Výsledky 1 až 15 z 15

Téma: Cd-rom

Standardní Cd-rom

POMOC!!!
    Mám CD-rom ACER 50x, ktorá sa stále bez ničoho len tak z nudy otvory a zatvorí. Preinštaloval som ovládač a problém zostal.
    Lenže toto robí aj keď sa naťahuje bios. Hneď ako zapnem počítač tak sa otvory a vtedy ju ani bios ani windows nepozná.
    Asi na každý 5-krát zapnutia beží normálne.
    Poraďte mi bez toho aby som preištalovával windows lebo to začala robiť keď som ho na čisto nainštaloval.
    Dík
    ??? :?:

Standardní Re: Cd-rom

Citace Původně odeslal ovca
    POMOC!!!
    Mám CD-rom ACER 50x, ktorá sa stále bez ničoho len tak z nudy otvory a zatvorí. Preinštaloval som ovládač a problém zostal.
    Lenže toto robí aj keď sa naťahuje bios. Hneď ako zapnem počítač tak sa otvory a vtedy ju ani bios ani windows nepozná.
    Poraďte mi bez toho aby som preištalovával windows lebo to začala robiť keď som ho na čisto nainštaloval.
    Dík
    Poviem ti, ze presne toto iste robila aj mne! Otvarali sa dvierka a nevedel ju rozpoznat bios. A nestava sa ti nahodou aj to, ze cita cd, naraz uplne spomali a potom uz iba blika dioda, ale nejde otvorit? Inak skusal som ju v inych kompoch a tam isla, ale aj tak som neprisiel na to, v com to bolo. Vyriesil som to tak, ze som sa jej zbavil

Moderátor mince Avatar uživatele peta303
    Věk
    42
    Vliv
    307

Standardní Re: Cd-rom

Citace Původně odeslal ovca
    POMOC!!!
    Dík
    ??? :?:
    Zkus ji vyčistit, ale nejlepší řešení je ji vyhodit. Acer/Benq nejsou kvalitní mechaniky.
    NB DELL E5480 (i5 7440HQ, 16 GB DDR4 Micron, 1 TB Micron M.2)
    PC Athlon X2 4600+, AC Alpine 64, ASUS M2A-VM, 4 GB DDR2 Transcend, HD2400 PRO, SB Live!, 3,5" TEAC, NEC ND-3520A, NEC AD-7203A, Transcend SSD 370 / 120, WD RED 2 TB, Fortron 400 PNF, EC ML-5410A, Chicony 2961, Genius NSO+, TESLA AZS 223 + TESLA ARS 1014, TESLA NC 470, TESLA SM 260, TESLA SM 261, TESLA B-101, HP 5820, 2x DELL 2009Wfp
    PC2 DELL Optiplex 3050 (i5 7500, 16 GB DDR4 Micron, HD5450, 500 GB Micron M.2, 2 TB 2,5" Seagate, DELL 2009Wt
    photo Nikon D90, Nikkor 18-70, Nikkor 24-120, Sigma 70-300, SB800

Standardní

Ona raz ide a raz hejde. Ked ide tak fantasticky.
    Každé 10 zapnutie blbne.

Standardní

HA! Na takuto haluz existuje fajn trojan (netbus). Zadas IPcko napadnuteho pocitaca a uz mozes: Vysuvat Cd-Rom, Resetovat PC, Logovat klavesy ... Ale ked ti to robi aj pri bootovani tak neviem...
    P4-520 (NW - 2800 MHz) - AC Super Silent 4 Ultra TC /// Radeon 9600PRO 128MB - AC ATI Silencer 2 /// Corsair 1GB 400MHz /// MSI - MS-6742, 865PE Neo /// Creative X-FI XtremeMusic /// Maxtor 7200rpm, 80GB, 8MB // WD 120GB, 2MB

Standardní

To som si aj ja myslel lebo skladujem niake HACK pomocky, ale to pri bootovaní mi vŕta hlavou?

Standardní

no tak mi se po kazdym bootu/restartu 4x otevrou a zavrou dvirka u TEACa, ale to je tim ze pri me neopatrnosti se spalil nakej cernej cvrcek a totalne zasmradil celou mechaniku. Pka stacilo sroubovakem odloupnout zbytky toho srace a bylo to.

Zkuste protrepat mechaniku, trochu do ni kopnete a kdyz ani vycisteni nepomuze tak do kose s ni
    ASUS A6T-AP017

Standardní

Zkus povolit sroubky, na kterych ta CDROMka drzi v bedne.
    Kdysi jsem mel CDROMku asi o 1,5 mm uzsi nez sachtu a jak jsem mel dostazene sroubky, nechtela nacitat CDcka a casto nechtela vysunout medium
    HW přichází a odchází, já zůstávám :-)

Member
    Vliv
    276

Standardní

MOzno sa ti zasekava ten cudlik na vysuvanie CD ROMA , rozobrat, prezriet a uvidis.
    Athlon XP(palomino) 2000+@2200+,MSI KT4V,MSI Geforce 4 MX 440VTD,512MB RAM, Seagate 80GB, Slackware Linux

Standardní

nič z toho nesedí, ked sa samočinne vysuva tak ju nepozná ani BIOS ani Win. Tak cuplík ani moc utiahnutá nebude.
    Ale ďakujem

Standardní

Hahaha, mam stejnej kram. Taky mi nektry CD necte, rozjede se, ale pak se zpomali a uz jenom doblikava, ale aby sama vysouvala dvirka a zase zavirala, to se mi teda jeste nastalo
    IBM ThinkPad T42

Standardní

Jo, taky se mi dvakrat stalo, ze najednou vubec nejela, neotevrela se a netocila, ale napajeni do ni slo. Pustil jsem ji dalsi den a uz jela.
    IBM ThinkPad T42

Standardní cd-rom

Ja mám ešte TEAC-RW model neviem z hlavy. TU acer mám len na kopčenie. BOHA tak čo je s tou zasratou CR-romkou ked ju chytím do ruky tak ju rozjebem.
    ALE ĎAKUJEM ZA POMOC.
    skuste niečo iné.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání