Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Divný zvuky z monitoru

Standardní Divný zvuky z monitoru

Měl bych na vás dotaz. Mám několik dní starej monitor (iiyama 1451). S obrazem sem celkem dost spokojenej. Ale během provozu se z něj občas ozývají nějaký zkuky. Je to takovej ten zvuk, jako když se zapne nebo vypne monitor. Je to teda slyšet málo,ale je. (Zní to jako kdyby na kus alobalu mírně foukalo a tak to občas zašustí.)

Čím to může být ??
    Je v něm něco špatnýho ??
    Uznali by mi to jako reklamaci ??
    K7Triton - GA-7M400S-L, Athlon XP 1700+ , KINGSTON DDR 512+512 MB 400 MHz, GIGABYTE Radeon 9550 (R9950128D), Samsung 160 GB 8 MB cache, Seagate 120 GB 8 MB cache

Standardní

Neozývaj se ty zvuky hlavně když to jde přes černou obrazovku? Měl jsem stejný problém s TV, jakmile to šlo přes černou, tak se z toho ozývalo takový šustění. Psal jsem výrobci a je to prý statika, závisí to hodně na vlhkosti vzduchu v místnosti, nemáš to někde u topení? Čím nižší vlhkost, tím více to dělalo. Říkali, že to není na závadu a cca. po roce (zřejmě až se to trochu zaneslo prachem) to úplně přestalo.

Standardní

No je to úplně jedno, co je zrovna na obrazovce. (tmavej spořič nebo něco co se mění) Spíš mi připadá, že to dělá hlavně při přepínání a zavírání nebo když nějak víc jezdím myší po obrazovce. Taky mi připadá, že když zapnu monitor, tak to nějakou chvíli dělá víc.
    K7Triton - GA-7M400S-L, Athlon XP 1700+ , KINGSTON DDR 512+512 MB 400 MHz, GIGABYTE Radeon 9550 (R9950128D), Samsung 160 GB 8 MB cache, Seagate 120 GB 8 MB cache

Standardní

mam presne ten isty typ asi pol roka..a v pohode..

jednu dobu mal sklon k takemu piskaniu ale momentalne/klopem na drevo / je OK..

Snad si nemyslel to ze ked prepina medzi rozliseniami, vtedy puka, zo zaciatku mi to dost vadilo...
    Barebone MSI Mega 180,

Member mince
    Vliv
    267

Standardní

mi taky v aoc17klr bzuci.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání