Potřeboval bych manuál k tomuto příkazu...Ale potřebuji ho v češtině-do školy...
A přeci jen se mi to nechce překládat z angličtiny...
Nevíte teda někdo kde by se dal sehnat českej manuál(info)Samozřejmě i s ruznymi parametry...
díky moc
Potřeboval bych manuál k tomuto příkazu...Ale potřebuji ho v češtině-do školy...
A přeci jen se mi to nechce překládat z angličtiny...
Nevíte teda někdo kde by se dal sehnat českej manuál(info)Samozřejmě i s ruznymi parametry...
díky moc
Normalni PC :)
Hmmm, tak vetsinou pomuze kdyz nastavis locales na ceske a pustis man (LANG=cs_CZ man file), ale u mne zrovna tahle stranka je anglicky. Mozna budes mit vic stesti. Jinak zkus mrknout na linux.cz, mozna tam bude nejaky odkaz...
In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? | Nesnáším wide monitory.
Workstation: Xeon E3-1275v5 :: Silentmaxx TwinBlock fanless :: Fujitsu D3417-B :: 32 GB ECC DDR4 :: Radeon Pro WX 2100 fanless :: Dell UP2715K :: Gentoo
Server: Xeon E3-1245v6 :: Supermicro X11SSH-F :: 32 GB ECC DDR4 :: Aquantia 5GBase-T :: 36 TB storage :: Gentoo Hardened
neexistuje. stahnul sem si cely man-cs a man k file tam neni, takze ho budes muset prelozit sam![]()
Aspon trochu prispejes linuxove komunitePůvodně odeslal SOAD
![]()
Python: executable pseudo-code; Perl: executable line noise
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)