Ahoj, prosim Vás, poraďte mi nějaký dobrý hotový regulátor na změnu otáček minimalně 4větráků a minimalně s jednim teplotnim čidlem. Dík moc!
Ahoj, prosim Vás, poraďte mi nějaký dobrý hotový regulátor na změnu otáček minimalně 4větráků a minimalně s jednim teplotnim čidlem. Dík moc!
Jediné co znám a nemusíš se o to starat je TCx na www.silent.wz.cz
myslím, že nejlevnější TC 3 stojí těsně pod 2.000 Kč (je to naprostý automat, udělá za tebe vše včetně vypnutí PC při nějaké havárii - teplota nebo napětí je to jedno co ) a dají se k tomu dokupovat další věci např. display, perfektní CASE, zdroje, chladiče, na AMD do 3400+ atd..
pak můžeš zakoupit přihlouplé panely do 5a 1/45 pozice cenově okolo 1.500 Kč na www.tntrade.cz, ale musíš regulovat ručně pomocí potenciometru a většina nejde vypnout . Mě na tom namíchlo to, že snížíš otáčky a když máš výkonný stroj - tak nemůžeš ani jít na záchod a ochrana je nulová !
třetí cesta je koupě CASE s regulací (alias ), taky mám jednu doma od 3R . Můžu ji se slevou prodat, ale regulace je jako s panýlkem, má display-červený a v nízkých otáčkách bouchají ventilátory - nevyhověla mi
super...dik moc!!! Fakt mi to dost pomohlo!![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)