probook 470 G0
nerekl bych, ze nejsou potrebne - potrebne jsou pro systemPůvodně odeslal Wizzard
ale pro tebe, jako uzivatele v podstate dulezite nejsou
je rozdil jestli vis co instalujes a chces to nainstalovat, tak samo das storno a mas v systemu to co chces (potrebujes). na druhou stranu kdyz nekde neco zprasis a ani nevis co, tak doporucuje win update nebo obnovu z toho cd...
ASRock ALiveNF6P-VSTA | AMD Athlon64 (Orleans) 1,8@2,4 GHz 1,4 V | 2,5 GB DDR2 | nVIDIA GeForce 7600 GS | MAXTOR DM10 250 GB | LG GSA-4165B
---
◄ ΔΑςΙΔ ΒΟΩΙΕ ► On the 8th day God created David Bowie.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)