Tak tento vykend nezabudnem. Neviem ako sa to stalo, ale v Sobotu som zistil, ze disk je strasne pomaly (nabeh OS). Tak som teda dal formatovat C-ko. No ale ten format siel tiez velmi pomaly (1% nabehlo asi po 3 minutach). Tak som sa na to vykaslal, zobral som disk do prace aby som aspon zalohoval data (toto sa nastasie podarilo, disk este stale cita aj zapisuje), toto trvalo tiez velmi dlho (36GB, schvalne za kolko by sa to malo normalne skopirovat na WD400JB, mne to trvalo 2 hodiny). Potom som to podrobil FDISKu - vytvaranie jednej velkej partition - odhadom 2 hodiny, tiez som sa na to vykaslal. Nasledoval low level format - dlhoooooo, ale bez chyby. Postupne som teda dosiel k tomu,ze pustila cache na disku, preto je disk taky pomaly, brat mi to vysvetlit tak, ze disk teraz nema v pamati FAT tabulku a tak stale musi seekovat, aby si nacital aktualnu poziciu.
Takze moja otazka znie (budem mat trocha problemy s reklamaciou - bude to trvat dlsie, takze to potrebujem aby som mohol aspon trocha fungovat, kym sa reklamacia vybavi), neexistuje nejaky soft, co by sa spraval ako fyz. cache disku. Samozrejme, ze nemam na mysli SMARTDRV a pod. Ale nieco co by plne nahradilo kesku operacnou pamatou pocitaca. POK